Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Zal mi Bp;(

wacikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcie co zapewne BP wprowadzi juz nie bawem dodatek do Peta który skraca czas oczekiwania do następnego użycia ;D będzie to Turbo Kamikadze haha za jedyne 25tys urki;P buhaha

A ja już miałem nadzieje , że wreszcie skończą sie te głupie kamikadze ... a jednak nie.

nie dziwi mnie to wcalea n ostatnio jak był en bład z powazaniem to akurat na pl1 z MMO przeszedł na EIC wielki cheater Olleq i nie odjeli mu powazki za zmiane firmy to tego nie umieja zrobic;;( zal mi tego BP a on juz zaczyna cwaniakować;( heh jak to sie mówi kozak w necie piz*a w święcie haha niestety ta teoria często sie sprawdza haha

a dla tych co uwazaja ze dobrze zrobili z tym Petem to proponuje samemu zrobic misje a 5-3 np na 1250 Barracuda i życze miłego długiego klepania i wielu godzin bićia haha

Człowieku co ty grasz w to miesiac ? kiedys normlanie sie krecilo alieny game sie 3h krystlaony robilo z x2 i nikt słowa nie pisnął !

Opublikowano

Chyba juz im sie nudzi -.- ciekawi mnie jedynie to co bedzie zamiast zakładki "WKRÓTCE"

Napewno nic co uszczęśliwi graczy. Ostatnią dobrą aktualizacją były designy specjalne , póżniej wszystko spieprzyli. A Designy były naprawde( i są) ładne.

Opublikowano

Ale Wy wszyscy marudzicie.

Wcześniej, gdy jeszcze nie było wprowadzonego PET'a ludzie robili jakoś misje, bili alienki i kręcili wrotka

i nie było nawet słowa że komuś coś się nie podoba "bo długo się zbiera / bije"

Potem wprowadzono PET'a i kamikaze. Wszystko zaczęło pędzić z prędkością światła m.in. PD, poważka a przede wszystkim urka.

Teraz jak Wam zabrano (zmieniono) te cudowne narzędzie kamikaze,

to płaczecie, lamentujecie i się żalicie o jakie to BP nie dobre, co zrobili, ja kończę z grą bla bla rzygać się chce od tego.

W opisie mechanizmu kamikaze od samego początku było napisane:

Jeśli wyposażysz P.E.T.a w mechanizm Kamikaze, aktywuje się on wmomencie, gdy Ty lub Twój P.E.T.
znajdziecie się w sytuacji bez wyjścia bezpośrednio przed zniszczeniem.
Twój P.E.T. przeprowadza wtedy ostatni atak na Twoich przeciwników nie zważając na nic.

Przeanalizujcie tekst i wyciągnijcie wnioski, że PET z mech. kamikaze, z założenia nie miał służyć do ataku raz za razem, ale TYLKO W OSTATECZNOŚCI, jak napisano W SYTUACJI BEZ WYJŚCIA.

Więc BP w końcu dokonał poprawy działania mechanizmu.

Cieszcie się że macie ograniczenie czasowe, a nie że użycie kamikadze macie raz na jedno życie.

Opublikowano

Siemka i znuw nam poje**li grę masakra patrza tylko od ludzi realne pięniadzę wyciągnąc ;( bu peta mozna uzywac co 15s z premka zal.pl i co wy na to??

@ edit.....................realne pieniadze naco??? na bota??? heh oni nie wyuladzaja? nie!!! tylko zmuszaja slabszych i nowych graczy do inwestycji ... ale spamie ..poki co wyjasniam ze za gre niby nie trezba placic placa ci ktorzy chca byc lepsi badz ci ktorzy nie maja z sianem co robic . poki co jest mpc i my ktorzy nie chcemy poddac sie przeciw temu rezimowi i uzywamy botow .... to co mi piszesz ze pieniadze ...??? pozdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

no w koncu to GMBH czyli Grupa małych bezmózgich hujów licza tylko na kase a jak zauwazyli ze z kubikow leci wiecej w sumie niz z przelewu i sa w plecy to maja na nas wyjebane licza sie tylko pieniadze i nic poza tym dobrze bylo na starym cliencie gdzie bilo sie max 22k z bialki ktorej prawie nikt nie mial botow nie bylo i bylo zajbiscie kazdy mogl powalczy fe na flaxa i odwrotnie i kazdy mial takie same szanse a teraz 80k z bialki co to ma byc wlozysz 30k-zl to bedziesz moze ktos a tak to nie ma szans na takie zabawy wyskoczy ci vega 3 salwy i lezysz jak pipa

Opublikowano

Świetny update, wracam do gry bo wreszcie widzę, że coś zaczeli robić z grywalnością ;)

Ba, może nawet jakiś przelew walne. A ci co płaczą, to po prostu idioci którzy bez peta,

byli nikim, i tak już niestety zostanie u większości. Kończcie gre, nikt płakać za wami raczej nie będzie.

wcale nie chodzi o ten skryt im chodzi zeby ludzie robili przelewy reszte maja gdzies;(

Hmm, a co ma to do przelewów?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

up

mniej zarobionego uri na alienkach to większy zysk na MHH

<_<

Tak jak wyżej kolega napisał specjalnie to zrobili aby ludzie mieli mniej uri i pakowali kase w MHH ....

Opublikowano

Hmm, kiedyś nie było kamikadze, a alienki możecie dalej nim bić, kwestia że więcej zaznaczania.

Bicie kubików to wogólę jest idiotyzm, protki zabite kamikadze nie powinny nic dawać, jak kiedyś :(

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hmm, kiedyś nie było kamikadze, a alienki możecie dalej nim bić, kwestia że więcej zaznaczania.

Bicie kubików to wogólę jest idiotyzm, protki zabite kamikadze nie powinny nic dawać, jak kiedyś :(

A sam tak robiles i w dodatku nawet twój TuT'ek z taskiemu na te cuby do pbdo <lol>

Co do tematu - Dla mnie także super update , teraz ukaże się naprawdę siła a nie tylko tych kamikadze. Teraz jak się okazuje np. EIC na 2-6 boi sie po mapach latać bez kamikadze :)

Opublikowano

nikt nikogo nie zmusza do przelewow dla Bp i odwrotnie a to ze komus sie podoba czy nie to indywidualna sprawa kazdego urzytkownika kazdy robi na swoj wlasny sposob i forum takie jak to jest do dzielenia sie spostrzezeniami i uwagami a nie sianiem propagandy na BP! osobiscie nic do nich nie mam ale przesadzaja biore pod uwage nie tylko osobistyinteres ale tych graczy rowniez ktorzy nie maja za barzdo szansy sie wybic bo sa zwyklymi urzytkownikami ktorzy nie wiedza co to bot wogole z ta moja dywersja... ale kto to zrozumie .. @ edit ktos kto jest dorosly pewnie a nie dzieci... !!! ----> pozdrawiam ( nie badzmy egoistami )

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo dobrze zrobili;) ja kupiłem kami3 ale bez premki i mi nic niedało:)

a poza tym można będzie w miarę normalnie ubiki bić i będą znów liczyć się bardziej umiejętności a nie amiadze i premka;)

i przez brak kami tak spadłem że szok;)

Ps. sorki że gubię litery ale w klawiaturze syf mam;)

PL2 VRU

Opublikowano

Uwierzcie, że wkurzające są te PETy na wylocie, jakis flax puści se z portu i leci we mnie duże dmg , aczkolwiek kiedyś z premką fajnie se robiłem wrota . Teraz jej nie mam więc mi to wisi , i jeśli chodzi o moją sytuację, to jestem zadowolony z tej aktualizacji.

Opublikowano

Uwierzcie, że wkurzające są te PETy na wylocie, jakis flax puści se z portu i leci we mnie duże dmg , aczkolwiek kiedyś z premką fajnie se robiłem wrota . Teraz jej nie mam więc mi to wisi , i jeśli chodzi o moją sytuację, to jestem zadowolony z tej aktualizacji.

Tak jak kolega powiedział , mnie także strzela biała kurwica jak ten flax we mnie puszcza a ja nie moge. I już - 75k DMG w dół , to jak zajebiaszczy szut z makaronu.

Opublikowano

sam przezywasz flaksie jeden

Ogarnij sie i uważaj na słowa bo takie jak ty boty mnie wkurzają. Bez sensu zakładać takie tematy bo widać jaki odrazu poziom tak jak ten zacytowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...