Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pc vs Konsola

Geyosso

Pc vs Konsola  

86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pc vs Konsola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli do gier to Xbox 360, nie wiem jak tam z PS , dlatego iż Xbox kupiłem bo miałem zamiar kupić PC do gier, ale kuzyn miał Xboxa i miał pełno gier, więc zakupiłem sobie Xboxa;)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jak się tak pizduś upiera przy tej swojej konsoli, żeby mieć kolejny zbędny gadżet w domu, niech się cmoknie w tyłek i bierze sobie tą konsolę.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jeżeli tylko do gier to wiadomo, że tylko PS3. Kompletny produkt, nie tak jak xBox od ruchającego na kasę Micro$oftu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja wybrał bym PC, nawet jeżeli miało by to służyć pod gry to lepiej na tym wyjdziesz

Sam mam PC i PS3 ale nie gram dużo na PS3 bo lubie sobie popykać w strzelanki co na dzoju jest trudne ;D

Nie zastanawiaj sie bierz PCta ;D

NIE MA

Opublikowano

A więc tak jeśli chcesz tylko i wyłącznie grać w singleplayer to konsola. No i oczywiście jeśli na piratach bo innego sensu nie widzę żeby nie pograć online i nie przerobić konsoli tylko kupować oryginałki.. i tylko xbox360 z ps3 za dużo zachodu z przerabianiem po 1 bluray po 2 ściągaj gry na bluraya i do tego dolicz koszt nagrywarki bluray i taka czysta płytka mało nie kosztuje :). A jeśli chcesz pograć przez neta od czasu do czasu przyrznąć z kumplami w battlefielda 3 albo coś podobnego to pecet. I pograsz na piratkach i na necie :) bo na konsoli przerobionej przy graniu przez neta od razy Cię banują. Tyle ode mnie teraz się zastanów dokładnie nad tym i kup co uważasz za rozsądne,

Opublikowano

PS3 pod gry zdecydowanie czemu fail bez online? Najlepsze gry po niskich cenach ^.-.

PC jest po chodzeniu po necie granie w jakies gry multiplayer ale mysle ze jakies MPlayery napewno ci pojdą

Ja mam 6 letniego kompa i nie zmieniałbym go tylko bralbym PS3 przerobił i kupywał najlepsze gry w najnizszych cenach :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.Więc tak konsole mają słabszą grafe od PC nie dużo ale da się zauważyć jednak jak się pochłonie w rozgrywkę to nie zwraca się na to uwagi bo grafa i tak jest super dobra 1 punkt dla PC ii ? i na tym koniec ^.^

Granie na Konsoli jest dużo wygodniejsze , przyjemniejsze, a na PC ? psujesz wzrok przed monitorem i garbisz sie, dobra,

2.A to jednak nie bo online cie nie interesuje, ale napisze :> na Konsoli (przynajmniej na PS3) nie ma cheatów a na PC wejdziesz na multi niemożliwe żeby nie spotkac cheatera

3.PS3 ma dużo zajebistych exów

4.Na konsoli latwiej sie gra ( kwestia ogarniecia pada jest nieważna) chodzi o to że inni gracze nie grają tak pro jak na PC ( myszka i klawa) i przez to łatwiej ogarnąc bez nerwów że ktoś gra Pro i masz staty 1:6 ^.^ na PC mialem zawsze cos na minusie a na PS3 bywa ze jestem 1

Podliczmy punkty:

PC- 1 za grafe = 1

Konsole:-4 1 za wygode grania, 2 nietrzeba dokupywać części, 3- masa exów, 4- Brak cheatów na multi, ITD

Czyli na co wychodzi ? Konsole do wygodnego grania i komfortu, a PC to lepszej grafiki ale za jaką cene wzrok -0,80 i skrzywione plecy ^.^

zapomniałem dodać że na konsole masz jeszcze kontrolery ruchowe (xbox - kinect , PS3 - ps move ) w przypadku move możesz grać w FPSy nawet

Kupiłem nowego kompa po miesiącu dostałem PS3 i teraz na kompie wgl nie siedze gra się jakoś nudniej nie czuć tego czegoś :*

Więc Konsola jak dla mnie !

RMCF

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To tak:

xbox nawet fajna konsola, a guitar hero to juz coś! :D

ps3: nie grałem, ale mam 2 i jestem zadowolony,

pc: według mnie naj wybór, lepsza grafa od konsol, itp

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Przeprowadzę kontrę na post Login'a12345

1. Na PC też możesz wygodnie grać. Masz wyjścia HDMI, więc co za problem do telewizora podłączyć? :)

2. Na PC też nie trzeba dokupywać na razie części, jak się teraz kupiło kompa. Te pseudo konsole przyczyniają się do zacofania PC. Większość gier to są teraz porty z konsoli ( po za Crysis 1 na Xbox 360 i Battlefield 3, który został z PC przeportowany na konsolę)

3. PC też są zajebiste Ex'y. Crysis 1, Wiedźmin, Wiedźmin 2. starsze gry typu: Duke Nukem 3D, Starcraft 1

4. Łatwiej się gra? Może oprócz MW3, grze w której genialnie robi się QS i NS na padzie. Lamer na PC położy najlepszego gracza na padzie. PC zdąży ustrzelić 2 HS i zrobić 2 piruety, a pad jeszcze w trybie auto aim szuka wroga.

5. Nudno? Spraw sobie kilkanaście dobrych tytułów(Wiedźmin 1 i 2, Crysis 1 i 2, Battlefield 3, Seria Modern Warfare dla singleplayer, Mass Effect cała seria)

Opublikowano

Kupno konsoli to wydatek max 1500 zł

Kupno komputera do gier 3-4 tysiące jeżeli nie więcej ( wszystkie najnowsze tytuły płynnie na maksymalnie maksymalnych detalach )

Nie uparłem się tylko stwierdzam fakt

Wcale nie. Kupiłem pc za 2 tysiące i teraz chodzi WSZYSTKO na full detalach.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

he he . Jemu potrzeba czegoś tylko do grania, więc najlepiej żeby była to konsola. Plusy to zero wydatków na rozbudowe i na 40 calowym telewizorze w full hd i dts,na kanapie wygodniej i lepsze wrażenia,Ale jedynym minusem jest tu cena nowszych gier ,która musi być legalna. (laptopy już ma, pc niepotrzebny) zalecam playstation. dodam że na pc już od dawien dawna nie produkują gier na trybie wieloosobowyn [nie chodzi o lan czy internet]

Opublikowano

Kupno konsoli to wydatek max 1500 zł

Kupno komputera do gier 3-4 tysiące jeżeli nie więcej ( wszystkie najnowsze tytuły płynnie na maksymalnie maksymalnych detalach )

Nie uparłem się tylko stwierdzam fakt

komputer do gier można se złożyc od 2 tyś i by działało ci wszystko płynnie , więc ludzi nie wprowadzaj w błąd

Opublikowano

A ja bym wziął ps3 .

To co że grafika jest troche słabsza niż na kompie , według mnie lepszy komfort z gry.

Kolega pisze że ma do pracy laptopy. A na konsole wejdzie ci każda gra ;)

Zawsze może przyjść do ciebie przyjaciel masz 2x pady i jest wiele fanych opcji / gier do grania z kumplem.

Przykład : Tekken , CoD Black ops można rozdzielic ekran podłanczasz 2-giego pada i możesz z kolegą grać vs boty , opcja jest super według mnie.

Te wszystkie osiągnięcia itp. Dla mnie jest super.

Jeżeli masz przerabiać to polecam ps3 , xbox ma płatny internet.

Opublikowano

Zdecydowanie PS3.

Jest pełno zajebis*ych gier na tą konsole których nie dostaniesz na pc'ta.

Lepszy komfort gry,lepsza obsługa :D

***POLECAM***

1339148375-U575627.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...