Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] IBot na bieżąco.

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ulepszają te swoje zabezpieczenia.. a poza tym pewnie kręcą coś przy tym swoim botku.. robią stabilniejszą pełną wersje ibota.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

to ja juz nie wiem to etrz trzeba czekac na cracka który zdejmie tą blokade c ? a oco wam chodzi z tym kbotem przecierz to jest chyba to samo ? ja juz nie wiem

Opublikowano

to jak zrąbią cracka to będzie to inny czy ulepszony wp? i nie będzie wyskakiwać to okienko z kodem licenij?

Opublikowano

@upp

Spokojnie, Nawet pełnej wersji nie ma a Ty o cracku już.. Ja prawdopodobnie sobie wykupię licencje na 30 dni.. A za 30 dni crack powinien wyjść ^^

yolh.jpg
Opublikowano

tak płaczecie za tym 'c' a on jest i to działający (ten od wersji 3.70) wystarczy mieć tylko ID i license key i w taki o to sposób posiadająć licencje unlimited ibota mam puszczonych takze 6 innych kont.

A co do pytań o ilość nowych wersji itd odpowiedź jest prosta a mianowicie twórca ibota pracuje nad jeszcze jakimiś innymi zabezpieczeniami bo chce wyeliminować kbota bo jest przez niego stratny, poza tym poprawia ciagle coś w wersji 3.72 naprawil peta w 3.73 już działa zbieranie tak jak kiedyś czyli tylko przelatuje nad boxem i grupy zaczely dzialac

Opublikowano

tak płaczecie za tym 'c' a on jest i to działający (ten od wersji 3.70) wystarczy mieć tylko ID i license key i w taki o to sposób posiadająć licencje unlimited ibota mam puszczonych takze 6 innych kont.

A co do pytań o ilość nowych wersji itd odpowiedź jest prosta a mianowicie twórca ibota pracuje nad jeszcze jakimiś innymi zabezpieczeniami bo chce wyeliminować kbota bo jest przez niego stratny, poza tym poprawia ciagle coś w wersji 3.72 naprawil peta w 3.73 już działa zbieranie tak jak kiedyś czyli tylko przelatuje nad boxem i grupy zaczely dzialac

Wystarczy mieć tylko id i license key. Żeś chłopie dojebał do pieca ..

yolh.jpg
Opublikowano

Kupić licencje do iBota..

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Jak myślicie ibot zostanie scrakowany przez Ivana z kbot'a ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

nawet jeżeli zostanie to zaraz wejdzie kolejny update który spowoduje że znowu będzie można sobie go wsadzić bo widać żę koleś chce wyeliminować konkurencje, a więc sądzę że co poniektórzy z epvp mieli racje że nastaje koniec kbota więc teraz zostaje kupno PBDO lub ibota. Szczerze z jednej strony cieszy mnie tak duża ilość boxów tylko dla nielicznych (od 3 dni zbieranie to coś pięknego) a z drugiej strony lipa bo tylko moje główne konto może sobie pobocić

Opublikowano

Ja myślę, że ivan zrobi tego cracka tylko po to aby pokazać, że nie jest skończoną ciotą ;) A tak wgl to niech ruscy się śpieszą z tymi crackami bo ja tu irki chce sobię kupić

Opublikowano

Coraz wiecej tych aktualizacji tak jak mowiliscie avin(ibot) chce wyeliminowac ivana (kbot) zaraz zrobi taka aktualizacje ze nikt nie zrobi CRACKA do niego ; )) a na rynku zostanie tylko i wylancznie 2 boty pbdo i ibot ; )) koniec z ta gra... jeszcze bp dowalil z tym kamikaze -.- szkoda gadac

Coraz wiecej tych aktualizacji tak jak mowiliscie avin(ibot) chce wyeliminowac ivana (kbot) zaraz zrobi taka aktualizacje ze nikt nie zrobi CRACKA do niego ; )) a na rynku zostanie tylko i wylancznie 2 boty pbdo i ibot ; )) koniec z ta gra... jeszcze bp dowalil z tym kamikaze -.- szkoda gadac

Opublikowano

Jest crack do ibota.. Tylko płatny :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ciekawe czy ktoś będzie korzystał z Ibota teraz jak za miesiąc licencji płaci się 30 zł.

Pewnie że będą korzystać już wiele osób się przerzuciło na ibota. Sam mimo posiadania wersji unlimited zakupiłem sobie jeszcze półroczne licencje na 2 konta

Jest crack do ibota.. Tylko płatny :D

kto zrobił cracka?? miebius czy ktoś inny??

Opublikowano

@UP

VIRUS ;D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...