Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy]blocked

staneczek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem czym prędzej czym później odbanują nam konta, ta gra straci swoją wartość ponad 50% ludzi z Polski gra w WarRock'a, będą musieli coś z tym zrobić. Bo nie uporają się i WR upadnie. !

xxx

Opublikowano

No cóż prawda straci swą reputacje ale wreszcie trzeba to powiedzieć

"Będzie Sprawiedliwie"

http://warrock-stats...p?site=lastbans

Wszyscy tutaj prosze o like jeżeli sie podoba

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastunbans

Lista odblokowanych kont.O dziwo po wejściu w których z nich status konta jest "Actived" Tak samo jest z moim kontem

http://warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=mystikmessor

Ale niestety nadal mam komunikat o zablokowaniu konta ;/

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

No cóż prawda straci swą reputacje ale wreszcie trzeba to powiedzieć

"Będzie Sprawiedliwie"

http://warrock-stats...p?site=lastbans

Wszyscy tutaj prosze o like jeżeli sie podoba

http://warrock-stats...site=lastunbans

Lista odblokowanych kont.O dziwo po wejściu w których z nich status konta jest "Actived" Tak samo jest z moim kontem

http://warrock-stats...me=mystikmessor

Ale niestety nadal mam komunikat o zablokowaniu konta ;/

Owszem spadnie im reputacja, ale i będzie sprawiedliwiej. Ale mogli wcześniej tak zrobić... A nie przez prawie 2lata grali ciągle wszyscy na hackach i nie bójcie się przyznać ze nie mieliście hackow... Bo przeważnie najwięcej polaków hackowało. !

xxx

Opublikowano

Dobra Hackowałem ale i tak dużo ludzi bezie w to grało zapytaj się kogoś czy woli grać z Hackerami czy też nie tylko te banny:(

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano
JEŻELI KIEDYKOLWIEK WYSKOCZYŁO WAM " PARTY PROGRAM DETECTED . GAME WILL BE CLOSED " TZN. GRA WAS NAKRYŁA I MACIE BANA ...

Ja nic nie używałem a i tak wyskakiwał mi ten komunikat...

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Your account has been blocked. Przy wchiodzeniu na konto patrzylem na kolegi konto i ma tak samo. Co to znaczy,ze konto mam zbanowane czy ban?? I wy też tak macie??? Prosze o odpowiedź.

your account has been blocked?? to znaczy,ze bana dostalem na zawsze czy blocked?? I wy też tak macie???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Zobacz na mailu jak coś przyszło to będziesz wiedział na ile dostałeś bana. Jeśli nic nie dostałeś to ban na zawsze

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

wlasnie o to chodzi,ze nic nie dostalem na e-mail.Ale to jest,ze ban na zawsze?? i nieodbanuja mi tego??? Jeszcze,ze dostalem bana jak wgl na tym koncie nie hackowalem ani razu ani nie wlaczalem hackow.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie oszukujmy się. Nie warto kłamać o hackach, ja tu sądzę, że 30% ludzi stąd włączyło hacka. Jeśli nic ci nie przyszło Perm.

xxx

Opublikowano

Przysięgam ci,ze nie hackowalem ani nie włączałem wogóle hacka. Co jedynie pisać do nich ticketa?? I jest jakaś szansa na odbanowanie konta?? Bo tez kolega dostal bana za nic tak samo na 2 kontach i jego koledzy tak samo i patrzylem na kolegi konto i on tam mial 6 lvl i wgl nie hackowal mial duzo broni fajnych nie gral ponad 2 tygodnie i wszedlem na jego konta i pisze,ze tak samo ma zbanowane??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jedyne wyjście to napisać ticketa i czekać na ich odpowiedź ale nie licz, że tak szybko ci odpiszą bo nie jesteś jedyny.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

ja mam bana na 6 dni

szczęściasz ja nic nie dostałem na e-maila a może jeszcze wyślą ponieważ :

Nigdy nie hackowałem na koncie wogólę ani nie używałem bugów modów etc. więc może mi odbanują MOŻE !!!

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mnie najbardziej wk****** to , że ja nie wiem za co dostalem bana a kumpel na koncie co gra z 1,5 roku na hackach dalej popyla :[ czemu ???

Opublikowano

MASS BANA OTRZYMAŁO SIĘ ZA HACKI -> PARTY PROGRAM DETECTED JEŚLI WAM WYSKOCZYŁO ORAZ JEŚLI BYŁEŚ KIEDYKOLWIEK NA HARBOR IDA NA CQC I PLVPLOWAŁEŚ :)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

co to znaczy plvlpowales ? na hacki nie wchodzilem a jedynie z wr wyzucalo mie wtedy kiedy neta nie mialem pisalo cos ''disconetc to server'' cos w tym stylu ale najbardziej czlowieka wk***** to ze wczoraj do szkoly nie poszedlem bo na gf g1 robilem pod wieczur 3k g1 mialem.Dzisiaj mialem se pokupywac a tu blocket ;[;[

Opublikowano

Ale dziwi mnie jedno tak jak kolega kosik11 napisał że przez party program detedcet a wszyscy wiemy o co chodzi że hack już nie działa to zaczy że 84 78 też takie lvl hackowały WTF?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ale dziwi mnie jedno tak jak kolega kosik11 napisał że przez party program detedcet a wszyscy wiemy o co chodzi że hack już nie działa to zaczy że 84 78 też takie lvl hackowały WTF?

Właśnie, nie chce mi się wierzyć że ludzie co mieli preme na 180 dni lvl 84 czy 90 i mase broni za g1 hackowali no ludzie trzymajcie mnie...
Opublikowano

Wiecie może gdzie mogą wysłać odpowiedź na ticketa, ponieważ zdażyła się niefortunna sytuacja, ktoś mi skasował konto Email i nie wiem co teraz zrobić :/

Dajcie jakieś wskazówki.

LordDarkus takie lvl najwięcej hackują. Im wyższy wiecej kumpli z WarRock'a lepsze cheaty i jazda i niech pomyślą, że są "zajebiści"

xxx

Opublikowano

Wiecie może gdzie mogą wysłać odpowiedź na ticketa, ponieważ zdażyła się niefortunna sytuacja, ktoś mi skasował konto Email i nie wiem co teraz zrobić :/

Dajcie jakieś wskazówki.

jeżeli przez rok nie wchodziłes na e-mail oni uważają to za nie potrzebny i go usuwają i już nic nie mozesz zrobic nawet ticketa napisac
Opublikowano

jeżeli przez rok nie wchodziłes na e-mail oni uważają to za nie potrzebny i go usuwają i już nic nie mozesz zrobic nawet ticketa napisac

Dzięki za odpowiedź.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...