Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Factions][Whitelist-OFF][PVP-ON] Serwer dla Wojownikow! [v1.1][DEDYK 24/7][20 slotów][VIP'y][NO-LAG]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP Serwera:

s42.csrv.pl:15874

(SERWER DEDYKOWANY 24/7)

- zero lagów

- dorosły administrator

- serwer bez CHEATERÓW!

Wersja serwera: 1.1 bukkit

Typ serwera: Factions/Survival

Max. ilość graczy: 20

Moby: Włączone

Potwory: Włączone

PVP: Włączone

Pluginy:

AuthMe, BorderGuard, CommandBook, NoAFK, NoCheat, Permissions, SimpleCensor, WorldEdit, WorldGuard, Factions, iChat, iConomy, MobBounty

ANTI LOGOUT! (Wylogowanie podczas walki równa się ze śmiercią!)

Regulamin:

1. Zakaz exploitowania/bugowania gry.

2. Wymagana kultura języka.

3. Nie utrudniaj pracy administracji.

4. Możesz otrzymać bana bez konieczności tłumaczenia.

5. Zakaz budowania i przejmowania claimów na 100 kratek od serwerowych CUBOIDóW (budynki budowane przez admina mające wpływ na rozgrywke - spawny, światynie, portale itp.)

6. Administrator nie ingeruje w relacje między graczami.

7. Administracja nie rozdaje itemów.

8. Zabrania się budowania w powietrzu i pod ziemią (tak aby wierzchni wygląd budowli wskazywał na brak jej obecności - czyli wymagane jest budowanie domków, zamków itp, a nie samych kryjówek pod ziemią.

9. Zabrania się konstruowania budowli naginających klimat serwera.

10. Zakazuje się posiadania multikont (każda osoba współdzieląca z kimś IP musi to zgłosić)

11. Gildie których członkowie łamią regulamin dostają solidarnego bana dla całej załogi!

12. Skradzione itemy lub stracone na wypadek jakiś błędów serwera nie są zwracane a osoba "płacząca" zostanie nagrodzona ostrzeżeniem.

13. Nałożone bany z reguły nie są ściągane.

LISTA KOMEND:

[FACTIONS]

/f create [NAZWA] - założenie swojej gildii

/f claim - przejęcie claima 16x16 (cuboida) dla frakcji

/f disband - usunięcie gildii

/f list - lista gildii

/f invite - zaproszenie gracza do gildii

/f join [NAZWA] - dołączenie do gildii

/f unclaim - usunięcie claima na którym się stoi

/f ally [NAZWA] - propozycja sojuszu/akceptacja sojuszu

/f enemy [NAZWA] - wypowiedzenie wojny

/f sethome - stworzenie /f home dla całej frakcji

/f home - teleport na wyznaczony punkt home.

/f c - pisanie na czasie prywatnym/sojuszu/publicznym

/f power - sprawdzenie siły POWER.

/f leave - opuszczenie frakcji

/f kick [NICK] - wywalenie gracza

[ANTI-LOGOUT]

/CT - pokazuje czy jesteśmy w trybie walki czy nie (wylogowanie podczas trybu walki oznacza śmierć)

SERWER MUMBLE

Host: mumble.csrv.pl

Port: 45874

ID serwera to: 789

Zapraszam!

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

osoby ktore wchodza na serwer i po 10 sekundach obrazaja wszystkich wraz z adminem moga sobie odpuscic, szkoda Waszego czasu i szkoda dostac bana bo kiedys bedziecie chcieli tu pograc.

Opublikowano

serwer jest do bani, jeżeli się wylogujecie tracicie itemy ,,bo wypadają" dzięki pluginowi anti-logout. nie ogarnięci gracze, niby dorośli a umieją czytać ?. na serwerze trzeba szukac 2 godziny surowców, a jezeli rodzice każą wam iść spać, nie zdazycie zrobic skrzyni to wszystko wypadnie. dodam jeszcze ze admin się przechwala ,,szkoda waszego czasu, bo kiedys tu bedziecie blagac o to zeby zagrac'. a co ja jestem? jakiś wół do grania na marnym serwerze....niestety serwer na 0/10.

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

jest 18.23 a mama kaze Ci isc spac, w dodatku wyzywasz wszystkich graczy bo nie umiesz zbierac drewna i robic skrzyni - straszne! Odpusc sobie dzieciaku surviwale i idz na freebuildy.

Opublikowano

po 1. hmmm... czy ktoś napisał ze mama kaze mi isc spac ? czy to byl przyklad ? dziecko ?. a gdzie niby pisze ze to survival ? na tym serwerze grają tylko twoi znajomi, bo inni są mądrzy i nie wchodzą na takie ... coś .... (gówna). dziękuje dobranoc.

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

nie znam nikogo na serwerze a jest on full, nie wiesz co piszesz nie odzywaj sie ubolewasz bo dostales bana za bluzganie i tyle.

Opublikowano

@up: kolejna osoba ktora nie potrafi napisac czemu tak ocenia serwer? Chyba nikt juz nie potrafi grac i jak na serwerze umiera sie z glodu i potwory mocno bija a jakos trzeba sobie dawac rade to serwer do bani tak czy owak jak pisałem serwer nie nadaje sie dla 12 latkow bo wymaga on od gracza dojrzałej gry.

Opublikowano

Zmiana pluginu Anti-Logoutowego - teraz wylogowywać bez walki można się spokojnie!! Wylogowanie podczas walki oznacza nagłą śmierć.

Opublikowano

Bany bez tłumaczenia to juz widze że administracja słaba, później wejde jak najdzie mnie ochota ale po tym co czytam raczej dupny server wraz z administracją

Co rozumiesz przez "dojrzała" grę ? przeklinanie zabijanie co sekunde nawet bez eq przeciwnika ?

Opublikowano

Serwer to jakieś dno frakcje jakieś normalnie każdy może wziąść rzeczy z frakcji nawet jak ktoś w niej nie jest i niedość że ten Kanuta to jakiś noob zabił mnie jak miałem diaxowe narzędzia i się cieszy bo nie umie zdobyć diaxów a serwer -100/999

Opublikowano

Serwer to jakieś dno frakcje jakieś normalnie każdy może wziąść rzeczy z frakcji nawet jak ktoś w niej nie jest i niedość że ten Kanuta to jakiś noob zabił mnie jak miałem diaxowe narzędzia i się cieszy bo nie umie zdobyć diaxów a serwer -100/999

Faktycznie trudno zabezpieczyc skrzynke przed graczami chyba nakrece filmik z tutorialem dla Ciebie...

@3xUP:

bany bez wyjasenienia bo mysle, ze wiekszosc spraw wyjasnienia nie wymaga - bluzganie, xray czy inne ścierwo = BAN proste. Daruj sobie wywody i nie wchodz bo jak masz plakac to predzej czy pozniej sie pozegnasz z serwerem.

P.S pisze się "wziąć" "nie dość"

Opublikowano

widać,że jesteś nie ogarnięty skoro już gadasz,że płaczę itp. Z tym ban bez wyjaśnienia to głupota.Gdyż np: Zabije kogoś i zdobędę np dużo diaxów itp itd zajrzysz w mój eq i odrazu poleci ban za domniemany x-ray.Wiec brak dojść do wyjaśnienia jest idiotyczny...

Opublikowano

Serwer 8/10.

Myślę,że Administracja jak najbardziej jest ogarnięta i nie wiem czego się czepiacie...

Na serwerze trzeba się wysilić żeby coś zdobyć i to jest survival, a nie działeczki,zameczki i cuboidy wszędzie...

Zabezpieczenie skrzyń, myślę, że dużym problemem to nie jest.

Fakt, jest trochę niedociągnięć, aczkolwiek bardzo fajnie się gra. Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...