Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GamesCraft [DEDYK] [NO-PREMIUM] [50SLOTOW]

Gubi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok serwer działa musiałem naprawić chunki które nie ładowały się poprawnie.Pomógł mi moderator kierzek któremu dziękuje za to :P

Opublikowano

Nie polecam admin nie ogar . Nie odpisuje a są 3 osoby na serwie ! Lekkie lagi ( Nie zwalajcie na mojego kompa ps mam 8 gb ramu i procek i7 ) Jezeli chce ktos stawiac ze mna serwa to moj skype : pawlos1233211

Opublikowano

Dzieciaku o jebniętym umyśle o tej porze nie było nikogo z administracji po 2 nie ma żadnych lagów (chcesz zaszpanować że masz takiego kompa nie tu) po 3 to nie jest temat do reklamowania. Tylko dlatego niepolecasz, bo żal Ci dupsko ściska że ktoś posiada serwer dedykowany. Tyle mam do powiedzenia

Opublikowano

Oj Gubi Gubi...Chciałbym się dowiedzieć czegoś i cie o czymś poinformować 1.Czemu mam bana?2.Kupiłbym VIPa bylo juz wszystko załatwione i 15 bym kupil.3.balier mnie okradl :angry:

Więc ostrzegam innych żeby się nie zadawali z balierem bo mi ukradł 74 diaxy 64zelaza i ok.30 złota jedzenie itp też

Ale ogółnie server fajny miła administracja więc polecam :)

Opublikowano

Serwer ( Przepraszam za słowo ) to jeb*ne gów*o!

Modzi siedzą i mówią, że nie znają komend..

Spam na chacie jak..

Admina gówno wszystko obchodzi..

Na serwerze są fake'i np: Aiko87, CTSG, JJayJoker itd..

Nie Polecam!

Serwer to jedno wielkie kur*a gów*o!

10301_1_.jpg
Opublikowano

Za moderatorów serdecznie przepraszam świeżo przyjąłem jednego. Admina obchodzi wszystko. A co to moja Wina że neokidy znalazły zabawe i wchodzi takimi nickami, także proszę. Wiem to jest akurat słuszna krytyka, bo trochę team zawalił przyznaje się i przepraszam.

Opublikowano

Za moderatorów serdecznie przepraszam świeżo przyjąłem jednego. Admina obchodzi wszystko. A co to moja Wina że neokidy znalazły zabawe i wchodzi takimi nickami, także proszę. Wiem to jest akurat słuszna krytyka, bo trochę team zawalił przyznaje się i przepraszam.

To dlaczego KifKick jest Adminem, stoi sobie nic nie robi... ludzie spamują o działki, a jego gów*o to obchodzi..

Jeszcze jakieś neokidy wchodziły na Nick Aiko87 i pisały: Szukam Chłopaka, ale ja poprawiłem to na poprawną ortografię..

Naprawdę te dziecko napisało tak: rzukam hlopaka

Usuńcie tych którzy, siedzą i nic nie robią..

10301_1_.jpg
Opublikowano

Mi się server podoba. Miła atmosfera, ciekawe mapki. Ale kilka rzeczy nie gra i proszę administracje aby wzięła moje uwagi do serca.

1.KiffKick rzeczywiście nie wie jak dać działke. Poprosiłem go o to. Spróbował raz i mu się nie udało. Spróbował drugi raz i to co za pierwszym razem Nie udało się. A jak go poprosiłem, aby spróbował znowu to się Wylogował ( o.O) Wkrótce poprosiłem Obione i zrobił to dobrze i szybko. Gubiony proszę cię o poprawienie jego stosunku do serwera.

2.Jest za mało warpów. Chcę iść na mapę surowcową. I jedyne rozwiązanie (jakie narazie zauważyłem bo nigdie o tym nie jest napisane) to pójście najpierw na spawn a potem do Teleportu. Zróbcie /warp surowce i po sprawie :P.

3. Warp drzewa to nie udany pomysł. To poprostu normalny las a nie np. jakaś przestrzen ogrodzona a wkoło rozsadzone sadzonki. Oczywiście przestrzeń pomiędzy nimi byłaby równa. A w jednym miejscu Dispensery z sadzonkami. To byłoby dobre rozwiązanie. Zrobienie ,,tartaku'' to też dobry pomysł-lecz to jest pójście na łatwizne więc polecam pierwsze rozwiązanie.

4.Aby zdobyć piasek na szkło muszę się strasznie namęczyć by znaleść pustynie. Więc polecam znaleść ją i zrobić na niej rownież warp.

To tyle. Myślę że admini docenią moje rady i wezmą sobie je do serca. Ogólnie serwer przyjemny i POLECAM.

Nick w grze Kapi757.

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Kapi dzięki wezme sobie te uwagi do serca. A i odp do 1 uwagi KifKick został Wyrzucony z administracji juz dziś rano tak więc :D

Kuki tak się czasami dzieje pomaga reload serwera :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...