Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Próba hackowania na nowym konice

LaaW99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra mam juz game anarchy tylko nie potafie tego ustawic odpowiedio;/

moze mi ktos powiedziec co usatwic by tego lifetankera uzywac?

Opublikowano

Patrz tutej: http://www.youtube.c...h?v=FBHbtl9-aVk Ej jak byś był tak dobry to giftniesz mi RPG na 7D? Jak coś to dla Luwr.

Edit.

Powiedz mi czy w GA jest Weapon Hack? Bo na stronie widze takie coś. Powiedz mi za co one odpowiada? Czy to jest hack z bronimi czy to jest Spawner broni?

Kupiłem GA i jak wbiję do CA to mam craszh. No co za pech. Jak tak to nie hackowałem, ale mówię że wbiję sobie jakiś wysoki LVL i giftał będe. I mam pytanie czy ten crash jest też u was czy tylko u mnie? Z jednej strony to dobrze bo nie będzie hackerów ale z drugiej źle bo straciłem 7zł. Mam nadzieję że GA naprawi to jak najszybciej bo zostało mi jeszcze 110 Creditsów.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

jak cos giftne

chodzi mi o life tanka

tez mam takie cos ze mnie wywala

Teraz mnie caly czas wywala;d

Opublikowano

Pytanie jest po co tak grac z haxem? Wydasz hajs na haxa zeby nabic pelno hajsu i nexon tez nie jest glupi zobaczy ze z konta hackera ciagle giftane na te konto sa itemy i wylapeisz nieporzebnego bana i stracisz wszystko a zostaniesz z glupim haxem na pare godzin jeszcze odpalisz nowe acc z checia odbicia straconego acc i znowu wyrwiesz bana w efekcie 3 ban to juz bedzie i takiego bana wylapiesz ze bedziesz musial sprzet zmieniac. nexon daje sobie z tego sprawe ze ludzie tak robia nowe acc inne IP i Mac ale jak bedziesz ciagle giftac cos to beda mieli wystarczajace dowody zeby dac ci bana. I go dostaniesz bo zamiast np wydac 200zl na speca wydasz innej firmie co robi haxy 8 zl i masz go juz na 1000dni w 4 dni gry masz spec na perma co sie nie bedzie podobac Nexonowi. Rob co chcesz ale licz sie z tym ze dostaniesz bana wczesniej czy pozniej. Wbijesz range np. COL i nexon tak bedzie cie skanowac i sprawdzac ze znajdzie cos na ciebie i po koncie.

i Jak widomo poto powstaja te VIP haxy zeby zarobic na dzieciach co sie na tym nabieraja pod pretekstem ze nie wylapiesz bana jak bedziesz umiejetnie uzywac. Na kims musza zarobic ;]

Oczywiscie to jest twoja sprawa wiec rob co chcesz ;P

Pozdrawiam ;]

-Ushio.png
Opublikowano

Hehe. Rozbawiłeś mnie tym. Jak za jakieś pół roku to Suxon za przeproszeniem może mnie w dupę cmoknąć. Co oni mi za 6 miechów sprawdzą w Logu jak log się po 1 miechu kasuje. Dokładnie to log u każdego się kasuje po sprawdzeniu. Czyli w obecnej chwili codziennie. Bo oni teraz codziennie sprawdzają logi. A nie patrzą kto co giftał. No chyba że zauważą że giftałeś codziennie sobie spece. Za każdym razem z konta na którym haczyłeś. Ale jak raz giftniesz to oni cię mogą. Tym bardziej żę jak giftniesz i zaraz to z Inboxa otworzysz.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

Ej to dziala ci ten Life Teaker? bo mnie Crashuje dalej. Sprubuje wlaczyc bez Lifeteaker-a. xD. Zobaczymy czy pomoze.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

To dobrze masz bo u mnie wywala w 1. xD. Sprawdzę dzisiej.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

diabel mielismy zle skofiurowanego hacka:D

dzis mi kole wytlumaczyl wszystko i wbilem 2lt i ban:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...