Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] IBot na bieżąco.

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to wam IBot dopierdzielił I koniec z "C"

Teraz żeby sie zalogować trzeba podać klucz licencyjny który jest podany w zestawieniu licencji na koncie na ich stronie:d hahah

@Edit:

LOL, zrobiło mi 2 tematy:O zamknijcie ten i zostawcie ten drugi

// Zostawiam ten bo było tutaj więcej odpowiedzi.

//Podpinam. W tym czasie (kryzysu botów) o IBocie piszemy w tym temacie

S.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak zdobyć ten kod licencyjny??

Jeśli masz licencje do bocika to wchodzisz na profibot.net i logujesz się na swoje konto z którego zakupiłeś licencje..

Wtedy po lewej stronie masz taką tabelke i pisze My Account i klikasz w license, załaduje ci się strona i masz podane- ID:.... License key:...... itd.

Opublikowano

A już myślałem że ktoś mi posta usunął :P.

@up kup licencje to dostaniesz. ;)

jeszcze raz powtórzę,

Daje ruskim od 3 do 5 dni, I znów coś wymyślą :)

yolh.jpg
Opublikowano

Żal PL tylko utrudniają ivanowi zrobienie kbota czubki..

A mam na swoje konto ibocika i na 4 boczne kbot nogg;/// tylko co z tego

@SPAM

Sekhmet wskocz tu do nas i daj po warnie bo ty tak lubisz xDD

Opublikowano

Ja chyba zainwestuje w PBDO bota chociaż to czeski film to może mi się to opłaci :D

Wiesz co ?! Chyba też bym tak zrobił..... Ale nie zrobie.. Bo ruscy zawsze coś zrobią.

yolh.jpg
Opublikowano

Ja mysle ze ruski duzo do roboty nie maja z tym ibotem zcrackuja go jak zwykle a ten kod co wywala to powinni usunąć w kodzie programu i po problemie a jak tak sie nie da to w kbot cc napewno coś dojedzie z tymi kodami

Opublikowano

Z tego co wiem to kabot do dzisiaj nie działa a jelenie kupują licencje na allegro xD Również mam nadzieję że coś wymyślą. Gdyby Ibot zrobił "promocje" i dał normalną cenę to już dawno bym się skusił

Opublikowano

Ja mysle ze ruski duzo do roboty nie maja z tym ibotem zcrackuja go jak zwykle a ten kod co wywala to powinni usunąć w kodzie programu i po problemie a jak tak sie nie da to w kbot cc napewno coś dojedzie z tymi kodami

Ciekawe jak, skoro IBot jest spakowany. Ciężko będzie coś

usunąć z kodu, a tym bardziej sprawdzanie licencji ;)

Z tego co wiem to kabot do dzisiaj nie działa a jelenie kupują licencje na allegro xD Również mam nadzieję że coś wymyślą. Gdyby Ibot zrobił "promocje" i dał normalną cenę to już dawno bym się skusił

Jest normalna, a to że jest wyższa niż oczekujesz, cóż... Life is brutal.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

HAHAHAHA!!!!!!!!

powinni usunąć w kodzie

programu

i po problemie

A skąd mają ten kod mieć?????

Od kiedy IBot jest open source???

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Sam planuję kupić :). 12 lat masz licencje.. A Ivan robi 2-3 dni dłużej niż normalny IBot, To wiesz ;)

yolh.jpg
Opublikowano

hahah brechta z was:) a dobrze wam tak oby nigdy juz wiecej nie wymyslil i zeby zostal tylko ibot posrance( ci co licza na drapane)

//...

S.

Opublikowano

hahah brechta z was:) a dobrze wam tak oby nigdy juz wiecej nie wymyslil i zeby zostal tylko ibot posrance( ci co licza na drapane)

ogarnij się co?zamiast tak mówić,to lepiej nic nie mów,to jest forum o bugach,botach itp,a nie se powiesz żeby nie działał,bez sensu są takie gadki...

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Ibot będzie zcrakowany, ruscy ominą ten key :)

Co do tematu, jeszcze kilka aktualizacji i będzie taki jak wcześniej ;)

Opublikowano

Cracka darujcie sobie na jakies 6-7 dni. Ivan ma klopoty, jeszcze nie ominął tego, ale nie jest to jakies niewykonywalne. Kbot za min. 4-5 dni bedzie. Wczesniej może byc ale malę % a wrecz ‰

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...