Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Pliki Potrzebne Do Polskiej Wersji Gry.

mama129

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

plz Re upload :( kupilem ruskiego coda i sciagnalem polska wersje ze steama i mam blad i to powinno pomoc

ps: refresh bo nie bede robill osobnego tematu przeciez

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

^^ up jeżeli masz ruski CD key to musisz ściągnąć grę w wersji językowej ruskiej lub angielskiej .

Co do tematu , a nie lepiej pograć sobie po prostu na angielskiej wersji językowej :D ?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pliki są przestarzałe, z raz na miesiąc wychodzą aktualizacje więc trzeba mieć najnowszą wersje plików bo inaczej wyskakują błędy. Mi brakuje tylko dwóch plików obecnie, jak je zdobęde to moge wrzucić aktualizacje do z wersji dostępnej w dniu premiery do dzisiejszej(nie powinno przekroczyć 1 GB w sumie).

Opublikowano

xxx

Najnowsze polskie pliki. Jest to jedynie patch, więc wciąż trzeba pobrać polską wersje gry albo spolszczenie. Dałem linka do a d f . l y żeby nie podawać bezpośredniego linka bo teraz wszystko usuwają a troche mi zajął upload tego patcha. Jakby co nie mam tam konta więc nie mam z tego żadnych korzyści.

Takich dużych plików nie da się skanować w skanerach online a poza tym w środku nie ma żadnych exe czy dll, moge dać tylko screen skanowania:

skanos.jpg

edit

Na steamie wyszły dwie aktualizacje plików, najnowszą wersje mozna pobrać tutaj:

xxx

Oczywiście najpierw należy pobrać to co jest w górnej części posta. Pliki i upload by M@lina i to jemu należy dziękować :) Pliki z archiwum wypakowujemy do zone\polish

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak naprawić błąd z plikiem xp_polish?

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możliwe, że pobrałeś update ze steam i jeśli używałeś plików z mojego uploadu to były one przestarzałe(napisałeś posta 14 września, 13 wyszedł 3 pakiet mapek i wtedy też wydano aktualizacje).

Zobacz do mojego posta jeszcze raz, dałem linka do aktualizacji.

Opublikowano

Ej znów mam problem , ponieważ już ok wszystko działało multi w menu itp ale gdy odpalam gre to napisy znów po angielsku tylko menu pl. Co robić?

76561198010916883.png

Opublikowano

Już naprawiłem ale znów bląd. Tym razem Menu_Content_not_avalible . Co robić?

76561198010916883.png

Opublikowano

Bardzo dobry temat miałem podobne problemy z mw2 i nie mogłem tego znaleźć:) jak wam wyskakuje patch, to musicie po prostu wpisać w google i go pobrać :D miałem takie problemy w mw2 :]

76561198048736832.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem że stary temat ale mógłby ktoś zreuploadować folder MPCforum bo w internecie jest tylko na chomikuj a wszystko inne wygasło

@Down tak do MW3 obojętnie czy polskie czy angielskie bo mam grę po rusku a cyrylicy nie umiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...