Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROSZĘ O POMOC KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY TO NIE FEJK !

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz dalej się naśmiewać skończ .

Tak naśmiewam się, bo to co robisz jest śmieszne. Pomyśl, że kuźwa jest ponad miliard osób potrzebujących, którzy nie popełnili głupoty, tylko spotkał ich całkowity przypadek, np. spadł na nich samolot i odrąbał rękę, nogę i pół drugiej nogi. Ta dziewczyna sama zdecydowała, że chce przejść tędy, pomimo jest to zakazane. No i ma - złamała prawo, nie ma nóg. Nvm, to mój ostatni post, bo widzę, że mogę tak pisać w nieskończoność.

Podsumujmy temat: Dziewczynka spieszyła się do szkoły, więc postanowiła przejść pomiędzy wagonami, co było zakazane i teraz my mamy płacić za łamanie prawa.

@Atherios

POWIEDZIAŁ NASZ KOLEGA 2k11 Z MAJA.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieszczęście się stało i trzeba pomagać bliźniemu... a jakby coś podobnego wam się stało ? kumpel od fajki na pewno też by pomagał jak może żeby przywrócić jakąś kończynę.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

To po co tu jesteś ?

Żeby wyrazić swoją opinię, która nie musi zawsze być przychylna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie, nie zrobiłem, aż takiej głupoty, aby ryzykować życiem. Są małe głupoty i są duże głupoty. Np. Ty jesteś dużą głupotą, a ja robię małe głupoty, więc możesz sobie uciąć nogi, bo przegrałeś. Zjechana do zera, bo próbujesz ją obronić, a tak na prawdę Ci to nie wychodzi. Zakończyłem dyskusję już dwoma postami, walczysz o nic, mam bekę z Ciebie lepszą niż z moich gimbusów. Pisz dalej, chcę więcej.

@up

Jakbym mógł obrażać cudzą religię na tym forum to po prostu bym obraził Waszego "boga".

Wypierdalaj stąd

Opublikowano

Wypierdalaj stąd

Ja to bym ci bana wpierdolił za obrazę usera.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak naśmiewam się, bo to co robisz jest śmieszne. Pomyśl, że kuźwa jest ponad miliard osób potrzebujących, którzy nie popełnili głupoty, tylko spotkał ich całkowity przypadek, np. spadł na nich samolot i odrąbał rękę, nogę i pół drugiej nogi. Ta dziewczyna sama zdecydowała, że chce przejść tędy, pomimo jest to zakazane. No i ma - złamała prawo, nie ma nóg. Nvm, to mój ostatni post, bo widzę, że mogę tak pisać w nieskończoność.

Podsumujmy temat: Dziewczynka spieszyła się do szkoły, więc postanowiła przejść pomiędzy wagonami, co było zakazane i teraz my mamy płacić za łamanie prawa.

Tak śpieszyła się widzisz w tym coś dziwnnego ,dobra uczennica nie paląca nie pijąca uprawiająca sport zawsze się jej to udawało teraz miała pecha .

Jestem skory to twoich opini i traktuje je z szacunkiem ale teraz ty posługujesz się tym że prawo srawo itp itd -,- W Bierutowie są 2 drogi na skos

Złamałą prawo , ale każdy kto jest dobry i ma szacunek do drugiej osoby wie jak jej pomóc .

Od Ciebie nie chce żadnych pieniędzy bo nie masz serca i należytego porządku w sobie chciałbym aby Ci się coś takiego przytrafiło .

Ja ją bronie ale nie żebrze -,- bo po prostu dziewczyna ma 15 lat !!! W tym wieku się skakało po drzewach i wszędzie się łaziło kto myślał że akurat pociąg ruszy w i zrobi jej taką krzywdę . Jest dużo Cierpiących ludzi w Polsce ale akurat ja chciałem jej przypadek ruszyć , być możliwe że ten kto wpłaci bd w takiej samej sytuacji kiedyś choć nikomu tego nie życzę . Tylko skurwielom którzy tu hejtują .

Opublikowano

kto myślał że akurat pociąg ruszy w i zrobi jej taką krzywdę

Wiesz, pociągi mają to do siebie, że jeżdżą.

Km5iG.png

Opublikowano
kto myślał że akurat pociąg ruszy w i zrobi jej taką krzywdę

Hmm, no pociąg przed startem " drze " mordę, widać dużo dymu i jest głośny.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Tak śpieszyła się widzisz w tym coś dziwnnego ,dobra uczennica nie paląca nie pijąca uprawiająca sport zawsze się jej to udawało teraz miała pecha .

Jestem skory to twoich opini i traktuje je z szacunkiem ale teraz ty posługujesz się tym że prawo srawo itp itd -,- W Bierutowie są 2 drogi na skos

Złamałą prawo , ale każdy kto jest dobry i ma szacunek do drugiej osoby wie jak jej pomóc .

Od Ciebie nie chce żadnych pieniędzy bo nie masz serca i należytego porządku w sobie chciałbym aby Ci się coś takiego przytrafiło .

Ja ją bronie ale nie żebrze -,- bo po prostu dziewczyna ma 15 lat !!! W tym wieku się skakało po drzewach i wszędzie się łaziło kto myślał że akurat pociąg ruszy w i zrobi jej taką krzywdę . Jest dużo Cierpiących ludzi w Polsce ale akurat ja chciałem jej przypadek ruszyć , być możliwe że ten kto wpłaci bd w takiej samej sytuacji kiedyś choć nikomu tego nie życzę . Tylko skurwielom którzy tu hejtują .

Oznaką, odpowiedzialności jest przewidywanie skutków, także tych nieprzyjemnych, które mogą wystąpić gdy się PRZECHODZI MIĘDZY PIEPRZONYMI, KILKUNASTUTONOWYMI WAGONAMI KOLEJOWYMI. A teraz ma za swoją głupotę i lament się podnosi: O ludzie pomóźcie , litości, pomocy! Była na tyle nieodpowiedzialna żeby przechodzić między wagonami (wg. relacji TVP) to niech teraz sama za to płaci...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dobra ja dałem numer konta bankowego kto bd chciał to wpłaci kto nie bd chciał to nie wpłaci

Proszę o zamknięcie Tematu bo robi się tutaj brak tolerancji dla tej dziewczyny dziękuje

Opublikowano
Jak łatwo można przez nieumyślność zniszczyć całe swoje życie. Przechodzenie między pociągami, przechodzenie na czerwonym świetle, skakanie na główkę. Rodzimy się zdrowi i sami sobie zdrowie niszczymy. Na własne życzenie. Powinniśmy być bardziej świadomi niebezpieczeństw które na nas czekają... szczególnie w miejscach niedozwolonych do swobodnego poruszania się. Po coś coś przecież te zakazy. Współczuję Ci Ewuniu ale musisz teraz być silną dziewczyną.

Nic dodać nic ująć. :]

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A tak przy okazji, to jaką mamy gwarancję, że te pieniądze pójdą na jej leczenie a nie zachowasz ich dla siebie. Skoro prosi o pieniądze to pewnie jej rodzice założyli dla niej jakiś fundusz przewidziany na ten cel. Wg. mnie jesteś oszustem żerującym na współczuciu naiwnych ludzi.

Opublikowano

A tak przy okazji, to jaką mamy gwarancję, że te pieniądze pójdą na jej leczenie a nie zachowasz ich dla siebie. Skoro prosi o pieniądze to pewnie jej rodzice założyli dla niej jakiś fundusz przewidziany na ten cel. Wg. mnie jesteś oszustem żerującym na współczuciu naiwnych ludzi.

H3h3h3h3. Też o tym pomyślałem. Podaj źródło, do prawdziwego konta bankowego oszuście, nie będziesz na metina wydawał.

@up

Daj cytat, bo nie widzę, zniszczyłem sobie okulary.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Mieszkam nieopodal Bierutowa i tak czytam te Wasze wpisy i mysle sobie...

Nie jestem osoba bez serca, wrecz przeciwnie, mam wiele empatii dla osob pokrzywdzonych przez zycie, los, ale...

Osoba pokrzywdzona przez los to taka, ktora traci nogi idac przez ulice po pasach. Osoba pokrzywdzona przez wlasny brak wyobrazni i odpowiedzialnosci (za siebie sama), to osoba, ktora idzie na skroty i przechodzi po laczeniu pociagu.

Dobrze, ze przezyla, dobrze, ze sa ludzie, ktorzy chca jej pomoc, ja jednak swoja pomoc rezerwuje dla osob pokrzywdzonych przez los. Dla tych, ktorzy nie zaszkodzili swojemu zyciu i zdrowiu, bo nie wstali z lozka piec minut wczesniej zeby nie musiec isc na skroty.

Wiec osobom, ktore naprawde rozumieja roznice i szanuja poglady innych, bog zaplac ;)

No i ciulajcie na te dziewczynke te pieniazki, bo cale zycie ma przed soba.

Opublikowano

http://olesnica.naszemiasto.pl/artykul/1229475,bierutow-pomoc-dla-ewy,id,t.html?sesja_gratka=d10a3a865929b6fe6443856e51b1061f

Wystarczyło wejść w drugi link randomki pierdolone.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Przekazałbym coś ale nie mam konta jeszcze konta :( chyba, że na poczcie.

Spróbuj może tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/526937-zarabianie-w-internecie-to-proste-sprawdz-moj-rekord-7500-pln30-dni/

obraz24.png

Opublikowano

Nie jestem osoba bez serca, wrecz przeciwnie, mam wiele empatii dla osob pokrzywdzonych przez zycie, los, ale...

Osoba pokrzywdzona przez los to taka, ktora traci nogi idac przez ulice po pasach. Osoba pokrzywdzona przez wlasny brak wyobrazni i odpowiedzialnosci (za siebie sama), to osoba, ktora idzie na skroty i przechodzi po laczeniu pociagu.

Dobrze, ze przezyla, dobrze, ze sa ludzie, ktorzy chca jej pomoc, ja jednak swoja pomoc rezerwuje dla osob pokrzywdzonych przez los. Dla tych, ktorzy nie zaszkodzili swojemu zyciu i zdrowiu, bo nie wstali z lozka piec minut wczesniej zeby nie musiec isc na skroty.

Wiec osobom, ktore naprawde rozumieja roznice i szanuja poglady innych, bog zaplac ;)

Wiesz co, to nie jest sprawa jakiejś dobroci / przekonań, tylko jak można być tak nieodpowiedzialnym żeby chodzić na skróty między wagonami?!

Nie jestem człowiekiem nie znającym współczucia, w tym roku byłem wolontariuszem WOŚP, ale uważam, że za głupotę winno się płacić nawet najwyższą cenę, skoro tak nie szanujesz życia by je narażać.

DOWN

Przepraszam... To jasne, że masz szczere intencje i chcesz pomóc, ale jeśli chodzi o mnie, to to po prostu kłóci się z moimi przekonaniami.

Opublikowano

http://olesnica.naszemiasto.pl/artykul/1229475,bierutow-pomoc-dla-ewy,id,t.html?sesja_gratka=d10a3a865929b6fe6443856e51b1061f

Wystarczyło wejść w drugi link randomki pierdolone.

Może ja jeszcze się w dziennikarza bawię hmmm ? bo nie rozumiem jestem człowiekiem dobrej woli los nikogo nie jest mi obojętny .

Opublikowano

Czyżby multi konto twórcy tego tematu ?;)

2e7beb469d579.gif

Opublikowano
Nadal za mało, takie coś to nawet a paint'cie mogę sobie zrobić. Wpłaciłbym 100zł, ale wolę wydać na nowy garnitur do gimbazy. @up Pewnie cała ta strona to fake.

WYDARZENIE NA FACEBOOKU

Tutaj informacje o wypadku:

http://mojaolesnica....cle.php?id=5118

Tutaj na portalu NASZE MIASTO o pomocy dla Ewy:

http://olesnica.nasz...a-ewy,id,t.html

Relacja Ewy po wypadku (TVP)

Opublikowano

Nadal za mało, takie coś to nawet a paint'cie mogę sobie zrobić. Wpłaciłbym 100zł, ale wolę wydać na nowy garnitur do gimbazy.

@up

Pewnie cała ta strona to fake.

Żałosny jesteś.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...