Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Próba hackowania na nowym konice

LaaW99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam zamiar kupic jakiego vip hacka i odpali life taker i chce giftnac itemy na moje 2 konto

jesli zrobie tak

odlacze internet stacjonarny i podepne internet z telefonu = zmiana ip

zmienie adres mac

po grze na hacku usone caly folder ca i zainstaluje od nowa

co sadzicie o taki pomysle?:D

Opublikowano

wątpie, że to Ci coś pomoże... na pewno trochę zmniejszy szansę na bana..ale Nexon jak sobie cos ubzdura, to i tak Cię zbanuje ;)

jedni mówią, że na konto które giftasz itemy z konta na którym hackujesz (w tym przypadku life-taker) nie dostaniesz bana...drudzy zaś wręcz odwrotnie...więc dopóki sam nie sprawdzisz to się nie dowiesz ;)

najlepiej grać na innym kompie :)

@edit.

666 postów ;d

ehh.:)

Opublikowano

kompa innego nie mam;d

jestem bardzo ciekaw odpowiedzi innych

niby nexon w regulaminie ma napisane ze nie maja wgladu w dane/transakcje/numery kart/telefony itp wiec moze tez nie maja wgladu w gift:D

ps

moge sie dowiedziec co to znaczy

Available Subscriptions

• Guidtech Computer Extension

Cost:
    -------- US$5.00 €2.00 CA$5.00

Guidtech Licence for one extra PC. *Lifetime*

poniewaz takie cos kosztuje tylko 2 ojro o co z tym chodzi?
    :D

Opublikowano

jutro chyba tak zrobie:D

powiedz mi jeszcze

jesli usiade o tej godzinie 14 czy tam 15 bede siedzial na tym hacku do 21 wbije 2lt?:D

Opublikowano

@up Bardzo prawdopodobne, ale musisz znaleść kogoś kto by z tobą grał na tym lifetaker'u, najlepiej niech to będzie osoba z tym samym hacki'em to cię nie zgłośi.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Wyłapiesz bana na płytę główną + usunięcie wszystkich kont.

Sprawdzone na własnym przykładzie.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Najlepiej byłoby jakbyś sobie zainstalował Combata na przenośnym dysku jak i zarazem hack'a w nim.

piecu na karcie sd w telefonie da rade? :D

Jeśli masz tylko pojemności to tak.

wygląda to tak, jak byś powiedział mu że może zainstalować combata w telefonie ;)

@btw.

2lt wbijasz około hmm..pół godziny..? no może 45minut...nie liczyłem ale dzisiaj bardzo szybko udało mi się to wbić i miałem 500k GP...

jeżeli wejdziesz na recuit i z niego nie wyjdziesz to możesz nawet GOA tam sobie dobić ;)

ehh.:)

Opublikowano

Z mojego doświadczenia powiem Ci, że z tymi całymi sposobami to kłamstwo, tak jak powiedział Ilove jak się coś NEXON'owi nie podoba to bana wyłapiesz, zobaczą np. 200 U+ i masz bana bo niby hackujesz ( a może to być nabite uczciwą grą )

Ja na twoim miejscu bym z innego komputera to zrobił, skoro nie masz swojego to idź do kolegi ( który w CA nie gra ) Zaproponuj mu gre na hakach dla jaj :D

I potem sobie gifniesz :)

Bo takie kombinowanie z drugiego ACC też może się niebezpieczne okazać

Opublikowano

IloveVomit, gościu w 30 Minut? HAHA. TO byś na 1 CabinFever musiał wbić około 300K EXP. A aty bana nie wyłapiesz jak zrobisz według tego poradnika http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/ , czyli zmienisz adres MAC. No i oczywiście odłącz Livebox-a/Router-a od źródła zasilaia i podłącz spowrotem. I po graniu usuwasz zmieniony Adres MAC i znów odłączasz Livebox-a/Routera. Nie ma bata, że bana dostaniesz, chyba że sprawdzą ci LOG Giftów(ale nie wiem czy jest to możliwe) i tylko tak mogą cię wykryć. Ale mam prośbę jak będziesz grać na hacku to trzymaj się odemnie z daleka. OK? Bo jak cię zobaczę to Report masz od ręki chyba że z Recruit nie wyjdziesz.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Wiesz co pobierz sobie jakiegoś haka z One Postion Weapon ( Jakoś tak) . Na mapie będzie obok ciebie pełno broni... Ja tak gram już długo i mam po prostu naj. bronie ( w każdej chwili możesz zmienić xD) Bana nie mam xD

Ogólnie to nawet kasy nie musisz wydawać xD

Łap linka z hakiem na którym gram :

http://www.mpcforum.pl/topic/517344-undetected-hack-frozenbyte-25122011/

xD

mychemv.png

Opublikowano

sadzis ze dzieki takiemu hackowi znajdziesz aid,speca

wpadlem na jeszcze jeden pomysl:D

zrobic nowego uzytkownika w windowsie i na nim wszystkie operacje wykonywac a po przelaniu usonac uzytkownika:D

Opublikowano

piecu czytaj caly temat...

"odlacze internet stacjonarny i podepne internet z telefonu = zmiana ip

zmienie adres mac"

pierwszy post

Ile dostane gp za 5 godzin gry na tym life tankerze? I ktory lvl wbije?

Opublikowano

@Up i jutro ban + post wnosi coś do tematu ??

@TOP hm...ktoś tam wspomniał że dostaniesz na płyte :)

Nie dostaniesz za pierwszym razem , dopiero po kolejnym hackowaniu.

Więc spokojnie ciśniesz..a dostaniesz tylko na to co haxiłeś.

W moim przypadku ja na jedno dostałem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

mała poprawka dziś ban wnosi to do tematu tyle że mam M32 i Speca na ponad 600dni bo reszta dla kumpli robię tak od kiedy wszedł pierwszy lifetaker i na moim koncie ,,Domyślnym" nie dostałem BANA do dziś a trwa to bardzo długo.

Opublikowano

Up to jest takie cos ze zamieniqsz sie w zombie i sarazasz w minute pareset ludzi i dostajesz duzo exp i gp

Opublikowano

Ludzie ale do Life teaker trzeba Vip-a kupić a to wydatek. I tak i tak źle. Najlepiej to chyba na Lifetakerze grać na BR. xD. Ale i tak Game Anarchy trzeba kupić. Lipa. xD. Ale mówicie że w 5H da się rade cisnąć LifeTeakerem wbić Majora. xD. Ale najpierw na moim pierwszym koncie muszę belkę wcisnąć. A mam pytanie czy jak na Lifku bym cisnoł Elimki to LVL-e T,R dam radę wbić po jednej mapie a może nawet wyżej?

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...