Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Do Hs (haki Będą Działać)

KotekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobilem kopie i tez nie zadziallo wciaz mialem blond ale wszedlem w google i tam wpisalem blond no i kazali wylonczyc antywirusa xD i po sprawie a co do programu to zajebiaszczy ;]

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
zrobilem kopie i tez nie zadziallo wciaz mialem blond ale wszedlem w google i tam wpisalem blond no i kazali wylonczyc antywirusa xD i po sprawie a co do programu to zajebiaszczy ;]

Oczywiście 5* mi się należy :D

I'm Radek47

Opublikowano

Heh, dam 5 jak mi zadziała. Sciagnolem plik z sendspac'a i wszystko wg. instrukcji do folderu z wr i data ,podmienic,tak na wszystkie , Ok.

Włączam hacka wchodze gry i gra crashuje po kilku sekundach po respie ;/ Mam tak z każdym hackiem,co dziwne u brata na kompie zrobiłem tym sposobem i hacki smigały ;] a u mnie nie ;-(! Pobierałem 6 razy i powtarzałem wszystko krok po kroku, ;/ testowalemna 4 hackach ;/ NIC , HELP dam 5!

ots.png

Opublikowano
Heh, dam 5 jak mi zadziała. Sciagnolem plik z sendspac'a i wszystko wg. instrukcji do folderu z wr i data ,podmienic,tak na wszystkie , Ok.

Włączam hacka wchodze gry i gra crashuje po kilku sekundach po respie ;/ Mam tak z każdym hackiem,co dziwne u brata na kompie zrobiłem tym sposobem i hacki smigały ;] a u mnie nie ;-(! Pobierałem 6 razy i powtarzałem wszystko krok po kroku, ;/ testowalemna 4 hackach ;/ NIC , HELP dam 5!

Jeśli ci nie dział wyłącz po prostu antywirusa możne to coś da.

Jeśli zaś nic to nie da odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz.

NIE ZAPOMNIJ O 5* JAK BĘDZIE DZIAŁAŁO

I'm Radek47

Opublikowano

Ej Nie usuwajcie tego co pobraliście zrobcie jeszcze kopie na pulpit wklejcie bo po update trzeba będzie powtrzać to!

Sygnatura w ładowaniu 99.9%

Opublikowano
Ej Nie usuwajcie tego co pobraliście zrobcie jeszcze kopie na pulpit wklejcie bo po update trzeba będzie powtrzać to!

Właśnie miałem to napisać ale jak już ty to napisałeś to ok :D

I'm Radek47

Opublikowano

Głupi nie jestem , anty wiry i wszystkie duperele off jak gram.Czyli mam ciągle pobierać nanowo i czekać może zadziała :| ?

ots.png

Opublikowano

no to teraz to piszecie dopiero musze znów instalowac wr od nowa czego tego nie napisaliscie ?!?!??!?!?!?!?! ;/

Opublikowano

no widzisz jak bys przeczytal pierwsze posty to bys wiedzial ze kotek to zleechowal z mpgh,ja na tamtej stronie napisalem tamtego posta i dalem ten program-gamon nawet nie napisal ze trzeba wykasowac stary hs i wkleic ten nowy,ale chodzi mi oto ze trzeba czytac a gdybys pomyslal to bys napisal domnie priva wtedy bym ci wszystko powiedzial co i jak,a teraz sie mecz :):):):)

Opublikowano

no dobra ale skond moglem to wiedziec jak pobralem ten program wczoraj rano a postów takich jeszze nie bylo >>> "Ej Nie usuwajcie tego co pobraliście zrobcie jeszcze kopie na pulpit wklejcie bo po update trzeba będzie powtrzać to!"<<< dobra dam se rade

Opublikowano
zastanawiam sie czy bd dzialac inne cheaty np.mph 2.9 (wygsl dawno temu a byl to najlepszy V,I.P jakiego ynalem :O

Sprawdź i napisz rezultaty :D

I'm Radek47

Opublikowano

Nie będzie. A zresztą niedługo znajdą na to sposób

@edit

Mi już nie działa, a wam?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano
Nie będzie. A zresztą niedługo znajdą na to sposób

To ciesz się że narazie działa :D

I'm Radek47

Opublikowano

A mi nie działa nie wiem czemu. Zrobiłem wszystko tak jak trzeba.

Kto mogłbym pomoc niech pisze gg 11346308

Jezeli numeru gg nie mozna podac to przepraszam nie wiedziałem.

Opublikowano
ZIOMKI DZIĘKUJE WAM ZA TE PIĄTECZKI MAM NADZIEJE ŻE PODZIAŁA TA PODMIANA PRZEZ MIESIĄC POZDRAWIAM :D

I'm Radek47

Opublikowano
mi sie wylcza wr po jakis 2 min pomozcie

Znajdź innego haka jeśli nie możesz znaleźć (nie umiesz) napisz do mnie.

POZDRO :D

I'm Radek47

Opublikowano

Kurwa, mi sie zjebało i WR sie niechce włączyć, jak przywrócic starego HackShielda??

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...