Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWOSC! NOSTALE W PRZEGLARCE BETA!

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do wszystkich pipek, tak, pipek:

GDYBYŚCIE UMIELI CZYTAĆ GŁĄBY, TO BYŚCIE WIEDZIELI, ŻE WYJDZIE W LATO 2012

A ZASRANEJ 2 BETY NIE BĘDZIE. STOP SPAM!

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Do wszystkich pipek, tak, pipek:

GDYBYŚCIE UMIELI CZYTAĆ GŁĄBY, TO BYŚCIE WIEDZIELI, ŻE WYJDZIE W LATO 2012

A ZASRANEJ 2 BETY NIE BĘDZIE. STOP SPAM!

Sorki chłopie a możesz mi powiedzieć skąd taka informacja??

Na stronie jest jedynie napisane, że beta zakończyła się sukcesem i gameforce chce wprowadzić to w życie... nie ma jednak żadnej daty zapewne to są tylko wasze przypuszczenia...

Fantasy MMORPG Nostale (Entwell/Gameforge) has ended a very succesful beta period.

Gamers reacted unanimously positive to the browser version of Nostale.

“I love the new Nostale browser, it saved me time and I don’t have to load all the updates every time.” just one of the many reactions from the community.

InformationIcon.jpg Gameforge is currently scheduling the full release of Nostale.

Więc nie wiem skąd masz takie informacje... widocznie jestem ślepy i nie widzę tutaj startu na globalach ;/ Tak więc nie będzie już to samo nostale i na pewno w bliskim czasie nie zostanie dodane na servery więc proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

ja myślę że temat do zamknięcia. Zaczyna się tutaj konfrontacja jak Heya na lotnisku ;)

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

Ehh .. póki co widze, że sqad do suportu zbierają :) moze za jakiś miesiąc bedzie ;)https://getsatisfact...nnel_moderators

Kalydoposzukujeentuzjastycznychmenedżerówspołeczności orazmoderatorzykanałówwsparcia.KochaszgryifanemKalydotech?Czytaj dalej!

MILIONYWSPARCIAGraczy

Milionygraczy na całym świeciegryKalydoz gierkażdydzień.Kalydolubiopiekować sięwszystkimitymi podmiotami, tak abyjakiekolwiek problemylub pytaniaichdostaćodpowiedzieliszybko iprofesjonalnie.

Do zadań naszychmenedżerówspołecznościjest aktywneumiarkowanegonasz kanałwsparcia,profil na Facebookui innychspołecznościgiergierKalydo.

Aby dołączyć do?

Czy17latlub starszeimowie i piśmieangielskibiegle?

Odpowiedz na tentematz następującymi informacjami:

-Imię i Nazwisko

-Adres e-mail

- Kraj

Wrócimydo wasosobiście,więcej informacji.

-------------------------------------------------------------------------

* Uwaga:Ta pracanie jestpłatnypracy.Mamykompensowaćswojąciężką pracępoprzez zapewnieniewyłączny dostępdobetatestów igadżety.Jeśli uczestniczyszdłużej niż 6 miesięcymożesz stać sięoficjalnymambasadoremKalydo.

Ja tylko przetłumaczyłem ;)

Opublikowano

Napisze to po polsku

Glasses_medium.jpgPRACOWNIK

Chris van der Linden (Dz. Rep) 10 days ago

Kalydo szuka menedżerów społeczności oraz moderatorzy kanałów wsparcia

KalydoSupportCrewBanner_inline.jpg?1329317188

Kalydo poszukuje entuzjastycznych menedżerów społeczności oraz moderatorzy kanałów wsparcia. Kochasz gry i fanem Kalydo tech? Czytaj dalej! MILIONACH WSPARCIA Graczy Miliony graczy na całym świecie gry Kalydo gier zasilanych każdego dnia. Kalydo lubi opiekować się wszystkimi tymi podmiotami, tak aby jakiekolwiek problemy lub pytania ich dostać odpowiedzieli szybko i profesjonalnie. praca naszych menedżerów społeczności jest aktywne umiarkowanego nasz kanał wsparcia, profil na Facebooku i innych społeczności w grze Kalydo gier. chciałbyś dołączyć ? Czy 17 lat lub starsze i mowie i piśmie angielski biegle? Odpowiedz na ten temat z następującymi informacjami: - Pełna nazwa - adres poczty elektronicznej - Kraj - Wiek . Wrócimy do was osobiście z większą zawartością ------ -------------------------------------------------- ----------------- * Uwaga: Ta praca nie jest płatny pracy. Mamy kompensować swoją ciężką pracę poprzez zapewnienie wyłączny dostęp do beta testów i gadżety. Jeśli uczestniczysz dłużej niż 6 miesięcy możesz stać się oficjalnym ambasadorem Kalydo.

Opublikowano

Nie wiem o co biega, ale jak chcę wejść na stronkę:

http://devkalydo.nos...o.uk/user/login

wyskakuje mi coś takiego:

http://desmond.image....png&res=medium

Jak ktoś wie co zrobić, żeby tam wejść to będę wdzięczny za odp. ;)

Opublikowano

@Up

Oni to wyłączyli, tzn dostęp mają tylko Moderatorzy,Global Moderatorzy,Administratorzy,Założyciele.

Oni mają własne hasła każdy z nas tak ma że nie może wejść na "Kalydo NosTale"

1921.png

Opublikowano

@Up czyli juz nie bedzie tak ze all moze grac tylko moderatorzy bo juz nie ogarniam (czy jeszcze gracze beda mogli grac) pogubilem sie

Jestem miskiem i zawsze będę

Lubię także banany :>

ma7YONkxiW_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgma7YONkxiW_3.jpg

Opublikowano

@UP Ty jesteś jakimś nie-ogarem ?.... Czytać nie umiesz ? SERVER JEST OFF lepiej CI przetłumacze ( OFF = WYŁĄCZONY ) ONI MOGĄ TAM WEJŚĆ ŻEBY BŁĘDY USUWAĆ ... KALI ROZUMIEĆ ? ..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Em , a strone ktoś ma do gry? Wiem że nie działa ale nie chcę na ostatni gwizdek szukać po internecie.

Opublikowano

@Menober o to strona :)

http://blog.nostale.de/2012/01/nostale-im-browser-spielen-mach-mit-beim-betatest/

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...