Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] GM-Hammer

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to dawno dał nn...

Lol.

Chyba z tydzień temu.

Nice zapłon.

A tak wgl. Col poleciał za chamsy hahaha..

Ale na forum nexona to jest , czy gdzie ?

Ogólnie tak xD ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Już jakiś czas temu to widziałem, raportów raczej żadnych nie było, jest coś takiego że GM banuje cię bezpośrednio z gry i w tym przypadku pewnie tak było ;/

Opublikowano

LasuchPL z mojego klanu był przy tym z kimś tam jeszcze xD

Dobrze że banują bo grac się nie da z tymi hakerami bez skilla :P

76561198090890807.png

Opublikowano

hmm o ile pamiętam GM może przeglądać tylko folder Combat arms a wejście do innych jest uznawane jako włam do kompa i jest karane. i nie chodzi tu o ban ale o sąd

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

@Up znaczy..normalnie jest karane.

Ale przy robieniu konta akceptujesz aby nexon szperał Ci w komputerze tak to nazwe..

Nawet w folderze HS tam głęboko ostatnio znalazłem jakiś program , z zapisami wszystkiego o moim komputerze w tym internecie..

A do sądu ich nie pozwiesz , przez regulamin.

O mam poszperałem w regulaminie i jest :

3.2 Updates. During the Term, NEXON may provide you with Updates as they are made generally available by NEXON. You acknowledge that, to the extent NEXON licenses some or all of the Software and/or other components of the Service from third party vendors ("Vendors"), such Vendors, and not NEXON, are responsible for creating Updates, if any, and making them available for installation or distribution. You acknowledge and agree that NEXON may, without your knowledge and/or consent, provide Updates to you remotely, including without limitation, by accessing the computer in which you store the Software. You hereby grant NEXON your express consent to provide Updates to you by any and all means, with or without your knowledge and/or consent. Any Update provided or made available by NEXON hereunder shall be deemed part of the Software and shall be subject to the terms and conditions of this Agreement

;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

człowieku..

Komentować nie będe bo już to widziałem szmat czasu temu powiem tylko że ten GM to chyba jakiś kid bo po CA szuka kolesi z hackami bo ma swoja liste "zbannowanych" przez niego a ogolnie poluje na duze rangi choc z 2 strony dobrze ze eliminuje hackerów :>

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

człowieku..

Komentować nie będe bo już to widziałem szmat czasu temu powiem tylko że ten GM to chyba jakiś kid bo po CA szuka kolesi z hackami bo ma swoja liste "zbannowanych" przez niego a ogolnie poluje na duze rangi choc z 2 strony dobrze ze eliminuje hackerów :>

nie ważne czy kid czy nie kid...ważne że robi to co powinien..niech szuka dalej i banuje bo pełno takich biega...bo myślą, że jak mają high rank to im wszystko wolno i niby są pro..a tu proszę...;)

ehh.:)

Opublikowano

Też się cieszę , że zaczęli banować . Długo grałem w CA ale przestałem z wiadomych powodów ... Jakiś czas temu znowu wróciłem . Ale już mam dośc takiej gry ile razy widziałem jak jakiś Major wiedział nagle skąd kto przyjdzie :D . Albo nawet w co 2 pokoju był ktoś z telekillem ...

Opublikowano

Jak macie coś co się nazywa Hack , Chams to macie przejebane :D. Ja mam pełno takich plików z 50 przynajmniej :D. Lecz nic do CA :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jak macie coś co się nazywa Hack , Chams to macie przejebane :D. Ja mam pełno takich plików z 50 przynajmniej :D. Lecz nic do CA :P

Najlepsze jest to ze jak masz plik o nazwie fotkixd a masz tam hacka, a nie jest on zabezpieczony i tak możesz polecieć. ; DD

Ca robi porządek ^^

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

@up Według mnie i tak się im nie uda zrobić porządku, przecież jest coraz więcej vip hacków. Jakiś hacker dostanie bana na mac i co ? Zmienia sobie mac i dalej cheatuje.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

@up Według mnie i tak się im nie uda zrobić porządku, przecież jest coraz więcej vip hacków. Jakiś hacker dostanie bana na mac i co ? Zmienia sobie mac i dalej cheatuje.

No ale jeśli ktoś ma duzy lvl to sie mu odechciewa grać na hakach :P

76561198090890807.png

Opublikowano

Coś zmiana mac już nie pomaga ;) Sprawdzone na własnym przykładzie ^^

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Jeśli nie dostaniesz bana na MAC'a to dostaniesz na adres płyty głównej i pomaga tylko reinstal systemu, a wszystko to zaczęło się kiedy wprowadzili tego zrypanego Nexon Guard'a coraz więcej hackerów od tamtej pory jest w CA.

Opublikowano

Jeśli nie dostaniesz bana na MAC'a to dostaniesz na adres płyty głównej i pomaga tylko reinstal systemu, a wszystko to zaczęło się kiedy wprowadzili tego zrypanego Nexon Guard'a coraz więcej hackerów od tamtej pory jest w CA.

Piecu hakerów jest więcej bo są coraz lepsi koderzy..którzy robią takie hacki że kiedyś się to nawet nie śniło...potem wypuszczają takie free vip-y na kilka dni, albo za marne pieniądze tak jak GA... widziałeś kiedyś tylu z hackami jak za GA trzeba było zapłacić 25$ za miesiąc...? nie, bo mało kto to kupował...a teraz kosztuje grosze i niestety...;)

ehh.:)

Opublikowano
Coś zmiana mac już nie pomaga Sprawdzone na własnym przykładzie ^^

Haha, dokładnie teraz nexon daje bana na płytę główną.

Życzę wam miłego hakowania, banika i powrotu do CA po zakupie nowego podzespołu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja to całkowicie popieram! On z tego co widzę to chyba jako jedyny rusza dupę z lobby i banuje nobów z hakami

nie obrażając użytkowników tego forum ;) Po co grać na hakach, tracić czas, pieniądze itp na darmo ? o.O

Pograj uczciwie z rok i zobaczysz że potem nie będziesz myślał nawet o ściąganiu hacka/moda itd ^_^

Kwestia czasu a ban dopadnie każdego co użył chociaż raz "dopalacza"... powodzenia w tworzeniu nowych kont xD xD xD

sygnayr.png
Opublikowano
Haha, dokładnie teraz nexon daje bana na płytę główną.

Życzę wam miłego hakowania, banika i powrotu do CA po zakupie nowego podzespołu.

to znaczy ze moga rozwalic mi płyte główną za to ze hackowałem

LOL ;(

(nie gram w Ca na hackach)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

to znaczy ze moga rozwalic mi płyte główną za to ze hackowałem

LOL ;(

(nie gram w Ca na hackach)

Nic ci nie mogą rozwalić,jeżeli już to tylko zablokować -.-

9368_gold.png

Opublikowano

tak chyba ze zrobisz reinstal systemu.

ale zobaczycie za rok jakis hacker wykobinuje jakis bypass do tej blokady na plyte glowna

Opublikowano

Ja akurat nie miałem tego problemu z płytą główną, dostałem bana chyba za lifetaker'a, no ale tylko na konto, co jest dziwne bo nawet na mac mi nie dali. Ale pamiętam coś ze na innym ip miałem zrobione chociaz nie myśle ze to mogło im w tym przeskodzić.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...