Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROSZĘ O POMOC KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY TO NIE FEJK !

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeś się kurwa rozpisał. Skoro ona pewnie nie zna tego forum, nigdy nie widziała Twojego tematu, więc jak miałaby to czytać? A jeżeli to czyta: żebyś kurwa ręce straciła. "Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy" no i się cieszy, ahahaha. Rzeczywiście, ale miała powód, śpieszyło jej się do szkoły, normalnie tragedia. Mam skrzyżowanie koło domu, zawsze czekałem, aż wszystko przejedzie dopiero wtedy przechodziłem. Gówno mnie to obchodzi, czy ją tory zaatakowały, czy pociąg pierdyknął. Jedno i to samo - idiotyzm. Powiedz mi - kto normalny przebiega przez tory, bo się spóźni do szkoły? Nikt. Skoro jest w gimbazie, to takie spóźnienia się usprawiedliwia pismem od rodziców, a teraz zamiast usprawiedliwienia ma ujebane nogi. No i znów się powtórzę. Na chuj mamy płacić pieniądze, komuś kto sam się skrzywdził, to tak jakbym kroił bułkę i odciął sobie obie ręce. I co? Huehue, of kurs moi znajomi zrobią wielką akcję, bo przecież nie ważne, że to z mojej winy poszły się jebać kawałki organizmu, tylko to był PRZYPADEK, bo każdemu to się mogło zdarzyć, nie? Lawl.

Zgadzam sie z up mogła nie iśc na skróty i tak jak ty napisałeś damiankos jej się spieszyło no na prawde gratuluje najlepiej zapierdalać po torach bo innego wybrou nie ma co nie właśnie mogła się spóżnić na lekcje a nie zapierdalac po torach pisze tu jeszcze raz jest ZAKAZ PRZECHODZENIA przez tory nawet jeśli komuś się spieszy proste

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wjebie się taki jeden kretyn z drugim forum, nie znają sytuacji, jak było i będą pierdolić, wprowadzać swoje jakieś spekulacje. Pierdolona mentalność polaka.

NIE KURWA, NIE ULŻYŁO.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ja Ci w takim razie życzę z całego serca, abyś zdechł gdzieś pod płotem, zamiast udawać wielce zajebistego. Polaczek pierdolony.

Zdychaj w męczarniach skurwysynu.

Upierdoli Ci to będziesz inaczej gadał.

Plebs. Obejrzyj filmik, który podali wyżej. Na końcu powiedzieli, że to "niedozwolone miejsce", czyli sama sobie zawiniła. Skończ dyskusję gimbusie, jesteś zerem, wyjaśniłem wszystko dlaczego jest idiotką, niech sobie upierdoli głowę, może już więcej części ciała nie straci? ;)

Idź sobie poszukaj innej e-laseczki do obrony, bo ta już została zjechana do zera.

@up

Beka, próbuj dowartościować się gdzie indziej.

@3xup

Z tego co widzę, nie jesteś w temacie, więc póki co możesz zamknąć japę.

@down

Miło to usłyszeć od "elity" forum. Dzięki, wiem to. ;)

Btw. Tak śmieszą mnie sytuacje kiedy komuś odpadają głowy, rozpieprzają psom łby, obdzierają ze skóry, odcinają sobie genitalia, beka cholernie.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Żeś się kurwa rozpisał. Skoro ona pewnie nie zna tego forum, nigdy nie widziała Twojego tematu, więc jak miałaby to czytać? A jeżeli to czyta: żebyś kurwa ręce straciła. "Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy" no i się cieszy, ahahaha. Rzeczywiście, ale miała powód, śpieszyło jej się do szkoły, normalnie tragedia. Mam skrzyżowanie koło domu, zawsze czekałem, aż wszystko przejedzie dopiero wtedy przechodziłem. Gówno mnie to obchodzi, czy ją tory zaatakowały, czy pociąg pierdyknął. Jedno i to samo - idiotyzm. Powiedz mi - kto normalny przebiega przez tory, bo się spóźni do szkoły? Nikt. Skoro jest w gimbazie, to takie spóźnienia się usprawiedliwia pismem od rodziców, a teraz zamiast usprawiedliwienia ma ujebane nogi. No i znów się powtórzę. Na chuj mamy płacić pieniądze, komuś kto sam się skrzywdził, to tak jakbym kroił bułkę i odciął sobie obie ręce. I co? Huehue, of kurs moi znajomi zrobią wielką akcję, bo przecież nie ważne, że to z mojej winy poszły się jebać kawałki organizmu, tylko to był PRZYPADEK, bo każdemu to się mogło zdarzyć, nie? Lawl.

Jesteś pojebany głupi

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Idź kurwa, święty człowiek się kurwa znałazł. Nigdy nie zrobiłeś żadnej głupoty? A teraz wypierdalaj. Zjechana do zera? Chyba w Twoim wyimaginowanym świecie. Widać kurwa tylko jechać po kimś potrafisz.

Opublikowano

Jesteś pojebany głupi

Zarąbiście to X070x powiedziałeś ale chłopak ma racje sama se zawiniła i niech sama płaci

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

już nie pójdzie do kuchni po ciasteczko....

Wpłacę 20 gr :) bo tyle mi zostało z reszty. Jak znajde to przyjmujecie też stare polskie zl?

BO każdy grosz się liczy.

Jest pociąg - nie ma pociągu ... nie ma nóżek

76561198034810506.png

Opublikowano

A czy WY w młodości/teraz nigdy nie popełniliście błędu? Może nie było on tak tragiczny w skutkach jak ten. Nikt nie jest święty

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Każda waluta jest ważna wpłacajcie może być jej przyszłymi nogami . Płakać mi się chce jak widzę znieczulice wymądrzającą się . Ona nie ma nóg to co jej napiszesz niszczy jej psychik nie nogi . A Bóg nauczył nam pomgać bliźnim w potrzebie . Czyż nie tak powinno być czy już po prostu Ateistą jestes bez praw moralnych i religjnych ?

Opublikowano

Idź kurwa, święty człowiek się kurwa znałazł. Nigdy nie zrobiłeś żadnej głupoty? A teraz wypierdalaj. Zjechana do zera? Chyba w Twoim wyimaginowanym świecie. Widać kurwa tylko jechać po kimś potrafisz.

Nie, nie zrobiłem, aż takiej głupoty, aby ryzykować życiem. Są małe głupoty i są duże głupoty. Np. Ty jesteś dużą głupotą, a ja robię małe głupoty, więc możesz sobie uciąć nogi, bo przegrałeś. Zjechana do zera, bo próbujesz ją obronić, a tak na prawdę Ci to nie wychodzi. Zakończyłem dyskusję już dwoma postami, walczysz o nic, mam bekę z Ciebie lepszą niż z moich gimbusów. Pisz dalej, chcę więcej.

@up

Jakbym mógł obrażać cudzą religię na tym forum to po prostu bym obraził Waszego "boga".

4to7r2K.png

Opublikowano

Człowieku ogarnij Się czy leżysz na kasie że masz tak olane na los innych jesteś tzw Egoistą . Nie tolerujesz bólu i cierpienia . Nie wiesz jak to jest po prostu uważasz się za lepszego od innych bo nie wpłacisz , a to jest już śmieszne -,- . Mówiłem Ci grzecznie nie chcesz to spierdalaj

Opublikowano

Zawsze się zastanawiałem jakim trzeba być idiotą, żeby się pod pociąg wpierdolić. Toż to kurwa wielkie jest, słychać, że jedzie z daleka. Rozumiem próbę samobójstwa, ale żeby kurwa "niechcący" się pod pociąg wjebać?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie, nie zrobiłem, aż takiej głupoty, aby ryzykować życiem. Są małe głupoty i są duże głupoty. Np. Ty jesteś dużą głupotą, a ja robię małe głupoty, więc możesz sobie uciąć nogi, bo przegrałeś. Zjechana do zera, bo próbujesz ją obronić, a tak na prawdę Ci to nie wychodzi. Zakończyłem dyskusję już dwoma postami, walczysz o nic, mam bekę z Ciebie lepszą niż z moich gimbusów. Pisz dalej, chcę więcej.

@up

Jakbym mógł obrażać cudzą religię na tym forum to po prostu bym obraził Waszego "boga".

Widać skutki Twojego zjebanego dzieciństwa ^_^

Opublikowano

bez obrazy ale mam genialny pomysl. Sprzedac ja komus jako dmuchana lale :D.

haha zartuje

^^

znalazłem 100 euro . Ale nie dam bo zbieram część mojej kasy na operacje dla mojego kota - około 600 zł, bo ma powiększoną nerkę czy coś. A jest dla mnie za bliski - bo w kwietniu bedzie 7 lat.

Darkkaj ma świętą rację. Trzeba się zastanowić 100 razy przed czymś

76561198034810506.png

Opublikowano

A co z odszkodowaniem ? , aha pewnie nie dostanie bo przechodziła prze zakazane miejsce , nwm czemu ale dziwne że tego w tv nie było.

Ja żeby pójść do jednego sklepu muszę przechodzić przez tory, chodź pociąg jedzie raz na tydzień to i tak popatrzę kilka razy, a to że przechodziła między wagonami to hardcor ;)

Gdybym miał konto bankowe, ew inny sposób na wpłaty pieniążków , to bym wpłacił, bo nie ważne czy to Rusek czy Niemiec ale żadnemu człowiekowi nie można źle życzyć i trzeba pomóc jeśli ma się możliwości.

@damiankos , na ch*j tak wszystkich jedziesz ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Banda debili w sieci...

Jak można spór robić o taką sprawę? Nie chcesz pomóc to ZAMKNIJ KUR... MORDE!

Różne sytuacje się zdarzają i nie należy sobie z tego kpić i się sprzeczać, i dziwi mnie fakt czego nie jest to zamknięte?

I w ogóle czemu takie tematy są poruszane na forach o grach? Gdzie są takie osoby jak wyżej... każdy chyba wie o kogo chodzi.

A wasze komentarze typu dam tyle i tyle... to sobie w dupę możecie włożyć.

Bo jak ktoś chce pomóc to pomoże i nie będzie z tego robił cyrku na forum...

@Baby Buns

Właśnie że nie!!

Pomyśl jak to będzie czytać jej rodzina albo ona sam??

Wiem, wiem może pomóc. Ale czasami taki podejście nawet jednej osoby może dobić kogoś... ta Dziewczyna ma szczęście że żyje a tu banda śmieci tak piszę.

Dajcie już sobie spokój i nie poniżajcie jej... Bo nigdy nie wiadomo czy nie przytrafi się to Twojej bliskiej osobie.

ODROBINĘ SZACUNKU I JAKIEŚ WŁASNEJ GODNOŚCI.

Może i jestem skurwielem ale co mnie obchodzi to, że ona nie ma nóg? Mam własne problemy...

To się ku... zamknij.

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

@up obejrzyj filmik pociąg stał a potem ruszył i jej nogę zaklinował ;/

Jak jest idiotką i przechodzi miedzy rozpiętymi wagonami no to sorry.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Banda debili w sieci...

Jak można spór robić o taką sprawę? Nie chcesz pomóc to ZAMKNIJ KUR... MORDE!

Różne sytuacje się zdarzają i nie należy sobie z tego kpić i się sprzeczać, i dziwi mnie fakt czego nie jest to zamknięte?

I w ogóle czemu takie tematy są poruszane na forach o grach? Gdzie są takie osoby jak wyżej... każdy chyba wie o kogo chodzi.

A wasze komentarze typu dam tyle i tyle... to sobie w dupę możecie włożyć.

Bo jak ktoś chce pomóc to pomoże i nie będzie z tego robił cyrku na forum...

Dlatego to się tu znajduje, bo na forum przewija się 5k+ ludzi. Jak by chociaż 1/20 wysłała 1zł na podane konto, bardzo, ale to bardzo by jej pomogło. Niestety, ale trafiają się i totalnie kretyni. Przykłady macie powyżej.

Opublikowano

Widać skutki Twojego zjebanego dzieciństwa ^_^

Ta miałem zjebane dzieciństwo ojciec mnie bił bambusowym kijem, a mama wpychała mi jabłka do gardła. Z tego co widzę, już nie masz więcej argumentów do toczenia dalszej dyskusji, więc cóż - tak jak mówiłem, jesteś zerem. Nawet nie ogarniasz co zrobiła ta dziewczyna, nie będę jej współczuł tylko dlatego, że wlazła w NIEDOZWOLONE miejsce, podkreślam NIEDOZWOLONE miejsce.

Btw. Nie widzę problemu, aby przejść obok pociągu. lol

4to7r2K.png

Opublikowano

ja nie robię z tego cyrku ale jest to dla mnie dosyć bliska osoba i chcę jej pomóc zbieram już w szkole kasę kilka szkól się włączyła dolnośląskich , ludzie są czasami bez uczuć .

Dziewczyna była w telewizji no ale na TVP WROCŁAW . Bo to nie jest sprawa na całą Polskę . Lecz proszę was w imieniu Ewy o drobny datek każdy grosz się liczy rodzicę na pewno zapłacą sporą cześć plus NFZ

Dziewczyna nie ma nóg nie założy szpilek nie pomaluje już ich może nie bd czuła się atrakcyjna z tego powodu czeka ją długa rehabilitacja kilku miesięczna , straci trochę z szkoły pewnie rok w plecy będzie .

Każdy ma swoje zdanie na temat pociągów no ale czy mówić czy nie wasze spory je wrócą jej nóg , straciła je bezpowrotnie nie bd uprawiała już swojego hobby siatkówki w którym była bardzo dobra . Ja tylko chciałbym aby dziewczyna miała normalne życie żeby znalazła sobie faceta nie chcę jej widzieć na wózku inwalidzkim bo to był na prawdę przypadek i brak zachowania racjonalnego myślenia . Zgodzę się

Darkkaj ma rację . No ale nie wolno tępić dziewczyny już za to co zrobiła bo na pewno jej z tym dobrze nie jest

Ostatni jej wpis na FOTOBLOGU był taki

Mam nadzieję ze rok 2012 bd lepszy dla mnie .

A tu taka tragedia .

Wpłaty są dobrowolne liczcie się z Tym że każdy może być w takiej sytuacji i czasami taki pieniądz wraca jak bumerang .

Ta miałem zjebane dzieciństwo ojciec mnie bił bambusowym kijem, a mama wpychała mi jabłka do gardła. Z tego co widzę, już nie masz więcej argumentów do toczenia dalszej dyskusji, więc cóż - tak jak mówiłem, jesteś zerem. Nawet nie ogarniasz co zrobiła ta dziewczyna, nie będę jej współczuł tylko dlatego, że wlazła w NIEDOZWOLONE miejsce, podkreślam NIEDOZWOLONE miejsce.

Musisz dalej się naśmiewać skończ .

Opublikowano

Może i jestem skurwielem ale co mnie obchodzi to, że ona nie ma nóg? Mam własne problemy...

To po co tu jesteś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...