Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erdiana [PL] [Dedyk]

DeeJayKretu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie lekko zniechęciła liczba graczy, ale to da się przeczekać. Ale wbijam do m1 po potki i te sprawy, a tu patrze same 100 + z jakimiś eq z painta.

Widzę że nie da się znaleźć kogoś kto widać że zaczął, bo jak ktoś dodał postacie stare zostały.

Opublikowano

@myszek022

Napisales ze kazdy body w pvp cie kladzie. ja daggerem poloze kazdego body >.<

Opublikowano

Nie polecam serwa 6/7 sie lowi haha zęby nie oddaje sie odrazu ale najgorsze jest to ze sa takie lagi ze mnie cofa co 10 sek pozdro

Opublikowano

ale jaki wy widzicie problem?? zbroja z 2400defa swietnie nadaje sie do expa, a do pvp wystarczy inne eq

osoby, ktore ogarniaja metina wiedza ze tyle defa to za duzo jeszcze przy takiej ilosci szycia na tym serwie ...

a no i nawet do expa sie nie nadaje ta zbroja bo potwory tez moga cie uderzyc szyciem a wiec zlatujesz w kilka sek;)

DEADMOUSE killer ;)

1686018203.png

Opublikowano

server dno ...

administracja nie ogarnieta

obiecuje mnóstwo nie robi nic ...

miałem przypadek że zapomniałem loginu napisałem temat na forum a oni nawet nie raczyli napisac nic...

DNO OGROMNE

NIE POLECAM

Opublikowano

Nie wiem czemu, mam lauchera wchodze do av1 i mam buga, że jestem w ścianie i nic nie pomaga.

Ściągnałem patchera, wszystko elegancko jest, wchodze jeszcze raz to samo. Nosz kur... co jest ?

Opublikowano

Na razie serwer off t/j przerwa techniczna, która ma na celu wprowadzenie nowych broni. Ciężko je zrobić, ponieważ kretu próbuje własne ulepszacze dodać, które mu się kasują. Myślę że powinna potrwać do 19 - 20. Jak będę wiedział więcej to napiszę.

Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Miła atmosfera, bronie nowe, tarcze nowe. Admin dbający o życie serwera. Zawsze pomocny, odpisuje.

Tylko jedna wada, nie gra zbyt dużo ludzi, bo dziennie licznik nie przekracza 200 online, waha się między 150 - 180.

Dlatego, wbijać !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...