Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] IBot na bieżąco.

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja cos czuje ze ivan i ta jego cala ekipa nie bedzie probowala ominac tego "kodu" tylko zrobia wlasna "wersje bota" :) Ale i tak doje**li z tym kodem :D

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tam już wyszła kolejna wersja ibota :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Bardzo lipa... Dorobiłem się na ,,C" 2 niezłych fullek całkiem niedawno... Oby ruscy zrobili jak najszybciej tego ,,c''... Jeśli nie dadzą rady to trzymajmy kciuki chociaż za kbota ;p

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ha ! Teraz jestem ciekaw , czemu modki nie zamykają tematów z kbotem.

Toż to bezprawna kopia , a zarazem(nie bójmy sie tego słowa) CRACK !

Opublikowano

to jak zrobic by crack wp działał? poczekac az usunął ten kod czy będą aktualizowac cracka wp? a ten kbot ma tak samo co ibto z tym kodem?

Opublikowano

Kiedyś był "c" na kbota.. Był w wakacje dokładnie :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

To nic nie ma do tego.. Po prostu iBot nie chce żeby inni zwykli programiści robili sobie cracka i za darmo korzystali z niego. A kbot i tak znajdzie obejście na tą blokadę albo wgl ją zdejmą.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Posłuchajcie co wy o tym wiecie PS: ten co pisał o tym że niby czego MOD nie zamyka tematów z KBOT ze to niby crack?. Powiem ci tak Kbot jest owszem "wersją scrackowaną " Czyli Jest Dostrzegany jako inny program , Crack czyli Działanie licencji na dany program , nawet jeżeli jej nie wykupiłeś . A kbot jest mozna powiedziec Officialnym Crackiem :) więc nie wiem po co tak piszesz

Opublikowano

nie zdejma jej bo to wlasnie jest jedyne zabezpieczenie przed crackiem

Człowieku wystarczy poszukac universalnego lic code i jest po sprawie. !

Opublikowano

Człowieku wystarczy poszukac universalnego lic code i jest po sprawie. !

nie wiem o co chodzi, Ale masz racje ! :D.

Ja sądzę, Że parę dni i ruscy rozpracują to zabezpieczenie :)

yolh.jpg
Opublikowano

No trzeba czekać aż będzie pełna wersja ibota wtedy Ivan z kbota weźmie się do roboty i go scrakuje .. :D a ruscy ominą te zabezpieczenie to tylko kwestia czasu.. a może już jest crack tylko go nikt nie chce upubliczniać i mieć go tylko dla siebie.. :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

No trzeba czekać aż będzie pełna wersja ibota wtedy Ivan z kbota weźmie się do roboty i go scrakuje .. :D a ruscy ominą te zabezpieczenie to tylko kwestia czasu.. a może już jest crack tylko go nikt nie chce upubliczniać i mieć go tylko dla siebie.. :P

Nie !. Na pewno nie ma cracka. To znaczy na rosyjskim forum, tym i elite pvpers. I jeszcze turkmmo :)

Mam brata co umie rosyjski i rosjanie piszą że ciężki orzech do zgryźienia będzię, Ale chyba zrobią. Turkmmo niestety za bardzo nie wiem.. Google translator nie daje rady :P

yolh.jpg
Opublikowano

Jesli Ivan da rade ominac ten klucz licencji to bedzie START dla ruskòw. bo jesli ivan da rade scrackowac ibota to ruski tez :P wiec trzeba patrzec czy czasem nie ma juz nowego kbota

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...