Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Zal mi Bp;(

wacikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie tak napisali, że co 15s?

Oczywiście z pierwszym stwierdzeniem się zgadzam. Zepsuli grę.

Użyj sobie kamikadze to zoabczysz.

Jak dla mnie to dobrze , we wrotach caly czas da rade , na tych głupich cwaniaczkow co biją statki tylko z kamikadze czas na szpanowanie sie skońzcył :)

btw.

Kamikaze Gear Changes!

Due to many complaints from players a cooldown to the Kamikaze gear for the P.E.T. will been added today. What are your thoughts about this?

And remember - keep the discussion civilized, your mother could be reading this!

Also don't forget to check out the cooldown live at darkorbit.com/?aid=2619 and join the discussion in the forums!

Regards,

Your DarkOrbit Team

Opublikowano

dobrze zrobili w sumie:) bo bylo to troche przegiete:) za duzo obrazen na raz mozna bylo zadac petem i gracze bez kamikaze byli o wiele do tylu a teraz moze sie troszke wyrowna

Opublikowano

I powracamy do epoki kamienia łupanego i kręcenia alienków we wrotach na podkrętce <_<

a skąd. Na tym bedzie dobrze dzialac , chodzilo tu m.n oto , iz gracze dobzi , z graczem slabszym i kamikadze 3 nie mialy szans/

Opublikowano

godzinke temu skończyłem alfę, było wszystko ok, teraz to zmienili?

@edit

Gratuluję pomysłu dla BP, przecież mniej zarobionego uri na alienkach to większy zysk na MHH <_<

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

oni to zrobili bo niby skargi mieli od graczy na kamikaze;d jaki cudny gest;d wkoncu sie graczy posluchali hah szkoda tylko ze w taki sposob

oto cale ogloszenie z ang forum

Hello Space Pilots,

Due to many complaints from players we have now added a cooldown to the Kamikaze gear for the P.E.T. That means that after you have used the Kamikaze Gear you will have to wait until the cooldown runs out to use it again. The cooldown is dependent on the Level of the Kamikaze Gear:

• Level 1 – 120 seconds

• Level 2 – 60 seconds

• Level 3 – 30 seconds

The Cooldown runs in real-time. So if you put your PET away the CD will continue, you can also switch Confis and the CD will continue counting down.

We hope you enjoy this new feature for the Kamikaze.

In addition to this, we will have a small maintenance of Global Europe 2 at 22:00 this evening (German time); it could last up to 1 hour.

Regards,

Your DarkOrbit Team

i co wy na to? na naszym forum pewnie tez zaraz bedzie to po naszemu;d

Opublikowano

1lvl co 2 minety?? ale masakra. to chyba czas bez premki??!! trzeba bedzie nabic te 300k pd do 8 lvla i kupic kamikadze 3 za, notabene, sto tysiecy uri!!!

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

właśnie, dla botujących niezbyt dobrze jest, bo jak na pbdo na kubikach nocki robią to sporo im tam wychodzi tego, a dla graczy, którzy na statki latają to będzie miazga, bo wkurwiające to było, bijesz z x4 jesteś na żylecie typ z x1 peta puści i nie ma Cie już, przeciwnie, będzie raj ;-)

Opublikowano

niby masz racje ale szybko sie wrotka robilo i mozna było szybko urki nabic a teraz będziesz wolał smsy wysyłac albo przelewy robić;D haha

Jeśli to było do mnie, to nie jestem z takich co inwestują w tą grę, jedynie kbot i premka to był "mój" wydatek, bo za robienie wrót kolegom nazbierało się akurat hajsu na kbota i preme ;-)

Opublikowano

nie dziwi mnie to wcalea n ostatnio jak był en bład z powazaniem to akurat na pl1 z MMO przeszedł na EIC wielki cheater Olleq i nie odjeli mu powazki za zmiane firmy to tego nie umieja zrobic;;( zal mi tego BP a on juz zaczyna cwaniakować;( heh jak to sie mówi kozak w necie piz*a w święcie haha niestety ta teoria często sie sprawdza haha

a dla tych co uwazaja ze dobrze zrobili z tym Petem to proponuje samemu zrobic misje a 5-3 np na 1250 Barracuda i życze miłego długiego klepania i wielu godzin bićia haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...