Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevoS 2012 [Dedyk]

NoBassNoFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zostanie uruchomiony jeĹli liczba kont zarejestrowanych osiagnie 350. Pozdrawiam .

Data: 08.01.2012r.

zobaczcie na datę publikacji to było 3 dni temu jak był nieudany start teraz tak nie musi być nauczcie się dokładnie czytać

kgu4uT.png

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

^^

Chłopcze?? Pusałem z GA chłopcze...

Masz jakieś pierdolnięt* schizofreniczne zdarzenie z dzieciństwa ?! Po słownik zapier*** pajac* i się uczyć składni zdań bo z tym daleko nie zajdziesz. I nie chłopczke , bo kolegami nie jesteśmy / nie jesteście prostaku .

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Endzik a co ty mi kurwa łaske robisz ? bd grał na nim (jak wystartuje) do piatku bo czekam na inny serwer a nie mam aktualnie co robić bo siedze w domu schorowany... i co najmniej 2 tyg posiedze ;D

Opublikowano

Napisane Dzisiaj przez Moderatora Forum Board-Nebos.bo.pl -> Problemy Techniczne.

Przepraszamy za problemy z uruchomieniem serwera, lecz nie można dodać itemów i questów, pojawiają się błędy. Start się przedłuży, chcemy by cały serwer był w 100% gotowy i bez bugów (nie tak jak na poprzednim nevosie)

Mam nadzieje, że już jutro spotkamy się w grze i wspólnie będziemy cieszyć się ze wspólnej grysmile.gif

Przepraszamy i pozdrawiam:

WhatTheFuck

Co o tym sądzicie ?...

Opublikowano

Przepraszamy za problemy z uruchomieniem serwera, lecz nie można dodać itemów i questów, pojawiają się błędy. Start się przedłuży, chcemy by cały serwer był w 100% gotowy i bez bugów (nie tak jak na poprzednim nevosie)

Mam nadzieje, że już jutro spotkamy się w grze i wspólnie będziemy cieszyć się ze wspólnej gry

Przepraszamy i pozdrawiam:

WhatTheFuck

tak pisze na forum nevos. Więc zapraszam na serwer jutro :>

Opublikowano

boze oni maja po 10 lat i mama kazala im kompa wylonczyc dlatego off juz po bajce to ida spac

Widzę , iż komputer Ci zaśmiecił procesor główny . Spier**** się uczyć , a nie grać i zabierać mi mobki ..

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Dwa pedały się soptkały:D

Ja pierdole .. hejter attack . Stary wolę być pedałem niż być tak spierdolonym debilem jak ty . Wolę posuwać i mieć czym posuwać ! Ale nie , ty masz traumę z dzieciństwa bo ojciec Ci masakrę jaj zrobił i masz je tak spierdolone jak ruski poligon dla czołgów . PozdRo 600 .

01126666380217922511.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...