Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] GM-Hammer

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale jeśli ktoś ma duzy lvl to sie mu odechciewa grać na hakach :P

Em.. raz chciałem spróbować i po ok. tygodniu dostałem bana na MAJ3 odechciało mi się grać niektórzy dostaną bana za 5 lat a niektórzy po 2 dniach..

Piecu hakerów jest więcej bo są coraz lepsi koderzy..którzy robią takie hacki że kiedyś się to nawet nie śniło...potem wypuszczają takie free vip-y na kilka dni, albo za marne pieniądze tak jak GA... widziałeś kiedyś tylu z hackami jak za GA trzeba było zapłacić 25$ za miesiąc...? nie, bo mało kto to kupował...a teraz kosztuje grosze i niestety... ;)

pewien vip albowiem brutal cheats

kosztuje 5$ na 10LAT chyba taki żarcik autora cheata :} ale z 2 strony super 5$ i masz niewykrywalny cheat :D

Ja akurat nie miałem tego problemu z płytą główną, dostałem bana chyba za lifetaker'a, no ale tylko na konto, co jest dziwne bo nawet na mac mi nie dali. Ale pamiętam coś ze na innym ip miałem zrobione chociaz nie myśle ze to mogło im w tym przeskodzić.

za 1 razem nie

za 2 razem tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...