Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Do Hs (haki Będą Działać)

KotekPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
ja dzis 3 haki probowalem jeden mi wykrylo a ten i jeszcze jeden wylacza po paru minutach niestety;/

wyloncz anty wirusa

Opublikowano

DZIALA MOJ TEST WYNOSI 3GODZ I JEST ZAJE**** HACZEK CHODZI JAK ULAL A Z HACKSHIELDIEM NIEMA ROZNICY BIERZCIE

sry za ten duzy caps to naprawdzie dziala wiec trzbe ludzi jakos zachecic xD

mca.png
Opublikowano

kurna hack wlacza gra tez po chwili grania wszystko sie wylacza, a kumplowi dziala

Opublikowano

Ej a mi wyskakuję taki błąd jakiś Virus or Cracked co to może być?? Pomocy !!

Jeśli jesteś krzywym zgredem,

Daj minusa i zagryź chlebem,

Jeśli jednak jesteś Spoko,

Daj mi Plusik i wygraj wyjazd na Maroko xD

Opublikowano

Marekk dobrze że Ci wyskakuje.

Znając życie to większość ludzi którzy to piszą są lowami i nie potrafią nikogo zabić -.- Na preme ich nie stać więc szukają czita.Żal mi was..

Opublikowano

hacker gówno wiesz prema nic nie daje oprócz famasa czy mp7a1 bez skilla nic nie zrobisz.

Skąd wiem bez haków wbiłem 28 lvl. Dlaczego jestem na tej stronie bo szukam haka na bronie żeby nie płacić jak sam widzisz za gra z hakerami.

Dalej dlaczego jesteś na takim forum skoro nienawidzisz hakować?????

Opublikowano

Gra się nie wyłancza ale mam inny problem, jest te menu i jak te + w menu rozszerzyc zeby opcje mozna bylo wlanczac ?

Opublikowano
Pomocy robie tak jak czeba ale niedziala pomocy!!!!!!!!!!!!!.Napisz domnie na gg:2413746

a co ty pier...... programik dziala jak trzeba,przeczytaj jeszcze raz od poczatku temat i zrob identycznie w 100% bedzie ci dzialac.

Opublikowano
Ej a jak uruchomić opcje tego hacka??

klikasz insert i nakierowujesz strzałkami na powiedzmy "weapon". Rozwijasz przez naciśnięcie strzałki (tej w prawo), tak samo włączasz opcje w tym WEAPON

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...