Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOŚP

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to jedna z niewielu rzeczy którą Polską może się pochwalić za granicą a i tak wpadną

hejty i powiedzą że Owsiak zbiera większość .

Zazdrość jak zwykle was zżerza od środka . ;]

Prawdą jest że nikt tak na prawdę nic za darmo nie robi ale

gdyby nie WOŚP to by w szpitalach jeszcze na łózka dla chorych zbierali ...

Nie ma nawet co patrzeć na to ile zbiera Owsiak ten i ten i tamten

skoro nigdy nie będzie idealnie a jednak dzięki tej akcji

jest w chuj dobrych sprzętów w Polskich szpitalach .

Więc cya hejty . ;<

@Reebok4Fun

A do Ciebie to słów brak ...

gdyby dali cala kase to tych urzadzen byloby 4 razy wiecej wiec jaki sens w tym jest ?

w dupie to mam ze mi takie urzadzenie zycie uratuje ? place co miesiac im hajs to oczekuje takich urzadzen

To mają zaprzestać bo jakiś % kasy ginie ?

Trudno i tak w chuj pomagają więc Sb włącz rozumowanie . -.-

Co do gwiazd znowu Cię zazdrość zżerza ?

Płacą im te powiedzmy 50 k a ludzie którzy się zbiorą wrzucą do puszek 400k .

Nie wiem po chuj się tak rozpisałem skoro jakiś hejt może mnie podważyć

głupim zbiorem wulg =.=

Opublikowano

Osobiście bym wydał każdy pieniądz dla tych chorych dzieci ,a Panu Owsiakowi ręce ucałował za to co robi dla nich. Co roku daje tyle i lle mogę i uważam ,że akurat TE pieniądze idą na szczytny cel jakim jest pomoc małym dzieciom. Peace !

Gość malutki688
Opublikowano

Wiesz co ci lekarze to suki i tyle ja mam problemy z klatka mam jedna strone wieksza i ubiegam sie o operacjie kosmetyczna a oni pierdola mi ze jak nie mam dolegliwosci to nnie zrobia a ja juz w dupie mam te dolegliwosci ja jestem psychicznie juz zniszczony i zeby ja zrobic musze zaplacic 20tys zl wiec po chuj co miesiac place tyle kasy na nich ? oni wola podtrzymywac na zyciu jakies rosliny ktore nie maja szansy juz funkcjonowac tylko leza na wozkach i w przyszlosci kto ich bedzie utrzymywal ? my podatnicy zamiast sponsorowac operacje ludzia ktorzy tego potrzebuja i maja szanse na wyzdrowienie to oni kupuja jakims roslinka inkubator aby lepiej mu sie spalo omg

Zycze powodzenia.

to widze kolego ze JAK ZWYKLE nie wiesz co piszesz bo tak sie sklada ze mam kumpla chorego na cukrzyce ktory wiele lat temu, a wtedy nie byla to tania rzecz.

nie pierdol tu o sms-ach czlowieku, jak CI nie pasuje to idz i pij jak pisales w innym temacie ale nie krytykuj czlowieka ktory uratowal wiele ludzkich zyc i stworzyl cos niezwyklego.gdybys sie czymkoliwk interesowal i mial pojecie o swiecie to wiedzial bys ze takie organizacje poddawane sa kontrola i sa dokladnie sprawdzane.

Nie podoba sie to nie plac,ale nie pierdol ze ta organizacja do niczego sie nie nadaje-_- cieekawe jak podszedlbys do sprawy gdybys mial kogos chorego w rodzinie i nie bylo by warunkow do leczenia.nie wypowiadaj sie wiecej w tym temacie bo nie masz prawa oskarzac tego czlowieka bo gowno wiesz o swiecie

i ty masz przyklad deb... ze nfz jest do dupy bo to nfz zajmue sie opracja a nie wosp=_-

Opublikowano

to widze kolego ze JAK ZWYKLE nie wiesz co piszesz bo tak sie sklada ze mam kumpla chorego na cukrzyce ktory wiele lat temu, a wtedy nie byla to tania rzecz.

nie pierdol tu o sms-ach czlowieku, jak CI nie pasuje to idz i pij jak pisales w innym temacie ale nie krytykuj czlowieka ktory uratowal wiele ludzkich zyc i stworzyl cos niezwyklego.gdybys sie czymkoliwk interesowal i mial pojecie o swiecie to wiedzial bys ze takie organizacje poddawane sa kontrola i sa dokladnie sprawdzane.

Nie podoba sie to nie plac,ale nie pierdol ze ta organizacja do niczego sie nie nadaje-_- cieekawe jak podszedlbys do sprawy gdybys mial kogos chorego w rodzinie i nie bylo by warunkow do leczenia.nie wypowiadaj sie wiecej w tym temacie bo nie masz prawa oskarzac tego czlowieka bo gowno wiesz o swiecie

i ty masz przyklad deb... ze nfz jest do dupy bo to nfz zajmue sie opracja a nie wosp=_-

skonczyles wyzaliles sie ? pokaz mi statystyki ile % idzie na fundacje a ile do kieszeni

Gość malutki688
Opublikowano

to idz do szpitali i sie rozgladaj miszczu, ciekawe jak wyglada czlowiek z krzywa klatka ^^

moze jak za rok podczas 21 finalu orkiestra bd grac pod haslem gramy rowno dla krzywych ludzi to zmienisz zdanie choc watpie by ktos sie martil krzywusami

Opublikowano

jestem w 100 % za wosp.

Pomagaja potrzebującym.

A ci co mówią że sa ,,kradziejami" to mają nie równo pod sufitem .

Gdyby nie wośp to w polsce umieralo by więcej osób z powodu choroby niż z przyczyn naturalnych.

Sam licytowalem na wośp , wrzucalem pieniądze do puszek , nawet jak w uwadze leci to pomagam to zawsze wysyłam sms bo 1 zl w plecy to nic a dla takiego dziecka to nadzieja na lepsze życie.

Takie jest moje zdanie prosto od serca z pozdrowieniami Bartek.

P.S

sory za pl znaki ale coś z klawka

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Piszecie o tym że gdyby nie orkiestra ludzie by umierali itp. tak samo jak inni piszą że gdyby nie nasz rząd to by była wojna i wtedy byśmy się dowiedzieli. Sorry, ale to stek zwykłego pierdolenia. Jak nie ma jednych, to znajdą się drudzy, jedni mniej inni bardziej uczciwi.

Kontrolują orkiestrę? To pewnie tak samo jak prezydentów miast i resztę tego urzędowego chłamu, co nie?

Opublikowano

Ta pomagają, ale biorą sobie od tego %.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Owsiak - bardzo dobry facet. . Dostałem operacje za free. Miałem wyrostek. Zeby nie on to bym srał pod siebie. :D:D:D

Nie podoba mi się tylko to, że mamy dawać na tzw. roślinki, którym najlepiej było by zrobić eutanazję. Lepsze to niż leżenie i patrzenie w sufit do końca życia. Wolałbym paść niż nie móc mówić poruszać się itd. Powinno się leczyć "zdrowe" dzieci które mają raka itd nie te którym nic nie pomoże

76561198034810506.png

Opublikowano

skonczyles wyzaliles sie ? pokaz mi statystyki ile % idzie na fundacje a ile do kieszeni

Skąd mam wiedzieć szefie ile % idzie na fundacje, a ile do kieszeni. Nigdzie o tym nawet nie wspomnialem :)

Ps.

Stosuj interpunkcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...