Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Factions][Whitelist-OFF][PVP-ON] Serwer dla Wojownikow! [v1.1][DEDYK 24/7][20 slotów][VIP'y][NO-LAG]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer jest extra :D już na samym początku zrobiłem sobie gildie, znalazłem miejsce i spotkałem miłych ludzi. :) bardzo miło się gra. POLECAM (7/10) (patrz mój drugi post)

@edit: czasem jednak trafią się ludzie tacy jak np. taki daniel (nie pamiętam nicku) z całym diaxowym eq i mieczem :( gdy tylko nasz zamek zauważył zaczął atakować. lecz nie zmienia to faktu, że serwer jest fajny:)

Sprzedam chleb z masłem, tanio!

Opublikowano

Dziekuje za bardzo miłe słowa - przypominam, że szukam osób, które nakręcą film o serwerze:) dodatkow niedługo napisze mały poradnik jak przetrwać pierwsze godziny na serwie, bo jest to jeden z trudniejszych serwerów i jestem tego świadom.

Opublikowano

Trochę zmieniam zdanie o serwerze. znowu napadł nas gościu z całym diaxowym eq. :( jego nick to tukas. na dodatek podpalił nas i drzewko pokoju. w końcu go pokonaliśmy, ale było trudno. jak coś mam screenshoty jak nas podpala. proszę o wejście admina na serwer (najwyżej dogadamy się na priv) ponieważ rzygać mi się chce na niektóre budowle. <_< również kolejny minus złapałem serwera - ortografia. ortografia niektórych ludzi parzy w oczy. "pujdz"? "zcinac"? też proszę się tym zająć. na razie zmieniam ocenę serwera na 7/10.

Opublikowano

pjachu, bardzo mi przykro, że na Twój serwer przychodzi 50% dzieciaków, które nie dość, że nie potrafią poprawnie oceniać gry na danym serwerze, to jeszcze oceniają serwer pod względem graczy, a nie panującej tu atmosfery. Sam grałem na tym serwerze z pół dnia i muszę docenić, że serwer jest na prawdę ogarnięty. Nie widziałem administracji, lecz w pełni mogę uznać, że H@ jest ogarnięty, ponieważ odpowiedzi napisane do tych w.w osób ( po za osobami, pozytywnie oceniającymi serwer ) są napisane bezmyślnie napisane i ciężkie do odpowiedzi, a tu jak widać, pjachu bez problemu na nie odpowiada. Szacunek dla H@. Spawn jest dobry. Nie podoba mi się jedynie to, że na podłodze położone są netherracki. Główną zaletą tego serwera jest to, że jest bardzo ograniczony zestaw pluginów i uważam, że to 100% survival, a nie jak na innych serwerach: lwc, cuboidy z WorldGuard i jeszcze działki.. Serwer oceniam jak najbardziej pozytywnie 10/10.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Adam200, niestety nie jestem w stanie selekcjonować graczy wg rozwoju intelektualnego, tych gorszych i niszczących rozgrywkę nagradzam banem, ale niestety to jest ręczna zabawa nie da się tego zmechanizować i wiem, że kiedy mnie nie ma na serwerze to poziom rozgrywki spada, nie dam rady czytać też logów z każdego dnia robię to tylko wyrywkowo - ale robię. Cieszy mnie, że gracze potrafią docenić mój trud wsadzony w to przedsięwzięcie.

Borsafran, wiem dlatego szukam jakiejś osoby, która miałaby czas kasować zniszczone zamki na terenach nienależących już do nikogo (bo nieaktywne gildie są automatycznie kasowane), restart mapy nie wchodzi póki co w grę ponieważ wiem po niektórych ogarniętych gildiach ile czasu włożyły w swój zamek i to cenie sobie bardzo. Tak więc jedynym sposobem jest ręczne czyszczenie mapy.

W przyszłości planuje wprowadzić kilka dodatków nie mających wpływu na grę jednak pozwalających serwerowi przetrwać wiecznie będą to akcje typu sprzątanie serwera itp.

Opublikowano

ej jak coś to mogę ja pousuwać trochę zamków. i tak mam dużo wolnego czasu. oczywiście nie będę tych ładnych niszczył. bo na przykład dzisiaj o 11.00 - zgadniecie co zobaczyłem przed moim zamkiem? klocka z coobla. tylko w środku jakieś drewno, ale niewielkie ilości. <_< i w dodatku jeszcze jedna ruina mi się trafiła przy zamku - "niby" zamek strażników.

Opublikowano

Borsafran - bardzo fajnie jakbys sie tym zająl ale niszczymy zamki tylko bez claimow.

Dodatkowa informacja!

na serwerze wprowadzamy zmiany chwilowo serwer OFFLINE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...