Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] MW3 multi hack

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię wam mój pierwszy hack który posiada (oprócz wielu innych funkcji) aimbot'a!

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Włączamy gre

-Włączamy hack

-Zaznaczamy opcje które nas interesują

-Zatwierdzamy

95751474560101763514.png

Downoload:

http://speedy.sh/EwkCK/MW3.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/file/315af3313135bd5d4cb43c7d4004226a8176354b2ce9b619dd5edbb1f117f543/analysis/

Porady/Uwagi:

Aby poprawnie działała termiczny widok , musisz mieć odinstalowany texture hack!

hotkey dla aimbota to: F

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli jest zakładka "advence uav" to pomyśl , czy w single player mamy radar? właśnie :P to jest tylko na multi

Opublikowano

Aimbot to znaczy że postać sama chodzi i zabija ? Czy ty chodzisz i nieklikasz ale automatico zabija ?

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

Yyy.. Coś nie działa. Włączam gre, minimalizuję, włączam MW3.bat i nic..

19934711737177778750.png

@Down Pierwszy raz się bawie w cheatowanie w CoD, więc nie wiem ;d Jak to zrobić? Jak uruchomić;d? Najlepiej napisz na gg ;]

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

aimbot - czyli sam strzela do celów (domyślnie głowa) , hotkey na aimbot'a tutaj to F

@hackmaster , hackiem tutaj nei jest plik .bat ale plik java "MW3 HACK"

Opublikowano

@szczepan , hacki zrobione w javie niestety są do wykrycia , lecz ten ma zaledwie 11h więc przez następne 4-5 dni można pocinać 24h na dobę i nei martwić się o bana

@czolko może nie do końca , pomagałem w thermalOverlay - termowizji

@hackmaster pokaż ss z twoją tabelką

Opublikowano

Dobra przetestowałem. Może nie jest to X22 ale jak na darmowy cheat to nawet spoko. Pozdrawiam .

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Hack działa

Automatyczny nóż i brak odrzutu to chyba najlepsze opcje.

Aimbot to porażka w ogóle nie da się z nim grać. Nie oszukujmy się jeżeli ktoś chce ściągnąć dla aimbota to odradzam.

Przydało by się w nim naprawić to aby strzelał tylko wtedy kiedy widzi wroga. A nie że nawala do ścian i świruje kamerą.

Opublikowano

dziadowski hack aimbot nie działa

To tylko darmowy hack, wykonany przez forumowicza. Na free to nawet ma niezłe fukncje. Jeśli chcesz aimbota który celuje w niebo a zabija ludzi to idź sobie kup x22cheats.com -,-

76561198010916883.png

Opublikowano

aimbot jest tutaj tylko dodatkową funkcją więc nie miejcie do niego wielkich oczekiwań , sądze że ważniejsze są tu funkcje jak termal overlay albo advence uav

Opublikowano

Ale umiałbyś go "skorygować"? żeby nie miał autoshoota i jak sie przytrzymuje F to namierza a nie ze sie blokuje i napierdala dopóki doputy go nie zabije lub nie klikniesz V

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

@koko703 obecnie nie jestem na swoim komputerze więc nie dam rady z korygować , może jak wróce

@ryker ,pisałem że AIMBOT TO TYLKO DODATKOWA FUNKCJA

Opublikowano

Ja jednak nadal uważam że ten hack zasługuje na polecenie. No cóż ale mógłby być lepszy. Ja tam mam już all zrobione w MW3 więc już mi sie nudzi troche.

76561198010916883.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...