Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Sieć Serwerów Primera[Najwieksza w Polsce!][Darmowe kanały TS3][Profesjonalna Administracja]

Terrain

208 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? wersj? serwera Minecraft chcia?by? aby?my stworzyli?

• Alpha ( w po?cie dopisa? wersj? )
      40
    • Beta ( w po?cie dopisa? wersj? )
      168
  2. 2. Na jakim serwerze RPG chcia?by? gra??

• ?redniowieczny Rzym
      77
    • Klimaty Gothic
      64
    • W?adca Pier?cieni
      54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W podaniach na Wl nie musicie pisać niewiadomo jakich rzeczy :) Wystarczy Nick, Wiek i TS3 ;)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Malakai i brat Vega

Gram od wersji 1.1

survival/frakcje

mhm takie pytanie, czy jest poptrzebne dzielemnie na survival i survival frakcje i jeszcze rpg? Bedzie mniej graczy a tak naprawde mozna zrobic surwival z frakcjami z elementami rpg.

Opublikowano

Jeśli obecna konfiguracja nie wypali to postaramy się o jak najbardziej zbliżenie do twojego pomysłu :) Osobiście wydaje mi się że kiedy serwer ruszy ilść zainteresowanych graczy wzrośnie :) Ale musisz pamiętać że nie każdy lubi grać na serwerze z pluginami, a nie każdy lubi gre, która narzuca mu pewne zasady :)

Opublikowano

Dla mnie tego wszystkiego jest za dużo ;(

Ja bym zostawił :

Creativ

Survival

FreeBuild

RPG nikt nie tknie zobaczycie ;)

I wtedy mamy 3 serwery mniej i można postawić coś z CS'a lub Terrari :)

Jeśli to sieć serwerów to może zróbmy z tego sieć a nie tylko zawsze sam Minecraft ;)

r718w5.png

Opublikowano

Narazie chcemy wystartować z Minecraftem.

Była mowa ze jak nam sie uda uruchomimy Terrarie,

a potem sie zobaczy czy coś jeszcze bedzie ;)

This comment has been removed by A.C.T.A.

ubda8412.gif

[Najprostrzy userbar's jaki dało się zrobić]

Pomogłem? Daj

lubiea.png ciebie nic nie kosztuje a mi pomaga ^^

STOP A.C.T.A.! POKAŻ SWÓJ SPRZECIW!

Opublikowano

Stawiam na rpg. Myślę żeby zostać przy 1.1, ponieważ ta wersja posiada alchemie, enchartowanie; co umili grę rpg. W rpg można by było zrobić parę gildii, a gracz musiał by wybrać jedną z nich.

Proszę o dodanie mnie do WL mój nick to: michallos5 W minecraft gram od beta 1.5.1 i mam 16 lat(Wiem że zawsze dzieci podają taki wiek, ale niestety mam tyle naprawdę).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiemy tylko co do wybierania wersji minecrafta to chodzi o 6 serwer który jest wybierany w 95% przez was ,

Np. jednym z pomysłów jest serwer typu Harcore ;)

I to poprostu np mozecie wybrac pod ten serwer wersje która by najlepiej pasowała :)

ubda8412.gif

Pomogłem? Daj

Opublikowano

Ja jestem sceptycznie nastawiony. Co jak co już nie takie "zapowiedzi" tutaj widziałem. Uzbierało się dużo ludzi, a potem słuch zaginął o projekcie. Jak dla mnie te całe zapowiedzi nie powinny być tworzone, albo chociaż nie w takiej fazie. np. max 5-7 dni przed otwarciem serwera. A nie zapowiedzi typu "Hej ludziska robimy serwer. Uzbieramy ludzi to wystartujemy. A teraz jak debilie składajcie podania na WL..." No przykro mi, ale ja to tak widze. Tak samo jeśli chodzi o 6 serwerów. Wyjdzie na to, że zamiast mieć jeden-dwa dobre będziecie mieli 6 do dupy. No niestety. Zamiast mieć na jednym (2) po te 60-70 osób będziecie na każdym mieli około 15. Jeśli dobrze pamiętam miałeś już kilka serwerów i słabo one przędły...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

To ogólnie jest mój projekt nie Terrain'a tylko on jest moim wspólpracownikiem ;)

ubda8412.gif

Pomogłem? Daj

Opublikowano

To ja sie postaram odpowiedzieć Wam jak najbardziej prosto, zwięźle i rzeczowo :)

Ja jestem sceptycznie nastawiony. Co jak co już nie takie "zapowiedzi" tutaj widziałem. Uzbierało się dużo ludzi, a potem słuch zaginął o projekcie. Jak dla mnie te całe zapowiedzi nie powinny być tworzone, albo chociaż nie w takiej fazie. np. max 5-7 dni przed otwarciem serwera. A nie zapowiedzi typu "Hej ludziska robimy serwer. Uzbieramy ludzi to wystartujemy. A teraz jak debilie składajcie podania na WL..." No przykro mi, ale ja to tak widze. Tak samo jeśli chodzi o 6 serwerów. Wyjdzie na to, że zamiast mieć jeden-dwa dobre będziecie mieli 6 do dupy. No niestety. Zamiast mieć na jednym (2) po te 60-70 osób będziecie na każdym mieli około 15. Jeśli dobrze pamiętam miałeś już kilka serwerów i słabo one przędły...

Po kolei :) Mieszkam w Polsce od prawie 19 lat ;) Zdążyłem zauważyć że Polacy to w ogóle naród sceptycznie nastawiony do wszystkiego co w gruncie rzeczy nie ma z nimi nic wspólnego :) Zapowiedzi zapowiedziami, a praca wre :) O ten projekt nie musisz się w żadnym stopniu martwić. Jeśli się za coś zabieram i wiem, że dam radę to znaczy ze tak będzie. Jak na razie nie jesteś nikim znaczącym na forum, nie masz na zasady panujące tutaj najmniejszego wpływu. Prezentacje robione są po to żeby jak najbardziej zaciekawić graczy i nie mieć tak jak tutaj napisałeś po 10 graczy na 6 serwerach... Dokładnie ile wg Ciebie znaczy kilka? Bo MOICH serwerów miałem dokładnie 2 z czego 1 wyłączyłem bo jest mi potrzebny do testów), a 2 bardzo dobrze 'przędzie' :)

To ogólnie jest mój projekt nie Terrain'a tylko on jest moim wspólpracownikiem ;)

Głównym administratorem i zajmuję sie całą resztą :D

MrStev w ogólę coś ruszyło ?

Wskaźniki % serwerów stoją i nie ma żadnego info ...

Terrain robi stronę zamiast robić pliki.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem będzie Strona na WordPress.pl

Lub nawet bez strony tylko samo forum ...

Jest za dużo serwerów -.-

Zobaczycie tylko na Survivalu i na FreeBuild będzie powyżej 20 osób ...

Moja propozycja :

Zrobienie forum, bez strony

Zostawienie 3 serwerów :

- Creativ

- FreeBuild

- Survival

I jeszcze jedno, mapa serwera creativ stoi, survival podobno stoi, freebuild też a zrobienie plików to MAX 1 dzień

My czekamy już 5 dni i nic nie ruszyło :(

Dajcie sobie pomóc !

Ja chętnie zrobię forum oraz mogę pomóc dobrać pluginy do serwerów

Gdybyśmy się pożądanie wzięli do roboty to sieć stała by już 2 dni temu ...

Przemyślcie moje propozycję :)

Tak jak Ci napisałem na GG, jeśli trzeba będzie powiem Ci to też osobiście. Jeśli masz jakiekolwiek pomysły, chciałbyś pomóc to po prostu napisz mi to na GG, a nie zaśmiecaj mi tematu! Kłamiesz, gotowe mamy mapy na wszystkie serwery prócz FreeBuild, % budowy serwerów stoi w miejscu, ponieważ wolę zająć się robieniem plików i całej potrzebnej reszty, niż bawić się w zmienianie treści prezentacji. Twoje 'podobno' wyraża niechęć współpracy z nami. Zastanów się nad tym..

Opublikowano

Jeśli hardcore to tak jak powiedziales ban na max 2-3h no i zabawa od początku ;)

Opublikowano

Nick: Olchowy

Serwer:RPG

sygnanampc.jpgStachuV.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zbieram +

:D

Opublikowano

Podanie na W-L

Nick: wiltor07

Wiek: 10 (wiem mało ale nie przeklinam i pomagam użytkownikom)

Staż gry w Minecraft: 1.2/1.3

Server: Survival z frakcjami i Creative

TS3: Tak

Opublikowano

Nick: Adebaxen

Staż w Minecraft'cie:od Alpha 1.4

Podanie do WL-Serwer Survival-RPG-survival+Frakcje

Wiek:13,lecz jestem ogarnięty,Zero griefu i innych bzdet.

Oryginał:Nie

Komunikacja:Skype,TS3,GG

Opublikowano

o creative sie ruszyl, zapewne przez ten tydzien wgrali flat mape xD

Creative zostal wybudowany pare dni temu tylko teraz aktualizacja w temacie zostala zrobiona.

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Opublikowano

o creative sie ruszyl, zapewne przez ten tydzien wgrali flat mape xD

Na poziomie flat to jest Twój rozum...

@OFF

Czy tylko mi nie działa GG?

Opublikowano

Nick:Wnmnnn

premium: nie

serwer:creative

W mc gram od wersji 1.7

posiadam i ts3 i skype

Czy będę pomagał graczom i pomagał w utrzymaniu miłej atmosfery na serwerze:tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...