Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Japierdole WWE w polsce,ale kurna znowu w Gdańsku... WTF?

ProDator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Gdańsku jest piękny stadion, ot co.

W Warszawie ładniejszy ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w 2013 czy 2014 w Polsce będzie gala Raw. Będzie nagrywana na takiej samej zasadzie jak Smack Down. Czyli nie będzie udostępniona w telewizji. Info potwierdzone 100%

fs_pc.png

Opublikowano

w 2013 czy 2014 w Polsce będzie gala Raw. Będzie nagrywana na takiej samej zasadzie jak Smack Down. Czyli nie będzie udostępniona w telewizji. Info potwierdzone 100%

widać sprawdzone 100%, szczególnie z tym nieemitowaniem w TV.

fs_overall.png

Opublikowano

Od razu pod domem, na podwórku 5x5m zrobią, żeby matka miała na Was oko.

Płaczecie, a przecież nie przypadkiem przyjeżdżają po raz drugi do Gdańska.

Największa hala = najwięcej ludzi = największe dochody.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Teraz do Gdańska tylko ludzie z okolic (noo, i fanowie Rendjego) przyjechać mogli.

Lubię "Rendjego" i jakoś nie jadę ,bo z Rybnika do Gdańska to w ch*j drogi.

//Zakaz reflinków

Opublikowano

przepraszam, ale nie zesrajcie się tym WWE.Wszystko udawane, nonsens.Jak aż tak lubicie teatr to zapraszam.

W dupie to mam gdzie się odbędzie WWE.Jednak jak napisał x070x w gdańsku jest największa hala.

Opublikowano

przepraszam, ale nie zesrajcie się tym WWE.Wszystko udawane, nonsens.Jak aż tak lubicie teatr to zapraszam.

W dupie to mam gdzie się odbędzie WWE.Jednak jak napisał x070x w gdańsku jest największa hala.

No nie wszystko,widziałeś jak oni wyglądają,typu Randy,Sheamus chciałbyś mieć taki kaloryfer jak oni nie ? I tyle kasy jak lodu.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

@UP Może ;] A może nie? ;[ Nie patrz na ciało, a na ten zesrany umysł.Kasy jak lodu powiadasz?Pieniądze szczęścia nie dają, ale pomagają ;] Pozatym, sam kaloryfera nie masz ;O Na bank.Nie muszę być umięśniony żeby znaleść dziewczyne...eh.

Opublikowano

szkoda tylko, że nawalają się po mordach jak nie mocniej niż na ringu, a nie mają nawet trochę sinej twarzy.

wgl. kto by chciał specjalnie tracić zęby, żeby za miesiąc/rok odejść po tej kontuzji na zawsze w wieku 40 lat. ;>

Opublikowano

@UP Może ;] A może nie? ;[ Nie patrz na ciało, a na ten zesrany umysł.Kasy jak lodu powiadasz?Pieniądze szczęścia nie dają, ale pomagają ;] Pozatym, sam kaloryfera nie masz ;O Na bank.Nie muszę być umięśniony żeby znaleść dziewczyne...eh.

Skąd możesz wiedzieć że nie mam kaloryfera ? 0.o Jasnowidz kurwa czy co ? ^^

Opublikowano

Zakładam. ;] Sam dobrze wiem że żeby wyrobić sobie kaloryfer trzeba się pomęczyć.Więc ty synku mi tu nie pierdol.

Opublikowano

Marock - Ric Flair ma 62 lata i wciąż występuje ;)

weeF. nie ogarniam, po co w ogóle się tu wypowiadasz skoro kompletnie nic o tym biznesie nie wiesz? Dla mnie to Twoje LMFAO to gówno, ale jakby ktoś założył temat "Którą piosenkę LMFAO lubisz najbardziej?" to bym nawet się w nim nie wypowiedział.

Piecikq - widziałeś chociaż raz całą galę, czy mówisz to po przeczytaniu o WWE w Bravo Sport?

fs_overall.png

Opublikowano

Zakładam. ;] Sam dobrze wiem że żeby wyrobić sobie kaloryfer trzeba się pomęczyć.Więc ty synku mi tu nie pierdol.

Myślisz że jestem Tobą i nie męczę się ?

Nie mówię że jesteś gruby ale skoro tak piszesz to..

@up dobrze pisze.

Kraków bo najblizej

Opublikowano

Oezu...

@Great White nie będę cię obrażał bo nie wiem jakiej jesteś płci...A...grubciem nie jestem, ćwiczę i dobrze wiem jak to jest z treningami.Proszę cie. Powiedz jeszcze że wyciągasz na klate 120 kg. masz 14 lat i masz muły jak pudzian.Przez kabel możesz.

@ManXer hah.Człowieku, rozśmieszyłeś mnie w tym momencie, myślisz że jestem wyznawcą LMFAO bo mam taką sygnaturke?Nie ;] Po prostu chciałem taką sygnę i taką dostałem.Z tym że nic nie wiem o tym waszym całym WWE to się też w pewnym sensie mylisz.WWE oglądałem to 1 rok i serio zbrzydło mi to, chce mi się rzygać tym teatrem.

Opublikowano

oka, oglądać dablju to sobie może każdy. co z tego że przez 1 rok, jak pewnie na ESC (jak nie wiesz, to Extreme Sports Channel) i nie interesowałes się tym? mówię tak, bo gdybyś się tym interesował to byś takich głupot nie pierdolił. tyle wiesz, co Pan Supron pieprzy na antenie.

@down: tak więc żeby już nie spamować. chodzi mi tylko i jedynie o to, iż po oglądaniu WWE przez rok wciąż sądzisz, że jest ono udawane.

fs_overall.png

Opublikowano

Jakich głupot nie pier***?Chłopie to jest moje zdanie WWE dla mnie to jedno wielkie gówno tak jak dla ciebie LMFAO proste...Coś jeszcze?

PS.Przestańmy nabijać posty to nonsens...

@UP hahah.Ile ty masz lat?Serio myślisz że to wszystko jest na serio?Masz racje...Skaczą z klatek, walą się krzesłami po mordach i co?Lekko zaczerwieniona klata.Congratulations.

Opublikowano

Jakich głupot nie pier***?Chłopie to jest moje zdanie WWE dla mnie to jedno wielkie gówno tak jak dla ciebie LMFAO proste...Coś jeszcze?

PS.Przestańmy nabijać posty to nonsens...

@UP hahah.Ile ty masz lat?Serio myślisz że to wszystko jest na serio?Masz racje...Skaczą z klatek, walą się krzesłami po mordach i co?Lekko zaczerwieniona klata.Congratulations.

Facepalm...

WWE jest REŻYSEROWANE a nie UDAWANE. To wszystko pod publikę się robi a nie żeby krew sikała strumieniami.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

122gdwx.jpg

tak, jest to karygodny bo i zasadniczy błąd. weź spróbuj udawać spadnięcie z drabiny, płonące stoły czy właśnie rozwalenie stołu. zaczerwienień nie ma nawet powiadasz?

001.jpg

nie mówię że to jest NAPRAWDĘ, ale to nie jest kurwa UDAWANE. zdarzają się kontuzje, ba - wrestling to jedna z najbardziej kontuzjogennych robót.

lat ile mam? 13, chociaz naprawde nie wiem co to ma do rzeczy bo byłem modem na MPC i 2x recenzentem MMT.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...