Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Factions][Whitelist-OFF][PVP-ON] Serwer dla Wojownikow! [v1.1][DEDYK 24/7][20 slotów][VIP'y][NO-LAG]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przypominam aby wszystkich cheaterow i oszustow zglaszac w temacie ze screenami filmikami - ja nie jestem w stanie siedziec 24/7 i sprawdzac kazdego osobiscie (aczkolwiek w miare mozliwosci to robie) :)

Dodatkowo poszukuje ludzi ktorzy nakreca filmik o serwerze! Oczywiscie we wszystkim pomoge.

Opublikowano

Kolejne bany tym razem za xraya - brawo dawno xrayowcow nie bylo na serwie,

przypominam, ze szukam kogos kto sie bardzo dobrze zna na konfigurowaniu serwera - bo mam 1 problem

i szukam kogos kto nakreci filmik o serwerze.

Opublikowano

bo co piszesz tutaj ze dajesz bany ? ja sciągnełam specjalnie x-raya i jakoś nie mam bana : D nie masz zadnego sposobu na x-raye ;] po prostu od tak sobie piszesz ;]

Opublikowano

bo co piszesz tutaj ze dajesz bany ? ja sciągnełam specjalnie x-raya i jakoś nie mam bana : D nie masz zadnego sposobu na x-raye ;] po prostu od tak sobie piszesz ;]

sukcesywnie sa rozdawane bany za xraya - xray jest do wykrycia wiec nie pisz, ze nie.

@up: nie niszcza terenu.

Opublikowano

Cala gildia saraceni dostaje bana zgodnie z umowa. Nauzywaliscie mojej cierpliwosci dawałem Wam milion szans za te wszystkie bugi i xraye... SKONCZYLO SIE!

Opublikowano

Rendemtion nas wrobilo, nie uzywalismy hackow ! Chcieli sie nas pozbyc, cheatow to nie wiem kto uzywal, bugowac, to nie my , ktos inny bugowal z daleka widzielismy no ale coz, nie to nie, inny server bd lepszy

No ale trudno stracicie duzo graczy

Nie polecam

Opublikowano

Dowgirt to czemu itemy gildii redemption znajdowaly sie w Waszych skrzyniach? Wasza gildia ostro przeginala pałę: xrayowcy, sami bug userzy nikt u Was nie grał fair prawie. BAN ZASŁUZONY. Z reszta Ty sie nie wypowiadaj bo sam bugowałeś i ban został zdjęty po czasie ale widze, ze niczego sie nie nauczyles. Serwer jest ciagle full więc graczy nie straciłem tylko zrobiliście miejsce dla nowych - mam nadzieje bardziej dojrzałych. Dodatkowo serwer pewnie będzie zwiekszał ilość slotów, szkoda, że nie pogracie co? :D

Opublikowano

Witam. Server 10/10 moim zdaniem. Plugin anty logut, czy jak tam on ma został tak skonfigurowany, że itemy wypadają tylko, kiedy wylogowujemy się podczas walki. Jest to rasowy surwiwal. To, że skrzynie nawet na terenie frakcji można otwierać, to tylko +... Przynajmniej nie ma stawiania skrzyń w byle jakim miejscu. Trzeba budować konkretne magazyny, drzwi na klucze (czerwone pochodnie itd. ) grałem na pierwszej odsłonie serwera w wakacje i do tej pory moim zdaniem został tylko poprawiony z 9/10 na 10/10:) Co do czepiania się do administracji. Pjacha już troszkę znam i zawsze miał profesjonalne podejście. Jest ogarnięty i wie co robi. Jeśli banuj, to nie bez powodu...

Opublikowano

Pjachu, ty chyba nie dorosles :))

Rendemption maja X-raya :)

Jak cb nie bylo czasami to po 30 diaxow wykopywali w pare minut.

Oni maja kilka hackow i nie gadaj ze my , a ich itemow to mielsimy tylko z tego ze zabilismy tego kolesia ich nie obrabowalismy .

Co prawde 80% ma xray i to mnie wnerwia, no ale musialo wypasc na prawie najlepsza gildie na serwie

Z toba na czele nic niechce grac

Opublikowano

Eh człowieku... Możesz kłamać do woli... Od tego jest konsola, w której jest cała historia servera. Gdyby redemption tak robiło, to Pjachu by o tym wiedział.

Opublikowano

Servera nie polecam, jest do kitu . wystarczy że wyjdziesz z spawnu i od razu giniesz, dostajesz bana za to że nic nie zrobiłeś . NP: ktoś inny okradł gildiie a ty jesteś troszkę podejrzany i już dostajesz bana bo admin nie mógł znaleźć winnych.

Tak Redemption mają x-ray a moja cała gildiia " LegendTeam " dostała bana że jakaś osoba z mojej gildii okradł tych x-rey'owców -.-

Opublikowano

Jestescie smieszni, siedzicie na serwie 24/7 a piszecie, ze serwer taki sobie po tym jak dostajecie bana za bugowanie! Myslicie, ze w konsoli nie da sie sprawdzic co ktos robil? bany rozdaje sluszne a gildie LT dostała bana za bugowanie w nocy PROSTE! prosze nie plakac nauczcie sie grac fair play a nie... Dostajecie baty na serwerze jak gracze sa online to kiedy sa off kominujecie jak frajerzy chociaz wiecie, ze poleca za to bany. Co do Xraya gildii redemption to niestety ale zmartwie Was, wysylali mi screenshoty pare razy dziennie, oni kopia po 3 osoby jednoczesnie (bo to zgrana guild) i jedna osoba kopie z kilofem co ma FORTUNE jak ktos znajdzie diaxy to ta osoba woła tego z fortune i ten wykopuje... Nauczcie sie grać dzieci. Banów nie pościągam.

Opublikowano

mam prosbe jak ktos wystawia szczeniacko "serwer -10/10" to niech napisze jakis powod, chyba, ze osoba ta jest na tyle TĘPA, że nie potrafi określić co nie pasuje na serwerze.

Opublikowano

Prosze o wyrazanie swoich opinii na temat serwera oraz informuje Was, ze od wczoraj mozna na serwerze kupic range VIP! Wiecej na stronie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...