Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test [szósto Klasisty] Dyskusja

Test Szósto Klasisty 2012   

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak My?lisz ile mia?e? punktów na te?cie ?

• 40 - ?
      6
    • 30+ ?
      16
    • 20+ ?
      11
    • 10 ?
      2
  2. 2. Czy Mia?e? test z operonu o tematyce ,,Pi?ki no?nej''

• Tak
      11
    • Nie
      24
  3. 3. Które zadania by?y Trudniejsze ,,Zamkni?te'' ,,Otwarte''

• Zamkni?te
      10
    • Otwarte
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testy na zakończenie podstawówki to porażka, robią wam takie łatwe bo po prostu uważają was za "idiotów".

Kiedy ja to pisałem... chyba 34pkt. miałem.

Opublikowano

My mamy co miesiąc próbne.. Na 3 testy miałem 2 x 40 i 1 raz 39.. Proste to jest ;o

Co miesiąc próbne ? my mieliśmy pierwszy próbny i mamy jeszcze jeden.

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

a wiecie od ilu pt się zalicz ?? dodam do tematu rozpiszę go ;]

To jest calkowicie bez sensu i tego się nie zalicza. Możesz nic nie napisać i też będzie dobrze. Co do testu to 38 miałem to kilka lat temu.

.

Opublikowano

dzieki takim tematom wiemy kto ile ma lat ^^ ja pisalem osobiscie 5 lat temu, 37/40 bo walnalem muke straszna z pytania z historii, wzialem po prosu wzrokowo zly rok z tekstu i stad tak mala ilosc. zapadlo mi to w pamieci ;) to byly czasy. btw nie przejmowac sie tym testem bo i tak on nic nie wnosi do dalszej edukacji jedynie jak chcecie isc do gim spoza rejonu ( jak ja ) ale i tak wazniejsze byly oceny takze relaks ;)

Opublikowano

dzieki takim tematom wiemy kto ile ma lat ^^ ja pisalem osobiscie 5 lat temu, 37/40 bo walnalem muke straszna z pytania z historii, wzialem po prosu wzrokowo zly rok z tekstu i stad tak mala ilosc. zapadlo mi to w pamieci ;) to byly czasy. btw nie przejmowac sie tym testem bo i tak on nic nie wnosi do dalszej edukacji jedynie jak chcecie isc do gim spoza rejonu ( jak ja ) ale i tak wazniejsze byly oceny takze relaks ;)

true.

parę lat temu miałem 36/40. ;x

nie ma co spinać, nawet w gimnazjach profilowanych bardzo na to nie patrza (chyba ze cos sie zmienilo ;))

Opublikowano

Stare gnioty . Kiedy ja to pisałem to na próbnych miałem coś powyżej 35 . na normalu wypadłem na 27 , a i tak dostałem się do najlepszego gimnazjum w powiecie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...