Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOŚP

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym w tym temacie porozmawiać o WOŚP'ie, możecie pisać wszystko, co o tym sądzicie itp.

Osobiście byłem dziś wolontariuszem WOŚP :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jedna z najlepszych rzeczy jaka się Polsce przytrafiła. A temu księdzu co powiedział, że oni grzeszą to bym w ryj dał. Chuj za mało pieniędzy chyba ma.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja się bardzo ciesze ze ta akcja WOŚP jest co roku pomaga dużo chorym dzieciom które potrzebują pomocy od nas !! Ja zawsze co roku pomagam nawet jak mieszkam w Anglii to zawsze przeleje pieniądze na tą akcje.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Kazda akcja taka to jedno wielkie oszustwo co wy myslicie ze taki Jurek Owsiak robi to za darmo ? 50% tego SMS idzie do operatora 30% idzie na wyplaty 20% na dzieci wiec z 1 zl 20gr jest dla dzieci

oni w ten sposob zarabiaja wiec ja wole tam kupic im make i cukier a nie kase wysylac kradzieje oszusty mafia gangsta rydzyk squad tyle mam do powiedzenia

Ksiadz Rydzyk i Natanek sa dobrymi przykladami

Pozdrawiam jest to tylko moje skromne zdanie pewnie jakies hejty zaczna pierdolic cos na moj temat ale szczerze mam to w dupie to tylko forum

Opublikowano

Reebok, Owsiak też musi chyba z czegoś żyć nie?

Ale myślę że dużo nie biorą, a Ci operatorzy to "sponsorzy" czyli robią to bez kasy.

Będziesz się cieszył jak twoje umierające dziecko będzie leżeć w inkubatorze z naklejką WOŚP...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ja pierdole :c Dać wam palec to będziecie chcieli całą rękę.

Dla tych co mówią, że WOŚP to oszustwo i oni na tym żerują mam jedno pytanie.

Czy gdyby WOŚP nie istniało mielibyśmy tak dobrze wyposażone niektóre szpitale?

Może myślicie, że NFS by to wszystko kupił? Otóż nigdy w życiu. NFZ to dopiero darmozjady.

Jedyne co w tym państwie jest chore to i co powinno zostać wywalone na zbity pysk to polityka i własna kieszeń, a nie dobro ogółu.

Pan K. jest tego najdobitniejszym przykładem.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Reebok, Owsiak też musi chyba z czegoś żyć nie?

Ale myślę że dużo nie biorą, a Ci operatorzy to "sponsorzy" czyli robią to bez kasy.

Będziesz się cieszył jak twoje umierające dziecko będzie leżeć w inkubatorze z naklejką WOŚP...

Wiesz co ci lekarze to suki i tyle ja mam problemy z klatka mam jedna strone wieksza i ubiegam sie o operacjie kosmetyczna a oni pierdola mi ze jak nie mam dolegliwosci to nnie zrobia a ja juz w dupie mam te dolegliwosci ja jestem psychicznie juz zniszczony i zeby ja zrobic musze zaplacic 20tys zl wiec po chuj co miesiac place tyle kasy na nich ? oni wola podtrzymywac na zyciu jakies rosliny ktore nie maja szansy juz funkcjonowac tylko leza na wozkach i w przyszlosci kto ich bedzie utrzymywal ? my podatnicy zamiast sponsorowac operacje ludzia ktorzy tego potrzebuja i maja szanse na wyzdrowienie to oni kupuja jakims roslinka inkubator aby lepiej mu sie spalo omg

Zycze powodzenia.

Opublikowano

W twoim przypadku nie chodzi o lekarzy, tylko o popierdolone prawo.

Gdybyś mieszkał za granicą, to pewnie miałbyś tą operację od zaraz.

I nie zbaczajmy z tematu.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

W twoim przypadku nie chodzi o lekarzy, tylko o popierdolone prawo.

Gdybyś mieszkał za granicą, to pewnie miałbyś tą operację od zaraz.

I nie zbaczajmy z tematu.

nie ma to roznicy tylko wysylaja na badania jak nie do katowic to do rybnika i jeszcze do zabrza i tak w kolko ogolem zaczym porobie badania to minie z rok

bo do glupiego kardiologa dzieciecego musze jechac 60km do katowic

Opublikowano

Wiesz co ci lekarze to suki i tyle ja mam problemy z klatka mam jedna strone wieksza i ubiegam sie o operacjie kosmetyczna a oni pierdola mi ze jak nie mam dolegliwosci to nnie zrobia a ja juz w dupie mam te dolegliwosci ja jestem psychicznie juz zniszczony i zeby ja zrobic musze zaplacic 20tys zl wiec po chuj co miesiac place tyle kasy na nich ? oni wola podtrzymywac na zyciu jakies rosliny ktore nie maja szansy juz funkcjonowac tylko leza na wozkach i w przyszlosci kto ich bedzie utrzymywal ? my podatnicy zamiast sponsorowac operacje ludzia ktorzy tego potrzebuja i maja szanse na wyzdrowienie to oni kupuja jakims roslinka inkubator aby lepiej mu sie spalo omg

Zycze powodzenia.

To po co tobię operacja na klatkę? Żebyś lepiej wyglądał? Pierdolnij się w łeb ale tak mocno, okej? Sam sobie zaprzeczasz. Nie masz pieniędzy, zapierdalaj do roboty.

Opublikowano
Kazda akcja taka to jedno wielkie oszustwo co wy myslicie ze taki Jurek Owsiak robi to za darmo ? 50% tego SMS idzie do operatora 30% idzie na wyplaty 20% na dzieci wiec z 1 zl 20gr jest dla dzieci

Akurat operatorzy nie biorą z tego praktycznie nic idioto. Pierdolisz farmazony i tyle.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

WOSP to naprawde cos dobrego. A pan owsiak to bardzo sympatyczny facet.

Mój kolega tez ma tą przypadłość co kolega kilka postów wyżej i wcale nie jest z tego powodu zniszczony psychicznie. Jest normalnym człowiekiem.Mam nadzieje że bedzie rekord :)

Opublikowano

WOŚP dobra sprawa, tylko te kurwy złodzieje wolontariusze... nie raz widziałem jak opierdalali "puszki" w bramach. Też moi znajomi tak robili... pytałem :

" Po chuj to robicie idioci ? " odpowiedź ?

" Bo parę zł się przyda, a o dyszkę oni nie zbiednieją."

Owsiak i ta cała reszta też na tym trochę zarobi, ale ważne że cel szczytny.

Opublikowano

To po co tobię operacja na klatkę? Żebyś lepiej wyglądał? Pierdolnij się w łeb ale tak mocno, okej? Sam sobie zaprzeczasz. Nie masz pieniędzy, zapierdalaj do roboty.

kurwa co za cep... tu sie rozchodzi ze niemoge isc na basen czy na plaze bo to wstyd i jestem psychincznie zdesperowany ale co taki

idiota jak ty ktory jara sie czlowiekiem co zabil 100 osob moze o tym wiedziec jestes chorym umyslowo

Opublikowano

@Up

Masz kompleksy co ja poradze. Przejmujesz się tym co o tobie inni myslą. Idz do psychiatry albo sami Cie za szmaty wezmą i wsadzą tam, gdzie bedziesz czuł się dobrze (czytaj Psychiatryk).

@Edit

Jaram się Breivikiem, szkoda że Ciebie nie odstrzelił, jednego problemu podatkowego mniej było by.

Opublikowano

Jak to mój kumpel powiedzieł " Gdyby nie WOŚP w Polskich szpitalach było by gówno "

Zgadzam się.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

oni w ten sposob zarabiaja wiec ja wole tam kupic im make i cukier a nie kase wysylac kradzieje oszusty mafia gangsta rydzyk squad tyle mam do powiedzenia

Ksiadz Rydzyk i Natanek sa dobrymi przykladami

Pozdrawiam jest to tylko moje skromne zdanie pewnie jakies hejty zaczna pierdolic cos na moj temat ale szczerze mam to w dupie to tylko forum

Wiesz co? Szczeze mowiac nie interesuje mnie na co idzie czesc zebranych pieniedzy Wazne ze dzieki takim symbolicznym datkom szpitale sa zaopatrywane w nowoczesne urzadzenia dzieki ktorym potrzebujace dzieci maja szanse na zycie Takie akcje sa potrzebne

Opublikowano

Fakt gdyby nie owsiak to by gówno było w polskich szpitalach tak jak to powiedział kumpel WodnegoGłaza ,ale nasi genialni politycy już zastanawiają się jak opodatkować takie właśnie akcje, bo w państwie jest kryzys i każda złotówka się przyda na ich "skromne wypłaty".

Opublikowano

A ja powiem tyle: dopóki nie zobaczę oficjalnych statystyk dotyczących podziału zarobionych pieniędzy, nie mam zamiaru nic wpłacać. Jeśli organizacja charytatywna chowa się z takimi informacjami to dla mnie jest gówno warta.

I polskie prawo jest jakieś niedorzeczne, jak dla mnie każda organizacja charytatywna powinna mieć obowiązek umieszczenia szczegółów na temat wydania zgromadzonych pieniędzy publicznie. Skąd mogę wiedzieć że w ogóle te pieniądze są oddawane na sprzęt medyczny? Skąd mogę wiedzieć czy 90% tych pieniędzy nie jest przelewane na organizację parad gejowskich?

Ktokolwiek z polskimi urzędami miał do czynienia powinien wiedzieć o czym piszę, dziś wszystko można załatwić za pieniądze a wszyscy wokół udają ślepych

Opublikowano

@Up

Masz kompleksy co ja poradze. Przejmujesz się tym co o tobie inni myslą. Idz do psychiatry albo sami Cie za szmaty wezmą i wsadzą tam, gdzie bedziesz czuł się dobrze (czytaj Psychiatryk).

@Edit

Jaram się Breivikiem, szkoda że Ciebie nie odstrzelił, jednego problemu podatkowego mniej było by.

Szkoda mi cie kto cie splodzil ? masz do mnie problem pisz na PW a nie spamisz glupio myslac ze jestes fajny.

@UP uwazaj ze ci pokaza statystyki Owsiak popierdala co roku na Dominikane itp....

Wczoraj Lecial Tomasz Lis i zobaczcie sobie co tam mowili.

Jeszcze tam widzialem na tym festiwalu Maryle i co myslicie ze ona za free tam byla ? pewnie ponad 50 tys skasowala za wystep

Myslicie ze jakas gwiazda poszlaby zagrala kilka piosenek za marne 10 tys ?

to jest wszytsko robione pod telewizje Robia "Sylwestra z Owsiakiem" a TVP trzepie za to pieniadze z oglandalnosci

Dziekuje pozdrawiam jezeli ktos ma zamiar hejtowac na moj temat niech pisze na PW

Opublikowano

Szkoda mi cie kto cie splodzil ? masz do mnie problem pisz na PW a nie spamisz glupio myslac ze jestes fajny.

@UP uwazaj ze ci pokaza statystyki Owsiak popierdala co roku na Dominikane itp....

Jeszcze tam widzialem na tym festiwalu Maryle i co myslicie ze ona za free tam byla ? pewnie ponad 50 tys skasowala za wystep

to jest wszytsko robione pod telewizje Robia "Sylwestra z Owsiakiem" a TVP trzepie za to pieniadze z oglandalnosci

Dziekuje pozdrawiam jezeli ktos ma zamiar hejtowac na moj temat niech pisze na PW

Polecam przesledzic historie fundacji od 1992 i zobaczyc jak wiele pomogli Moze przejrzysz na oczy jak to Twojemu bliskiemu takie urzadzenie z serduszkiem uratuje zycie

Opublikowano

Polecam przesledzic historie fundacji od 1992 i zobaczyc jak wiele pomogli Moze przejrzysz na oczy jak to Twojemu bliskiemu takie urzadzenie z serduszkiem uratuje zycie

gdyby dali cala kase to tych urzadzen byloby 4 razy wiecej wiec jaki sens w tym jest ?

w dupie to mam ze mi takie urzadzenie zycie uratuje ? place co miesiac im hajs to oczekuje takich urzadzen

Opublikowano

Nie hejce, tylko wypowiadam się o człowieku ze schorzeniem psychicznym którego trzeba zamknąć w odosobnieniu.

I mówiąc, że te gwiazdy "pewno ponad 50 tys skasowali za wystep" to masz jakies potwierdzone dane? Robisz w "holiłudzie"? Idz do kuchni i zjedz sobie kanapke ze smalcem.

Opublikowano

WOŚP najlepsza organizacja w Polsce , jest ona co roku a bije kolejne rekordy ale nie oto w tym chodzi liczy się pomoc i chęć ludzi.Też w tym roku byłem wolontariuszem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...