Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Sieć Serwerów Primera[Najwieksza w Polsce!][Darmowe kanały TS3][Profesjonalna Administracja]

Terrain

208 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? wersj? serwera Minecraft chcia?by? aby?my stworzyli?

• Alpha ( w po?cie dopisa? wersj? )
      40
    • Beta ( w po?cie dopisa? wersj? )
      168
  2. 2. Na jakim serwerze RPG chcia?by? gra??

• ?redniowieczny Rzym
      77
    • Klimaty Gothic
      64
    • W?adca Pier?cieni
      54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście dalej zbieramy podania na Adminstratorów , moderatorów i innych!:)

This comment has been removed by A.C.T.A.

ubda8412.gif

[Najprostrzy userbar's jaki dało się zrobić]

Pomogłem? Daj

lubiea.png ciebie nic nie kosztuje a mi pomaga ^^

STOP A.C.T.A.! POKAŻ SWÓJ SPRZECIW!

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stawiam krate browarów że dane maszyny są zmyślone.

W ogóle dla was "Profesjonalna administracja" (jak w temacie) równa się adminom wybranym na poczekanie?

Nie łudziłbym się by ten serwer wystartował (z własnych obserwacji to wiem). Wielu było takich tutaj co obiecywali gruszki na wierzbie a skończyło się w najlepszym wypadku na dedyku z kimsyfa lub vps za kilka dyszek.

Opublikowano

serwer dno jeszcze nie wystartował a już kradnie graczy z innych serwerów ale mniejsza z graczami mr . Terrari chciał nam ukraść administratorów hahah dobry jest a mcf owner dobrze mówi serwer szybko padnie albo w ogóle nie wystartuje

nie reklemujemy serwerów minecraft w sygnaturkach RMCF1902

Oj tam , oj tam po prostu chciałem ich zaprosić na lepszy serwer :)

http://www.speedtest.pl/test/38018514

Opublikowano

Stawiam krate browarów że dane maszyny są zmyślone.

W ogóle dla was "Profesjonalna administracja" (jak w temacie) równa się adminom wybranym na poczekanie?

Nie łudziłbym się by ten serwer wystartował (z własnych obserwacji to wiem). Wielu było takich tutaj co obiecywali gruszki na wierzbie a skończyło się w najlepszym wypadku na dedyku z kimsyfa lub vps za kilka dyszek.

Danie maszyny nie są zmyślone. Wystarczy tylko troszke dopłacić i sam możesz mieć takie coś :) Administracja nie jest szukana jak to napisałeś "na poczekaniu" mamy osoby które sie na tym znają, lecz praca przy tak dużej licznie serwerów nie jest wcale łatwa i musimy kogoś przyjąć. Jak sam możesz zobaczyć z około 50 podań na razie wybralismy tylko 1 osobę. PS zgłoś się to Ci powiem na jaki adres masz wysłac ta kratę piwa. Carlsberg'a poproszę :) innego nie piję :)

serwer dno jeszcze nie wystartował a już kradnie graczy z innych serwerów ale mniejsza z graczami mr . Terrari chciał nam ukraść administratorów hahah dobry jest a mcf owner dobrze mówi serwer szybko padnie albo w ogóle nie wystartuje

Yyy ja? Nie przypominam sobie żebym komukolwiek zabierał administratorów. Rekrutację prowadzimy od niedawna i jeśli ktokolwiek próbował Ci kraść Administratorów to nie byłem ja, ponieważ mam w minecrafcie konto premium w dodatku pod całkiem innym nickiem :) Choć z Twojej wypowiedzi wynika że to nie ja tylko jakis Terrari :)

PS: Jak możesz przeczytaś w prezentacji na poprzedniej stronie to nie serwer, a sieć serwerów, więc daruj sobie. Jesli dobrze sobie przypominam to Ty i kolega wyżej już kiedyś pisaliście w moich prezentacjach że kradnę graczy :) Jakos mnie to nie rusza.. Jesli nie potrafisz zadbać na tyle o serwer żeby gracze na nim byli to nie zawracał głowy mi. Żeby Ci odpisać straciłem 2 minuty czasu, który mogłem poświęcić na naukę czegos pożytecznego :)

1.1/1.0

Kiedy odpowiesz na moje podanie ? :)

1.1 ( najprawdopodobnie wszystkie 6 ) + ten 7, który będzie miał wybraną przez Was wersję :)

Wczoraj do godziny 22 odpowiadałem i kontaktowałem się z wszystkimi, którzy się zgłosili. Ty jak mniemam, jesteś osobą, która w rubryce "dane kontaktowe: (wpisać nr gg, skype lub email)" wpisała, tutaj cytuję "Podam później.." Koniec cytatu ;)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Prosze mnie dodać po nickiem robbsoNt do servera Survival

Lat - 16

No premium

Pozdrawiam ! :)

RobbsoNt , czyli ten taki let's player :D !

Opublikowano

ale ze co mamy do jutra zgłosić się ci co napisali podania?

Każdy, kogo nie zastałem otrzymał wiadomość w stulu "bla bl bla... Masz czas na skontaktowanie się z nami do dnia 17.1.2012 do godż. 18:00"

Opublikowano

Adias, nie wiedziałem, że jeszcze grasz w Mine ^^ będzie fajnie z tobą gadać. A propo jak nie weźmiecie mnie na Moderatora, to chociaż Adiasa, bo mozna mu zaufać =]

Opublikowano

Nick : masterFlamaster

Serwery : Survival(czysty), FreeBuild, RPG, Survival + Frakcje.

Lat : 12

TeamSpeak 3 : Posiadam, ale aktualnie nie używam.

Staż Minecraft : Od Beta 1.5

Premium : Nie posiadam.

Złożyłem podanie do administracji.

Opublikowano

Osoby, które wczoraj zostały poinformowane o zgłoszeniu sie do mnie, a nie zrobiły tego zostały właśnie automatycznie odrzucone. Nadal czekamy na podania na Moderatorów i Administratorów.

Opublikowano

Wystartujemy kiedy przy wszystkich serwerach będzie pisało na zielono | 100% | :)

Opublikowano

Serwer survival + frakcje

nicki: TomaszBrd

Premium: owszem

TS3 :nie

staż :od 1.2

Napisałem podanie na admina

Acta

Mówimy

NIE

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Imie: Mateusz

Nick: DublerDG

Premium: yes :F

Coś od siebie: Wiec napisałem prośbe o moderatora na RPG,wiec proszę o dodanie do WL na rpg ;) (Jezeli checie wszelkiej pomocy do budowania serwera rpg pisac na gg/skype które jest podane w podaniu)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Sorka :) jakoś tak mi się wkleiło :)

Prosze o dodanie do WL

Nick: JestemStefan

Czas gry w Minecraft'a: od listopada 2010r.

Znajomość gry RP: Dobra. Umiem sie podporządkować

Tryb: Survival + Frakcje

Dlaczego nasz serwer?: Zainteresował mnie tryb RP. Na wielu serwerach jest to trudne do zrealizowania i mam nadzieję, że tutaj się uda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To moje GG (tak jak widzisz w profilu) jest niedostepne bo niektórzy ludzie nie piszą wtedy, a jak się ma 400 osob w kontaktach ( ok 300 pamiętam) to kiedy jestem dostepny mam niewyobrażalny spam o wszystkim ;) Więc jesli masz jakąś ważną sprawę to śmiało pisz :)

JestemStefan

SKASUJ TRESC POWYŻSZEGO POSTA, INACZEJ ZGLOSZE TO ADMINISTRACJI JAKO SPAM I REKLAME SERWERA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...