Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erdiana [PL] [Dedyk]

DeeJayKretu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz ktoś szczerze---warto tu grać ??

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

nie wiem po co dzis prezentujesz go jak on juz stoi troche czasu szczegolnie ze no life maja przegrane po prawie 22 dni ...

Opublikowano

Bambos pamiętasz serwer Alvio ?

Dostałeś HA co chwile robiłeś OX i inne eventy żeby tylko ludzie nie odeszli., ale Ci się nie udało ,szybko odeszli !

btw. grales na Erdianie ?

Opublikowano

To ten shit dalej dziala ? haha

Pod nowym dowodzeniem - tj nowe konto "leszka" na forum a wlasciciel ten sam, ta? :>

Pozdro, zobaczymy kiedy wam to padnie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zaagram heh ;d Oczywiście Jinno ;p nick : Ewelinkaa <jak zawsze i wszędzie> ;p

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

To ten shit dalej dziala ? haha

Pod nowym dowodzeniem - tj nowe konto "leszka" na forum a wlasciciel ten sam, ta? :>

Pozdro, zobaczymy kiedy wam to padnie...

nie wiesz jak jest, to sie nie wypowiadaj

Opublikowano

Leszek odpuscił sobie serwer bo miał za małe zarobki:) Tak samo jak mexortis porzucił w chu i tyle, a miał w cholere graczy, 1k+ online ale za to Team nie ogarnięty, dawali eq na mexortis za eq na PL^^. Zapewne leszek cos znów planuje. :]

lownfast

Opublikowano

Nie polecam serva, dlaczego ?

- Ten server nie posiada red lasu ! Czemu ? Bo Leo nie umiał dodać mapki, więc dodał trudno to nazwać mobami bo są to strażnicy wsi którzy właśnie tam się respią.

- Nie lotają yangi, nie ma skąd brać kasy na eq

- Trwające kilka miesięcy dodawanie nowych itemów ! Szok !

- Złodziejstwo. Oddałem znajomemu konto z topki (Domisiak), napisał on z prośbą o pomoc i takiego wała, pomocy nie otrzymał, a złodziej był na tyle beszczelny, że kazał sobie zapłacić za ukradzione konto.

A i fajnie, że jako GA nie wiesz, że jest zbroja na 120lv, które mają nazwy typu Sung-Hwang itp.

Opublikowano

@UP po pierwsze, leo juz sie tym serwem nie zajmuje, a po 2 drop dziala, kasa leci... wiec nie spamuj niepotrzebnymi postami skoro nie wiesz jak serw teraz wyglada

Opublikowano

Wbiłem i patrze ile ludzi online. Było w chunjo m1 ch1, 3 osoby online. Od razu esc i wyłącz gre.

Poza tym, nie mam zastrzeżeń

Opublikowano

Wbiłem i patrze ile ludzi online. Było w chunjo m1 ch1, 3 osoby online. Od razu esc i wyłącz gre.

Poza tym, nie mam zastrzeżeń

Ty chyba w jinno nie byłeś.... serwer po ciężkim upadku powoli wstaje na nogi... powoli powoli jest coraz lepiej

Opublikowano

pomimo, że ktos tam niżej pod tematem podał link do prezki, to mnie dziwi, że w tej nic nie ma...jeśli chcesz rozwijać serwa, to taka prezentacja Ci w tym nie pomoże

pozdrawiam

Opublikowano

no wlasnie... rano malo graczy jest... a na liczbe graczy tez ludzie patrza, wiec zanim napiszecie ze nie warto grac bo malo graczy, poczekajcie do popoludnia jak juz wszyscy ze szkoly wroca...

Opublikowano

Serwera nie polecam dlatego że są zostawione stare postacie z poprzedniej wersji .

Zrób reset postaci to może przybędzie ci graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...