Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]CA Br

dzwonus3223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak odinstalowywałem i zainstalowalem i zmieniłem ip i dalej to samo ;)

Ponieważ musisz wbić przez VPN,inaczej nie masz szans

9368_gold.png

Opublikowano

No musisz wbić przez VPN, bo grając w Polsce masz polskie IP, a żeby pograć w BR to musisz mieć Brazylijskie IP .. Kapujesz ?!

@DOWN

No to po co gadasz do Omka, że nie rozumiesz..

Tak ciężko sprawdzić na googlach co to jest VPN ?

Opublikowano

No podobno wystarczy zmienić na amerykańskie z tego co wiem, ja często zmieniałem na hotspocie, ale nie wiem czy w CA to zadziała, na internecie masz dużo sposobów, wpisz w wyszukiwarce " Jak zmienić IP za Polskiego na Amerykańskie " i powinno Ci znaleźć sposoby oraz programy.. Zrobiłbym to za Ciebie ale muszę wyjść z domu i nie mam aktualnie zbyt dużo czasu :)

Mam nadzieje, że pomogłem :)

Opublikowano

aby zagrać na brazylijskim podejrzewam że trzeba mieć brazylijskie IP... na NA na bank trzeba przez VPN..tam nie wiem bo nie próbowałem...ale przez VPN powinno się udac bo tam CA zacofane..tylko że musisz brazylijski kanał vpn mieć ;)

ehh.:)

Opublikowano

aby zagrać na brazylijskim podejrzewam że trzeba mieć brazylijskie IP... na NA na bank trzeba przez VPN..tam nie wiem bo nie próbowałem...ale przez VPN powinno się udac bo tam CA zacofane..tylko że musisz brazylijski kanał vpn mieć ;)

A to jest jakis poradnik o tym VPN jak to zrobic i tp ?

e23a78ca932fa.png

Opublikowano

A to jest jakis poradnik o tym VPN jak to zrobic i tp ?

masz tutaj poradnik jak zagrac na amerykańskim... musisz zrobić wszystko tak samo tylko że znaleźć brazylijskie VPN ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/417788-tut-gra-na-amerykanskim-ca-v2/

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...