Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] MW3 multi hack

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem skad wy to bierzecie autoknife dziala doskonale nie bije zwlok scian nic

sam uzywam 0recoil noza uav i wszystko git

swietna sprawa ten programik :D

Opublikowano

Hack nie działa po update! , musicie czekać na aktualizacje.

update hack'a miał wyjść w weekend lecz z powodu update nie wiem czy się wyrobimy z tym , może się uda albo i też nie.

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię wam mój pierwszy hack

95751474560101763514.png

czy to napewno jest TWOJ hack ????

http://gamemagiz.com...coil-java-hack/

Credits: etewt3

w pierwszym poscie rozpoczynajcym temat jest cos takiego jak: PORADY/UWAGI gdzie jest mowa o thermalu - taka funkcja widnieje w linku podanym przezemnie

Opublikowano

Hack nie działa po update! , musicie czekać na aktualizacje.

update hack'a miał wyjść w weekend lecz z powodu update nie wiem czy się wyrobimy z tym , może się uda albo i też nie.

jeśli ESP BĘDZIE DZIAŁAŁ I BANA TEŻ NIE DOSTANE MASZ U MNIE PWIO .
Opublikowano

a tutaj update rowniez http://gamemagiz.com...coil-java-hack/ tylko ponad dobe wczesniej

czy moge prosic o wyjasnienia kto jest w koncu autorem a kto sie tylko podszywa liczac na ludzka nie wiedze ?

wątpię aby nas oszukiwał . po pierwsze wtamtym hacku nie ma ESP'a . po drugie ten nazywa się inaczej przynajmniej w temacie . i może mieć zupełnie inne skrypty pluginy etc . wygląd nic nie znaczy . no chyba że ktoś ma coś na sumieniu :]

Opublikowano

ale jak juz wspomnialem w pierwszym poscie jest mowa o "thermalu" ktorego "hack" zaida nie oferuje - ma go natomiast ORYGINAL - to po pierwsze

po 2 rozmiary ramki rozmieszczenie pozycji jest takie same - przypadek ?

po 3 esp nie dziala ??? - moze tylko nazwa zmieniona z thermala ?

Opublikowano

tak kolego hack nie wykrywalny lecz chodzi o autora i o to kto uwaza ze nim jest

mozna tez uzywac aimbota - nie wykrywalnego dla VAC + do tego cheata na zmiane nicku o_O - oferuje go GIBSON - nie musisz sie wtedy obawiac o raportowanie o sreenshoty i nagrywanie killcam badz calej gry gdzyz Twoj nick jest czysta fikcja i nie zostaje zapisany na steam :P

Opublikowano

@Baba Yanga nie przypisałem sobie copyright , zaznaczyłem tylko że pomagam w znalezieniu source kod'a , a nie w tworzeniu samemu hack'a.

Opublikowano

A ja mam konkretne pytanie, może jestem ciemny ale, gdzie znaleźć ten: cyt. za Baba Vanga "mozna tez uzywac aimbota - nie wykrywalnego dla VAC + do tego cheata na zmiane nicku o_O - oferuje go GIBSON"?

Cheat na zmianę nicku ?

Opublikowano

Raport , nie umieszczamy plików na takiego typów hostingów , dodatkowo to napewno nie będzie knife hack + brak skanu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam głupie pytanie ale myślę, że warto spytać . Czy ESP to coś jak wh? bo nie mam pojęcia. Czy ten cheat jest wykrywalny ?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...