Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antywirus

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Avast to typowy antyvirus "na odpierdol" - byle był i nie zamulał.. no i za free - nie trzeba key'a szukać.. ale jego działanie ochronne pozostawia wiele do życzenia.

Jeśli chce sie porządnej ochrony trzeba sie pogodzić z tym ze komp troche zwolni, taka kolej rzeczy.. IMO pod względem bezpieczeństwa najlepiej wypada kaspersky, zwłaszcza po dobrej konfiguracji.

Opublikowano

Przez 3 lata na avascie jeszcze ani jednego wirusa nie miałem. Darmowa jest tylko wersja home, a klucz jest potrzebny. Dostaje się go po zarejestrowaniu na stronie producenta. Oczywiście za free.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Zdecydowanie NOD32 ...

Kaspersky by mulił lecz jest lepszy od NOD-a to polecam go na "średnie i dobre " sprzęty

Avast - zdanie mam takie o nim ( choć go bardzo dawno używałem ) Kiedyś czepiał się wszystkich plików, a jak naprawdę był jakiś vir na kompie to go nie wykrywał, teraz mam nadzieje że rozwiną się najlepsze choć mam uraz do niego bo jest darmowy i wrażenie że twórcy tak bardzo to nim się nie interesują

Opublikowano
Zdecydowanie NOD32 ...

Kaspersky by mulił lecz jest lepszy od NOD-a to polecam go na "średnie i dobre " sprzęty

Avast - zdanie mam takie o nim ( choć go bardzo dawno używałem ) Kiedyś czepiał się wszystkich plików, a jak naprawdę był jakiś vir na kompie to go nie wykrywał, teraz mam nadzieje że rozwiną się najlepsze choć mam uraz do niego bo jest darmowy i wrażenie że twórcy tak bardzo to nim się nie interesują

Popieram ;> I co do avast ;> potrafił mi usunąć połowe plików z cs'a choć gram legit jak najbardziej ;>

Opublikowano

Moim zdaniem kaspersky lub nod ;] Kasperky - Muli mi tylko z początku ale później jest git xD Co do nod'a nie będę się wypowiadać bo go nie miałem ^^

Co do avasta. Miałem go na starym kompie. Czepiał się prawie wszystkiego i ły ły wykryto virusa...

Mówicie że nie muli bo za przeproszeniem gówno ten antywirus robi, no ale jest za darmo i to się liczy dla niektórych. On jest dla takich co nie chcą wydawać co pewien czas 80-100zł na przedłużenie licencji (na 180 dni lub 360). Wolę żeby mi nieraz zamulała kaspersky ale chronił przed atakami sieciowymi (obrony przed tym chyba avast nie ma) lub wirkami. Nie dziwcie się że później hackają wam chary w grze które może są warte po kilka stówek...

Opublikowano

Ja Mam Noda juz od Pol roku i jestem zadowolony. Tylko trzeba sciagac co miesiac . Niezamula komputera , Wszystkie wirusy mi łapie , i moge wchodzic na wszystkie strony nie martwiac sie o wirusa. Nod32 jest jednym z najlepszych antywirusów. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...