Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy]blocked

staneczek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz ticketa :

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/

Nie wydaje wam się, że był jakiś mass ban dla plvl ?

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Używałeś hacków na tym koncie?? Jeśli tak, to ban jest permanentny (na zawsze) i go nie ,,odblokujesz". Jeśli nie, to szukaj na swojej poczcie (na tej, na które założone zostało konto WR) maila od nich, z powodem blokady konta (szukaj także na mailu w zakładce ,,SPAM"). Jeśli wiadomości nie będzie, to pisz ticketa. Poradnik jak to zrobić:

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

Opublikowano

Była akcja podobna do tej ze skryptów . Pobanowali wszytkich większość nie uczciwie jak mnie . Do tego nie mam bana na koncie na którym ostro hakowałem . tylko skośili to z premium i broniami i chyba 500zł psu w pupe ;] . Nie nappisali nic na email ... servery im padają nie można się dostać do supportu , ani nawet na ranking nie moge wejść

3007.jpg
Opublikowano

to bylo tak zeto konto ktosmi zajebal bo wejsc nie moglem bo pisalo user alerdy logedin czy cos w tym stylu i dzisiaj wchodzei pacze a tu pisze blocked....czasem blocked nie jest na jakis czas bo blocked to blokada a nie ban :D

a ja na tym koncie nie hackowalem

nie bedeklamal hackowalem a nie da sie ich jakos wkrecic ze to nie ja gralem na hackach tylko ktosmi ukradl to konto sory zaklamstwo

a i nic mi nie przyszlo na e-mail:(

Opublikowano

Z kłamstwa nigdy nic dobrego nie wyniknie.Lepiej się przyznaj, wykaż skruchę i przeproś.Po za tym Twoje konto, jak większości, jest tylko zablokowane, nie zbanowane.

Opublikowano
nie bedeklamal hackowalem a nie da sie ich jakos wkrecic ze to nie ja gralem na hackach tylko ktosmi ukradl to konto sory zaklamstwo

Hackowałeś - musisz ponieść karę. Nie wiadomo co im zrobisz, jak będziesz przepraszał, to i tak to nic nie da. Blocked to w WR nie znaczy zablokowane tylko zbanowane. Już pożegnałeś się z kontem. Uroki gry :rolleyes: Co do tego że niby był ktoś zalogowany - lagi serwerów. Ty grałeś a po wyłączeniu WR, Cię z serwera nie wywaliło. :P Nie ma co nawet pisać ticketów.

Opublikowano
to w koncu jak to jest inni na inych forach pisali zeim odblokowali i pokazywali screeny z listem od gamersfirsta i pisalo ze zablokowane na15 dni

Bo może mieli bany za coś innego. Chyba w każdej grze MMORPG czy FPP, za używanie szkodliwego oprogramowania bany są na zawsze. A na pewno jest tak w WR :P

@Down: Ich to nie obchodzi. Na koncie były używane hacki i już. To twoja wina że ktoś Ci się włamał jak np. ściągnąłeś keylogger'a.

Opublikowano

Siemka jak chcę sięzalogować do WR to pisze mi coś takiego:

Your Account is Blocked co mam uczynić

Ani nic mi na skrzynke nie przyszło

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

tez na hackach grales
Opublikowano

No troszeczeke tylo Chams no recoli no spred i S.T.W

CZYLI CO MAM ZROBIĆ NOWE KONTO???/

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

JEŻELI KIEDYKOLWIEK WYSKOCZYŁO WAM " PARTY PROGRAM DETECTED . GAME WILL BE CLOSED " TZN. GRA WAS NAKRYŁA I MACIE BANA ...

3007.jpg
Opublikowano

Nie to ja tak raczej nie mialem

I czy wogóle jest sens pisać Ticketa???

Teraz chciałem wygenerować sygnature i nieznajduje mnie w bazie Warrocka

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
I czy wogóle jest sens pisać Ticketa???

Nie.

@Top: Wyjaśnione -

http://www.mpcforum.pl/topic/527673-masowy-ban-dla-hakerow-i-plvl/

Opublikowano

A co masz w statusie na warrock.net banned czy blocket??

b.t.w

Zaczyna się robić spam o tym więc uważajcie kidmodzi i Modzi :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dostalem bana na koncie mialem duzo broni da sie jakos odzyskac,odblokowac to konto prosze o pomoc za udana pomoc dam promocoda na aw50f

Ludzie K*RWA to się w głowie nie mieści co oni tam w administracji robią ja też mam bana a miałem jeszcze rzeczy za G1 na 23 dni! czy to znowu masowe bany? bo wczesniej to zbanowali za skrypty a teraz to ku*wa za co?
Opublikowano

tez mialem bronie za g1 mialem 2 famasy po 60 dni kazdy psg na 45 mp7a1 gold na 90 dni :( nie wliczajac medic boxó→b staminy adrenaliny min m14 flaszy

No właśnie jak tu sie nie w Kur*wiac jak wydaliśmy po 1000zł no nie każdy ale liczni a oni nam banują konta WTF na dotatek słyszałem że połowa ludzi mówi że już nie będą grać w wr ?zobaczymy może jutro już będzie oki

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No właśnie jak tu sie nie w Kur*wiac jak wydaliśmy po 1000zł no nie każdy ale liczni a oni nam banują konta WTF na dotatek słyszałem że połowa ludzi mówi że już nie będą grać w wr ?zobaczymy może jutro już będzie oki

Ludzie a gdyby tak cała polska przestała grac w WR i g1 zobaczyło by ze traci graczy to moze odbanowali by nam konta?
Opublikowano

Oby tak mam taką nadzieję Lord Darkus że nam zwrócą co nasze jeżeli nie to trudno zagra się w Combat Arms:)

HAHAHA TAK DOBRE szym123 wierzysz w to żeby jacyś maniacy przestali w to grać a takich jest pełno

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

HAHAHA TAK DOBRE szym123 wierzysz w to żeby jacyś maniacy przestali w to grać a takich jest pełno

wiesz zawsze można spróbować...

Opublikowano
Ludzie K*RWA to się w głowie nie mieści co oni tam w administracji robią ja też mam bana a miałem jeszcze rzeczy za G1 na 23 dni! czy to znowu masowe bany? bo wczesniej to zbanowali za skrypty a teraz to ku*wa za co?

I co ze miałeś rzeczy, jeśli używałeś hacków?? Za co bany?? Ogólnie za hacki, a przeważnie za plvl.

I co się bulwersujesz. Hack'ujesz, to masz bana - proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...