Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Japierdole WWE w polsce,ale kurna znowu w Gdańsku... WTF?

ProDator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakich głupot nie pier***?Chłopie to jest moje zdanie WWE dla mnie to jedno wielkie gówno tak jak dla ciebie LMFAO proste...Coś jeszcze?

PS.Przestańmy nabijać posty to nonsens...

@UP hahah.Ile ty masz lat?Serio myślisz że to wszystko jest na serio?Masz racje...Skaczą z klatek, walą się krzesłami po mordach i co?Lekko zaczerwieniona klata.Congratulations.

Kolego , obejrzyj sobie film "Zapaśnik" to się dowiesz czym jest wrestling.

@Top. w Łodzi w atlas arenie :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że na forum jest pare hejterów ;] No cóż cienki gracz o dzięki za fajny tytuł. ;] Oberzję na pewno.ManXer a czy ja napisałem że w WWE nie ma kontuzji?Undertaker złamał ręke, Big show miał coś z kolanem, rey skręconą kostkę (przepraszam jeśli pomyliłem Big z reyem.)Randy coś z barkiem, a nawet czasem na ringu podczas walki dla "Publiczności" pojawia się śmierć.Pisząc udawane miałem na myśli to że nie walą się po mordach.Wiem że oni dużo trenują żeby coś się nie wydarzyło strasznego, np. przy RKO Randy może komuś usztywnić kręgosłup jeśli źle go złapie a tamten naprawdę skoczy i walnie o mate.Tak samo Rey Mysterio może komuś złamać nos podczas 619 (Undertakerowi złamał ręke).Może i nie wiem dużo o WWE, a może nic nie wiem, ale przepraszam was ludzie mi się to nie podoba.Tak samo jak wam może się nie podobać piłka ręczna czy koszykówka.Ja słucham LMAFO wy Nirvany.Nie przeszkadza mi to że oglądacie WWE.A ten temat nic nie wniesie do tego że zmienią pobyt z Gdańska do Łodzi lub Krakowa.Oglądałem to 1 rok temu i nie zamierzam już tego oglądać.Może kiedyś coś mnie tknie i akurat włącze Extreme Sport Channel i zobaczę jak wszystko się pozmieniało.

Apropo. pisałem z kolegą na GG i napisał mi że teraz lubią CM Punka...To prawda? ;]

Opublikowano

Kolego UP

Jak ci się nie podoba, to skończ pisać posty w tym temacie. Jaki masz z tym problem?. Nie spamuj i już.

Aż taki debil nie będę ;d

Apropo. pisałem z kolegą na GG i napisał mi że teraz lubią CM Punka...To prawda? ;]

Tak :) Lecz Wrestler Grudnia to Zack Ryder

Zack-Ryder-US-Title.jpg

fs_pc.png

Opublikowano

up Nom :D

AA zapraszam wszystkich na mojego i kumpla bloga:

wwenewspoland.blogspot.com

Są tam

we wtorki nowe gale z Raw.

we piątki gale Smack Down

Jest to blog, nie forum

fs_pc.png

Opublikowano

Punka lubią, w większości sezonowi fani ;) Jak tylko chcę Ci wytłumaczyć, że w WWE nic nie jest udawane tylko reżyserowane a to jest duża różnica. Ciosy są markowane, ale to nie znaczy że nic nie boli ;)

fs_overall.png

Opublikowano

Ale ja chce Sheamusa i randego i HHH i rocka ;/

Spierdalaj i ucz się do testu szóstoklasisty , zakichany plebsie .

Gejoning się wkurffił i mi flepiu 5 procentufff :<

Opublikowano

Zakładam. ;] Sam dobrze wiem że żeby wyrobić sobie kaloryfer trzeba się pomęczyć.Więc ty synku mi tu nie pierdol.

wcale sie nie trzeba męczyć extremalnie 30dni brzuszków to duzo?? ja mam chcecie moge dać foty ;)

wulgi RMCF1902

Opublikowano

@up zwykły spam w temacie...Po za tym ja też mogę napisać że mam kaloryfer...masz zdjęcie.kaloryfer.jpg

Opublikowano

Teraz najprawdopodobniej będzie w Katowicach bądź Wrocławiu tyle wiem.

Więc będe miał BLISKO!

Oby, oby. Trochę szkoda, że znowu w Gdańsku bo niektórzy muszą jechać przez całą Polskę ;/. Najbardziej fair byłoby gdzieś tak w centralnej Polsce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem na smackdownie, w kwietniu jadę na RAW.

Mogę przyszpanować, że 11 listopada przybiłem piątkę Showowi, DiBiasiemu, Jacksonowi, Ortonowi, a autograf Sheamusa stoi na biurku oprawiony w piękną ramkę ^^. 5 godzin pociągiem żeby zobaczyć Punka, Cenę czy Kane'a to dla mnie tyle co nic :)

xxx

Opublikowano

K-ce albo Wrocław i by było spooooko. Do Katowic niedaleko a do Wrocka jeszcze bliżej ;p

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...