Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pc vs Konsola

Geyosso

Pc vs Konsola  

86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pc vs Konsola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste pytanie

Czy zbierać kasę na nowego PC czy kupić konsolę i wykorzystać obecnego laptopa jako jednostkę do przerobienia jej i pobierania kupna gier ( ofc wszyscy na forum mają legalny system operacyjny,legalną muzykę,legalne filmy,legalne gry,legalne programy, świecący przykładem w opanowanym piractwem świecie ... )

Na dobry pc do gier musiałbym uciułać o wiele więcej kasy ( może dlatego że lubię maksymalne detale i zajebistą grafikę )

Psn/xbox live też mnie nie interesują do grania online i tytułów o mniejszych wymaganiach sprzętowych mam laptopa

MAM LAPTOPA NA KTÓRYM MOGĘ KOMFORTOWO PRACOWAĆ/PRZEGLĄDAĆ NETA itp.

NIE OBCHODZĄ MNIE INNE ZASTOSOWANIA JAK TYLKO I WYŁĄCZNIE GRY

Tak więc proszę oddawać głosy w ankiecie

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

PC jest najlepszy bo można go rozbudować w razie czego coś wymienić a jak ci konsola padnie to już większy problem :) Łatwiej na piratach grać na PC bo PS trzeba przerabiać.... I ogólnie PC bija na głowę te konsole a jak lubisz pada to przeciez do PC też można go podłączyć :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Kupno konsoli to wydatek max 1500 zł

Kupno komputera do gier 3-4 tysiące jeżeli nie więcej ( wszystkie najnowsze tytuły płynnie na maksymalnie maksymalnych detalach )

Nie uparłem się tylko stwierdzam fakt

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Jeżeli masz więcej niż 2 kółka to oczywiście że pc (:

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Oczywiście pc ;) Konsole za rok wychodzą nowe, więc gry będą na nie produkowane, a pc to raczej trudno ;D No i pada można podłączyć do pc ;)

Mi na komputerze za 1300zł idzie bf3 na full i nie zacina więc pc za 2k max. 3000zł Ci wystarczy na długo ;)

No, a jak chcesz konsole to radze poczekać na xbox'a 720 i ps4, które wychodzą nie długo ;) (razem się pisze czy oddzielnie? ;D)

@Down

Może mu chodziło o PS4 który ma wyjść w tym roku oraz xbox?

Co do tematu to PC.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Oczywiście pc ;) Konsole za rok wychodzą nowe, więc gry będą na nie produkowane, a pc to raczej trudno ;D No i pada można podłączyć do pc ;)

Mi na komputerze za 1300zł idzie bf3 na full i nie zacina więc pc za 2k max. 3000zł Ci wystarczy na długo ;)

No, a jak chcesz konsole to radze poczekać na xbox'a 720 i ps4, które wychodzą nie długo ;) (razem się pisze czy oddzielnie? ;D)

Niezla masz wiedzie , konsole nie wychodza co rok a do nowej generacji konsol jeszcze troooche czasu.

wakow9.png
Opublikowano

Niezla masz wiedzie , konsole nie wychodza co rok a do nowej generacji konsol jeszcze troooche czasu.

Może mu chodziło o PS4 który ma wyjść w tym roku oraz xbox?

Co do tematu to PC.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Komputer.

Komfort z pracy i grania -> Klawiatura i myszka

<3

Komputer możemy rozbudować jak ktoś wyżej już chyba napomniał...

Zresztą Konsola jest okrojona. Office na konsoli? Heh nie wyobrażam sobie tego.

Przeglądanie stronek internetowych i łażenie po forum ? Konsola odpada...

Opublikowano

Zresztą Konsola jest okrojona. Office na konsoli? Heh nie wyobrażam sobie tego.

Przeglądanie stronek internetowych i łażenie po forum ? Konsola odpada...

Czy ja kurwa niewyraźnie piszę że MAM LAPTOPA NA KTÓRYM MOGĘ KOMFORTOWO PRACOWAĆ/PRZEGLĄDAĆ NETA itp.

NIE OBCHODZĄ MNIE INNE ZASTOSOWANIA JAK TYLKO I WYŁĄCZNIE GRY

Jeżeli piszę niewyraźnie to proszę bardzo c_big4775273.jpg

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Bierz kompa, te konsole to gówno. Na konsole 200 zł na gre wydasz, a na peceta 50zł za nową grę na steam na allegro...

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

A co ? siedzicie teraz na PlayStation 3 albo XboX 360 ? i czytacie MPCforum ?

Ps3 ma wbudowaną przeglądarkę internetową ...

1342269791-U312181.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...