Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test [szósto Klasisty] Dyskusja

Test Szósto Klasisty 2012   

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak My?lisz ile mia?e? punktów na te?cie ?

• 40 - ?
      6
    • 30+ ?
      16
    • 20+ ?
      11
    • 10 ?
      2
  2. 2. Czy Mia?e? test z operonu o tematyce ,,Pi?ki no?nej''

• Tak
      11
    • Nie
      24
  3. 3. Które zadania by?y Trudniejsze ,,Zamkni?te'' ,,Otwarte''

• Zamkni?te
      10
    • Otwarte
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No początek pragnę dodać żeby nie robić spamu ponieważ wtedy temat będzie

offTopic

-.-

1326374672-U406006.jpg

Dużo z nas Zdawało dzisiaj Test {Próbny } operon o Tematyce ,,Fifa Piłka nożna''

W temacie :

- Można podzielić się wiadomościami

- Można Pomagać co trzeba się nauczyć na ten test itp

- Wszelkie inne rzeczy na temat Testu 6klasy.

Więc tak ja dzisiaj pisałem test z Operonu o tematyce ,,Piłki nożnej Fifa'' myślę ze poszedł mi całkiem nie zile

zadania zamknięte były banalne było trzeba tylko przeczytać tekst do nich i jeżeli nie jesteśmy pewni przeczytać jeszcze raz

a zadania otwarte

^^.. były trochę trudne :P najtrudniejsze ostatnie z matmy

Pozdrawiam

myślę ze moderator nie zamknie tematu .

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Pisałem test dwa lata temu ale był jakiś denny temat. Miałem 31ptk. I łatwiejsze były zadania otwarte.

Mój kolega pisał ten test i mówił że był bardzo łatwy ;]

Opublikowano

Kij z tym testem. On nic nie znaczy. Miałem 20 punktów a mógłbym mieć 1 i tak by nic to nie zmieniło.

@down

ostatni czy ten- jeden pies. Mi chdoziło o ostatni . To bez różnicy.. Ten test nic nie zmienia, no chyba że bardzo wam zależy na jakimś zajebistym gimnazjum. Ja poszedłem do rejonu , jakbym miał 40 punktów to i tak nie poszedłbym nigdzie indziej. Mam za dużego lenia na naukę.

Opublikowano

To prawda test próbny i bardzo łatwy żeby Ostatni był też taki łatwy

z jakiej firmy macie ostatni?

Opublikowano

Hmm, pisałem go 4 lata temu i maiłem wtedy 32 ( wiem kujon , nie no... prosty był ;P )

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja na pierwszym mialem 37 O_o drugi probny 27 :D , teraz nie wiem, ale mysle ze 30+ bo łatwy byl z Operonu

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

miałem 25 punktów, na próbnych 30+ i nie widzę, żeby jak na razie ten test "wpływał na moje życie". jedna osoba miała u mnie 8 punktów i nic się nie stało ;O

fs_overall.png

Opublikowano

miałem 25 punktów, na próbnych 30+ i nie widzę, żeby jak na razie ten test "wpływał na moje życie". jedna osoba miała u mnie 8 punktów i nic się nie stało ;O

To świetnie , że próbne się nie liczą więc jeżeli ktoś myśli ze napisze na mało punktów na (próbnym) to się nie bójcie ja będe miał około 30

Opublikowano

Ja nie przyszedłem do szkoły xD, ale na takich próbnych (gościu od przyrody nam robi) to zwykle mam 30+

U mnie gościu (co ledwie umie czytać) miewa po 4-6 pkt

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Kolega miał 15ptk. I jest w tym samym gimnazjum co ja. TO raczej nie wpływa.... Może troche na ocene końcową z języka Polskiego. Pani nam wpisała oceny miała tam jakiś swój system.

Opublikowano

z matmy było zajebiście łatwe ^^

Z polskim troche gorzej ale dalem rade :) xdd

Moje poradniki :

http://www.mpcforum....33#entry3818233 - Download z FULL prędkością naszego łącza :)

http://www.mpcforum....83#entry3798683 - Jak uchronić się przed zawirusowaniem ;)

http://www.mpcforum....96#entry3732796 - Jak zapomniane hasła internetowe (mozilla, opera, chrome)

http://www.mpcforum.pl/topic/540376-tutjak-zrobic-porzadna-strone-www/page__pid__3854731#entry3854731 - Jak zrobić porządną stronę WWW

Opublikowano

Ja pisałem te testy rok temu i ona nie są takie trudne. Na próbnym miałem 39 pkt. a na tym w kwietniu 35 pkt. W gimnazjum będziecie mieli gorzej , więc nie uważajcie tego sprawdzianu za trudny.

PS: Uczcie się zadań tekstowych z matmy , a z polskiego to wszystkich opisów i charakterystyk bo to jest najczęściej.

Opublikowano
Sprawdzian ten jest egzaminem przeprowadzanym w szóstej klasie szkoły podstawowej. Jest on powszechny i obowiązkowy, co oznacza, że muszą do niego przystąpić wszyscy uczniowie - zarówno uczniowie szkół podstawowych dla dzieci...

Próbny, nieobowiązkowy sprawdzian z Operonem był dla większości szóstoklasistów pierwszym egzaminem z prawdziwego zdarzenia...

Info z naszemiasto.pl, to w końcu to jest obowiązkowe czy nie?

Jak będzie gdzieś dostępny arkusz to zrobię ten test, ciekawe na ile punków :D

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Gdy to pisałem uzyskałem 36pkt, wszystkie zadania były proste, nie wiem co wy robicie na lekcjach, lol.

Opublikowano

UP@ Mieliśmy opisać sławnego sportowce chyba o to chodzi.

Pisałem rok temu i dostałem 39 pkt. Na próbnym 36. Zadania były proste ,jedynia za błąd interpunkcyjny obniżono mi 1 pkt.

Opublikowano

ja pisałem go 1rok temu ;) dostałem coś 25pkt o ile pamiętam :) Łatwiejsze były na 100% zamknięte :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...