Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wygrzebałem moje stare konto, i sobię gram :P (i to od jakiegoś miesiąca..) Ale mam dziwną, sytuacje bo RP i IP się nie odnawia.. wie ktoś może oco kaman? :)

Opublikowano

@mor123 wchodz na konto w niedziele do poludnia to dostaniesz rp i ip ;]

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wygrzebałem moje stare konto, i sobię gram :P (i to od jakiegoś miesiąca..) Ale mam dziwną, sytuacje bo RP i IP się nie odnawia.. wie ktoś może oco kaman? :)

To masz farta :D Czytałem kiedyś, że podobno 50% graczy na pbe straciło konta bo usunęli a reszcie zostawili :D. Ja miałem kiedyś konto ale niestety już nie działa.

Próbuje się teraz dostać ale strasznie długo to trwa i nie wiem czy mnie dodadzą :D

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

@mor123 wchodz na konto w niedziele do poludnia to dostaniesz rp i ip ;]

Sprawdzone? Bo ja od miesiąca już RP i IP nie dostaje.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś może jakieś konto na zbyciu żebym sobie pograł? :D

Opublikowano

Sprawdzone? Bo ja od miesiąca już RP i IP nie dostaje.

Nie działa sprawdzałem 2 razy i nie dostałem ani razu, jest jakis sposob zeby uzyskac rp na PBE?

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Na tą betę są jakieś zapisy? I wiecie może kiedy będą przyjmować nowych testerów czy coś?

Z wczorajszego AMA o Gnarze dowiedziałem się że PBE jest pełne i jak na razie nie dobierają nowych testerów... szczerze... ja od grudnia, czyli 7 miesięcy czekam na jakąkolwiek odpowiedź od nich i nic... pisząc do supportu czy nadal jest aktywne piszą to co zwykle, czyli nic ciekawego... xD

//EDIT: Przy okazji odsyłam do FAQ, przyda się Wam! :)

http://eune.leagueoflegends.com/pl/page/pbe-faq

1367996595-U582588.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moze Bedzie dzialac siedze na lakpu ktory nie ma dobrej kart  graficznej jak wejde na kompia pobiore i ogarne dzieki jak bedzie dzialac like :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

PBE naprawdę fajna sprawa .

Fajna, tylko szkoda że większość gra tam tylko żeby powydawac rp na skiny, albo zagrać nową postacią a to nie po to zostało stworzone :)

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Aktualnie gra tam bardzo mało osób, szczerze to garsteczka, serwer ma wiele bugów no ale w sumie to testowy, grając w Polsce na tym serwerze wyciągam ping 200 i jak dla mnie jest to bardzo dużo opóźnienie jeśli gra się np. taką Katariną albo Riven, ogólnie polecam testować tam tylko wygląd nowych skórek oraz testować składanie run (nie wiem czy napisałem w dobrej formie) chodź istnieją kalkulatory do tego przeznaczone. Jednym słowem nie polecam grać, lepiej się pobawić na live serwerach . 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...