Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWOSC! NOSTALE W PRZEGLARCE BETA!

(:Xevik:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Stoorm

Jezeli powiadasz ze kalydo odkupilo od gf pliki serwerowe to nie zaszkodzi sie zapytac za ile by sprzedali te pliczki i bysmy sie zlozyli i odkupili od nich i bysmy polskiego privka postawili

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz lekcja dla dzieci. Kalydo to nie firma, tylko plugin :-) Tak więc NosTale te należało do gameforge. Koniec.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

ja tak mysle ze wszystko w swoim czasie^^ Privy kiedys beda nawet te polskie i po polsku xD

A teraz wam powiem kochane dzieci (taki zarcik xD) ze 2 faze testow moga otworzyc nawet i za 3 tygodnie ;) to tylko zalezy ile beda musieli zrobic, "naprawic bugow"

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

wchodze na strone i o haslo i id pyta xD

coz szkoda ze zamkneli ale jak by byla 2 faza w najblizszym czasie to gram ni ma bata

do up'ow gameforge nie sprzeda ci plikow nigdy nawet o tym nie mysl

­

Opublikowano

Oj sprzeda sprzeda ci idioci to tylko kasę biorą nie dbają o nostale nic zobaczcie nasz item shop

ze ci nd na smms nieraz nieprzychodza?

ceny jak ceny trzeba zarobic jak byl by priv zabralo by to graczy i zarobki proste

­

Opublikowano

Dowiedziałem sie cos bardzo oczekujacego kiedy bedzie 2 faza beta testów juz wiecie ze bd na 100% mniejsza o to gm powiedzial ze bd 14lutego lub i pozniej bo niewiadza czy sie wyrobia ^^.

Opublikowano

Czekamy na 2 faze i raczej bedzie, jest tam z informacji moich znajomych gra tam bardzo duzo osob.Gm cos nie odpisuje na e-mailu.Jezeli usuna postacie to straca wielu graczy wiec to raczej malo prawdopodobne.Nostale jest mniej popularne ze wzgledu ze ludzie oceniaja ksiazke po okladce.2/5 graczy metina po wbiciu 30lvl konczy gre.Wyszly teraz bd gry typu WoW, LoL,RoM.Nostale ma teraz znikome szanse na wybicie sie z du**.Oczywiscie jest duza ilosc graczy na polskim nostale ale nie mozna go porownac z nostale. Kr.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Jezeli usuna postacie straca duzo graczy ? a wy myslicie ze postacie np. z 80lvl na start serwera wam zostawia ? jak juz bedzie normalny exp ? beta testy byly do testowania i zabawy jak by byl normalny exp to by moze zostawili te lvl-e ktore nabiliscie ale zacznijmy od tego ze jakby byl normalny exp to 90% z was by nie weszlo na kalydo.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

To jest druga faza czyli wszystko od początku zaczynamy . Po to jest druga faza , bedziemy testowac dalej przegladarkowe nostale.

Opublikowano

czekam na 2 faze z niecierpliwoscia oby zostawili konta bo mialem tam 25kk :D

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...