Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] MW3 multi hack

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam grać na cheatach jeszcze, prędzej czy później Wam to wykryją i Wasz cudowny klucz cd zostanie zbanowany :<

951841430649214321545.png

Day after day.

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP TO JEST FORUM DO CHEATÓW BOTÓW I BUGÓW

MPC-MultiPlayerCheats

Każdy ściąga na własną odpowiedzialnośc i liczy się z tym, że mogą go zbanowac !

Nie wiem co ty tu robisz skoro na forum od cheatów ich nie polecasz :)

Opublikowano

Nie polecam grać na cheatach jeszcze, prędzej czy później Wam to wykryją i Wasz cudowny klucz cd zostanie zbanowany :<

Ale Mózg to co ty tutaj jeszcze robisz? zbanowali mi juz 1 raz MW2 i co kupilem sobie znow i nie placze

Jak ktos dobrze uzywa cheaty to nigdy go nie zbanuja.

Opublikowano

najnowsza jave zainstaluj , a ss robisz daj na jakiś hosting , np: iv.pl czy w załączniku

@edit i jest bardzo ważne żebyś to wypakował i używał tylko w folderze w którym ci się to ściągneło

Opublikowano

Siema, może pytanie z innej beczki, szukam zwykłego WH nie chce aimbota, czy jest na dzień dzisiejszy jakiś dobry i niewykrywalny na Altermw3??

Opublikowano

@ontubyl spokojnie , staram się jak najczęściej być na mpc ale nie mogę cały czas , a czytam zawsze wszystkie nowe posty :P co do pytania , tak będzie ale musisz czekać , pewnie autor to z patchuje , i jak znajdę kod na thermal overlay napisze do autora i znowu będzie w hacku :P

@warson niestety nie popieramy piractwa :(

Opublikowano
@warson niestety nie popieramy piractwa :(

- nie rozumiem? kto powiedział że pirace?

pytam przecież na forum, które poświęcone jest hackom do gier...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...