Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura + Avatar] Bartollinix

Bartollinix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130875-U250803.png

Tematyka: Można wybierać Assasin Screed/Metin2/Coś od siebie

Wysokość: Średnia

Szerokość: Duża

Napis/y: Bartollinix

Kolorystyka: Jako tam chcesz tylko nie różowy

Dodatkowe informacje od zlecającego: Do napisu Bartollinix można dodać jakiś cytat kojarzący się z tematyką, nie koniecznie. Jeżeli robicie Grubsona, to nie róbcie zwykłego Grubsona tylko jakiegoś odlotowego, komiksowego.Bardzo Bardzo szanuje osoby które zrobią coś od siebie, nie Grubson, nie Metin, coś własnego, z własną tematyką (ale nie różowe) Nie za bardzo mi się podoba Anime

1321130846-U250803.png

Tematyka: Można wybierać Assasin Screed/Metin2/Coś od siebie

Wysokość: Jak na Avatar

Szerokość: Jak na Avatar

Napis/y: Bartollinix (nie koniecznie)

Kolorystyka: Taka jak sygnatura

Dodatkowe informacje od zlecającego: Avatar - kopia sygnatury (trochę poprawiona kopia z małym napisem(czcionką) Bartollinix i jakaś fajna czcionka)Nie za bardzo mi się podoba Anime

Generator by krycha1996 dla FanART

Jeżeli robicie sygnaturę z Metin2 to tu są najlepsze rendery: http://www.google.pl...1.2.1.6-2.2l8l0

ZA METINA DUŻO LIKÓW BĘDZIE

Czekam na dalsze sygnatury ! ! !

Generator by krycha1996 dla

FanART

Opublikowano

Dzięki :). Może wykorzystam, ale na razie czekam na dalsze prace. Masz już Like ode mnie. I na sygnaturach wole większe napisy '' Bartollinix ''

Opublikowano

lgHef.jpg

Nie wiem czy chodziło Ci o taką "komiksowość". Mogę to usunąć. Jak się spodoba to dam avatar

;)

Tutaj propozycja bez dodatków (sry za rozmiar ale zapomniałęm zmienić)

:) :

CkR6W.jpg

he?

Opublikowano

@Dj.

Bardzo mi się podoba, taki efekt komixsowy, tylko czemu w tej pierwszej sygnie jest literówka '' Bartollinixb ''. A i do tej komiksowości chodziło mi coś z tej piosenki

Opublikowano

:O Nie zauważyłem tej literówki ;/ Jeżeli chcesz mogę ją poprawić, ale większej komixowości nie zrobię ;/

@EDIT Poprawiłem wszystko i dorobiłem avek. Mam nadzieje że się spodoba (chociaż mi się bardziej bez tego efektu podoba)

Sygna:

hcGFV.jpg

pQs8V.jpg

he?

Opublikowano

@around you

Super !!! Oto mi chodziło, tylko te napisy są mało widoczne. Dorzuć jeszcze avatar i będzie Like i ok. Ale na razie czekam dalej na inne prace.

PS Gdy przeglądałem twój profil znalazłem fajne sygny z metina ^ ^ fajnie by było taką mieć.

Opublikowano

Literówka znowu :D Ja mam jakiś nie wyraźny nick :)? ja jestem Bartollinix a nie BartolliniXX

Czekam na dalsze prace ! REF ! ZA METINA SPORO LIKÓW BĘDZIE !!!

Opublikowano

Już kilka prac Ci się spodobało i powiedziałeś, że może wykorzystasz:

10. Za lekceważenie cudzych prac grozi kara wysokości 5% ostrzeżenia oraz przeniesienie tematu do Archiwum.

Zdecyduj się ewentualnie temat zostanie zamknięty.

Opublikowano

Bez przesady. Wszystkie ci się podobają, to sobie jakąś wybierz. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...