Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antywirus

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje jakiegoś dobrego antywira dla starszego kompa tak zeby byłskuteczny ale tak aby go nie zamulał

Procek 1.0 512 ramu

76561198001815076.png
Opublikowano

AVG jest zajebisty, mam go i jestem zadowolony ;]

Opublikowano

Up

Na takim sprzęcie AVG? Zastanów się... Testowałem ten syf na moim gruchocie... Wynik: negatywny, komp się zmulał.

Polecam Ci Eset internet security.

90921442.png
Opublikowano

Avast - wiele ludzi sądzi, że to gówno - lecz spełnia swoje zadanie (przynajmniej jak dla mnie).

//Ciach

Opublikowano

NOD 32 i nic wiecej ....

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Hmm mi NOD32 zasysa 4% proca . Mam 4.2 ... Ale przyznam , że jest bardzo dobry .

Zrób sobie wirus test . Wklej do notatnika linijkę

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

I zapisz ją z rozszerzeniem .com

20358.gif
Opublikowano

A ja ci polecam Avira AntiVir,nie dosc ze nie zamula to ladnie wykrywa wszystkie viry itd,bardoz skuteczny,napewno lepszy od Avasta.

Na lepsiejszy sprzet polecam G Data :)

Opublikowano
4UP Avast to gówno.!!

UP dobry wybór.

To ze masz agresty zamiast oczy i wech zdezylowany zachowaj dla siebie, mi nie smierdzi ani jak guffno nie wyglada, avasta mona zainstalowac wedle wlasnych kryteriow bez ochron ktore sa zbedne i napewno zmniejszy zapotrzebowanie pamieci.

Opublikowano

ja mam 256 mb ram (Co wiem wiem zlom prawie zadna gra nie idzie ale od czego mam konsole xbox360 ??)Ogolnie kompa mam do nauki a pograc czasem w Wolf ET i porobie cos w Photoshopie czy delphi.Ale mam na kompie Kaspersky Internet Security 2009 i odziwo nie zamula mi wcale moj zlomik :D i moge polecic ci tego AV bo chroni bardzo dobrze :D

-

Opublikowano

nie polecam:

Panda i F-Prot - 2 najgorsze o jakich słyszałem a moim zdaniem najlepszy jest... AvastxD &Kaspersky

awasta mam na zwykłym kompie a kaspersky'iego na laptopie po formacie :)

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Ja mam Kaspersky 09 i jestem zadowolony ;]

Zawiera skaner pełny (około 40 minut) i szybki (około 3 minut). Nie muli kompa...

Tak wygląda ^^

kaspersky.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...