Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatności przez SMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Firmy nie jest potrzeba . Można zarabiać nie mając firmy jesteś wtedy osobą prywatną , która odprowadza podatek od każdej zarobionej złotówki i nie 23% tylko 8 % podatku . Wiem o tym bo prowadziłem że ponad 2 lata sieć serwerów ( za granicą ) . Każda firma typu dotpay.pl pod koniec roku przysyła ci pit który zanosisz to urzędu skarbowego cashbill.pl od razu przesyła go do twojego urzędu i jeszcze dostajesz częściowy zwrot kasy . Krótko mówiąc nie da się oszukać "systemu" i trzeba zapłacić . Nie warto ukrywać się pod fałszywymi danymi bo jeszcze będziesz miał sprawę w sądzie .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Czyli rejestrując się na takich serwisach mogę założyć normalne konto prywatne pod warunkiem, że będę płacił podatek?

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

A konto paypal też na rodzica czy to już może być na mnie? (Przy rejestracji nie wymaga NIPu ani numeru konta, tylko przy wypłacaniu.)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Regulamin - tylko osoby pełnoletnie...

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano
Jongju22 - Admi , ale jesteś mądry dlaczego nie pracujesz w NASA ? . Przecież piszemy że zakłada konto na rodziców , a oni są pełnoletni co prawda nie wiem jak było w twoim przypadku , ale na ogół rodzice są to osoby powyżej 18 roku życia .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Paypal tylko na rodziców? To jakim cudem ja mam konto (dane prawdziwe)?

Nie wiecie to nie piszcie... (płace w np. plemionach / dostaje z np. hotfile - więc pełne możliwości konta)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...