Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Japierdole WWE w polsce,ale kurna znowu w Gdańsku... WTF?

ProDator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Can you dig it sucka?

Nie mogli by teraz np. Do krakowa przyjechać ? ;/

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No była w Gdańsku i znowu w kwietniu będzie,a jak nie ma to mogli by zrobić albo coś,nie każdy może przejechać 900km ...

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Japierdole... Nie mogliby tak do... Łodzi przyjechać? Nie wiem co za problem, nic nie stracisz nie oglądając ich na żywo w tym roku... Fakt, przeginają z tym że 2 raz do Gdańska ale ten temat nic nie zmieni -.- BTW: to było wiadome po ostatnim houseshowie. Szybka reakcja ;>

To tylko house show.

fs_overall.png

Opublikowano

Ale nie tylko ludzie z pomorza chcą ich oglądać ;P

200km do Gdańska, huh :D

A ja Dokładnie 1127....

Opublikowano

Też mieszkam na drugim końcu Polski, ale jak ktoś chce, to jedzie. Np do Londynu jest kilka tysięcy km, a byłem 3 razy na meczu AFC, wiec - dla chcącego nic trudnego. RMCF też na Real-Barcelona jeździ ;)

Opublikowano

Ale prawda jest taka, że w Polsce jest bardzo mało takich miejsc, w których WWE można by było zorganizować. Łodź - centrum Polski, Atlas Arena chyba ujdzie, z KSW nie było problemów.

fs_overall.png

Opublikowano

Prawda jest taka że będe znowu płakał -.-

Opublikowano

Bo nie zobaczysz na żywo Ceny albo Reya? Ważne, że coś u nas robią. To nie jest normalna gala, tylko houseshow.

fs_overall.png

Opublikowano

Ale ja chce Sheamusa i randego i HHH i rocka ;/

Opublikowano

Rocka byś nie zobaczył, bo prawdopodobnie znowu będzie miał wyjebane na WWE po WM'ce ;) Jak tak Ci zależy na tym, to zbierz kasę i pojedź a nie marudź. Jak dla mnie wydatek 500+zł na WWE to strata pieniędzy.

fs_overall.png

Opublikowano

+ podróż ? ;D pozatym mam prawie 16 lat to bym do dupy pojechał ..

Pozatym ogłądam wwe od 5 podstawowki ..

Opublikowano

mogli by w Katowicach zrobić dla odmiany, przynajmniej blisko bym miał ;p a skoro wwe będzie już drugi raz w Polsce to będzie i trzeci i następny ..... może kiedyś na południu naszego kraju

Opublikowano

No coś takiego jak Katowice to luz 2 godziny jazdy tylko ale nie Gdańsk ;d

wwe to oszusci wszystko udają

Tylko taki Triple H,The Rock,Sheamus,Randy Orton czy John Cena zarabiają tyle na rok ile ty się nie dorobisz przez całe życie to sobię pomyśl....

Opublikowano

Może za 2 lata przyjadą gdzieś południu,fajnie by było a tu już w Kwietniu i znowu stracone ;/

Opublikowano

ProDator, zważ na to że te gwiazdki z WWE jedynie lecą na kasę, bo jakby kochali tą robotę to by nakurwiali po indysach za 10$ występ ;) Ankieta wg mnie bezsensu. Po prostu, najlepiej gdzieś w centrum to wszyscy będą mogli się dostać. Teraz do Gdańska tylko ludzie z okolic (noo, i fanowie Rendjego) przyjechać mogli.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...