Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevoS 2012 [Dedyk]

NoBassNoFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fuck Yeah!!!! Czekałem na to z 1-2Lata i wkońcu wszystko chodzi ładnie Polecam

10/9

Opublikowano

Serwer podejrzewam że off 4ever... Był reset postaci usuneli wszystkie i zmniejszyli bony, ale to na takie że hp wchodzilo 2k abs po 5-10% max. i ludziom sie to nie podobało... Zaczeli sapać do GA, że zje*ał serwer, a ten do nich taki tekst [Cytuje]: ''Mam wyjebane na was pierdolone neokidy hahaha" zaraz patrze... Serwer zostanie wyłączony za 10, 9, 8, itd... Nie dało się już zalogować i aż do tej pory.. strona też już nie działa. Myślę, że te pojebusy zarobili znowu na IS'ie i zamknęli, a otworzą jak GA sie kasa skończy. Takie moje zdanie.

Opublikowano

zarobili na is'ie hmmm skarbówka się tym zajmie podejrzewam , jeden czlowiek wiedzący o co chodzi i dostaną po dupie

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

@Up weź wyjdź zamiast pisać debilne posty mając w głowie pustkę z jednym zamiarem na czele.

h65xnex.png

Opublikowano

Cos czuje ze ten caly typek 'Nevos' to dziecko 15 lat nic nie ma pojecia o serwerach a z tego co mi wiadomo gra on na balmorze i pewnie tam z is tu przelal kase i ma sm za free ,ale takie rzeczy sa podobno niezle karane wiec niech sobie nie mysli ze zrobi resa serwer bedzie dzialal i wszystko bedzie dobrze bo przciez Ci co kupili itemy z is juz ich nie maja..i tak to bedzie sie krecilo..pozdro dla calego skladu serwera NevoS moze ktos sie wkurwi i was w koncu upierdoli za przeproszeniem..tyle na ten temat.

Opublikowano

czy ten serwer bedzie dzialal ? bo pogral bym na jakims 4funie a nie na hardach ;/

i kiedy zrobisz ta nowa prezke tak jak to napisales na poprzedniej stronie ?

DEADMOUSE killer ;)

1686018203.png

Opublikowano

Caly NevoS to cham i wiesniak aby wyludza kase od innych na serwer nie liczcie a jak go juz wlacza to znow 2 dni i off bo zarobi sobie na IS.

Opublikowano

Fake, Fake, Fake.,...

Admin wchodzi i pisze ''Mam na was wyjebane lamuski''

No to pzdr... Cofkę myślę że zrobili dlatego, bo wszyscy mając takie bony i wgl nie potrzebowali itemów z IS'u... Zmniejszyli bony do takich nawet powiedziałbym jak na PL, to myślą, że zaraz naiwne dzieci będą ładować miliony w IS... ._. Lamy

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Opublikowano

Co za gówno !!! Następny hard ! Jak liczysz na graczy to się puknij w łeb bo pomażyć sobie możesz : ) Gdybyś nie zmienił by było ok a teraz temat do kosza i nie rób faków !

Opublikowano

Nic Ciekawego . Więcej opinii `przeciw` niż `za` . Osobiście nie mam zamiaru ściągać serwa czy czego kolwiek z Nim zwiazanego .

NIE POLECAM .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...