Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teriana [Dedyk]

Teriana.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za off forum, zostanie jutro uruchomione (właściwie dziś) na nowym hostingu i domenie. O reszcie będziecie poinformowani później! Pozdrawiam, polecam serwer =)

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwera nie polecam ... sam mam 130lvl ... od 60-70 do 100 trzeba siedziec w atla v1 a później do 138 w lodowej krainie ... tam exp leci wolno i monotonnie ;x

druga sprawa taka, że po wbiciu tego bodajże 130lvla , zrobienie eq jest wręcz niewykonalne ... ulepszacze dropią z metków 105+ a ubicie ich jest ciężkie bo z metków wychodzą ziny z zbugowanym dmg o_0 .

Gram od początku i może z 2razy widziałem GM'a , a co do eventów ... nie spotkałem się z żadnym (możliwe że nie było mnie akurat w metku) .

Podsumowując : Exp - Nudny ; Drop - żenujący ; EQ - ciężkie do zdobycia ulepszacze + koszt za ulepszanie 1kkk i 75% na ulepszenie .

NIE POLECAM !!

Opublikowano

Skoro piszesz że nie polecasz to może uzasadnij ;f

Ponieważ:

1.Administracja no ogar:)

2.Prawdopodobieństwo dropu ulepszaczy 2%

3.Chamstwo w grze oraz hacki.

4.W m1 niszczyciele co walą po 400k:)

To odpowiednie uzasadnienie

Opublikowano

JEDNAK NIE POLECAM TEGO SRWA ULEPSZACZE NIE DROPIA A NAWET NIEWIADOMO GDZIE JE DROPI BO CHUJA W TEJ PREZCE JEST I PO M1 KOZACZĄ CI CO WYDAJĄ NA IS BO KOLES BY NIE WALIL PO 100K ZE SKILLI

Opublikowano

JEDNAK NIE POLECAM TEGO SRWA ULEPSZACZE NIE DROPIA A NAWET NIEWIADOMO GDZIE JE DROPI BO CHUJA W TEJ PREZCE JEST I PO M1 KOZACZĄ CI CO WYDAJĄ NA IS BO KOLES BY NIE WALIL PO 100K ZE SKILLI

Tępaku wystarczy wejść na forum i tam jest pięknie opisane co z czego dropi ;f i jak się grać nie umie to walą Ci skilem po 100k ;] Ogarnij się koleś i może nie graj w metina skoro Ci to nie idzie ;f

Opublikowano

Tępaku wystarczy wejść na forum i tam jest pięknie opisane co z czego dropi ;f i jak się grać nie umie to walą Ci skilem po 100k ;] Ogarnij się koleś i może nie graj w metina skoro Ci to nie idzie ;f

Powiec mi tępaku gdzie te forum gnoju bo nie dziala !!!!!! smieciu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...