Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BioBot

Kaxxpereek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Moze cos takiego juz bylo.To sorrki ...

Mam otoz taki problem odpalam bio bota.Wszystko normalnie loguje mi sie

I Wyswietla mi sie biobot i taki komunikat:MD5 code have been changed.Please update it.This is for your Accounts Safety.New md5 code:

[miejsce gdzie cos trzeba wpisac i w tym miejscu jest jakis kod]

Nie ma zadnego ok...Jest tylko krzyrzyk i to paskowanie.Jak nacisne krzyrzyk to mi go wylacza.Ale jak przesune ten komunikat do rogu to mi all dziala.Tzn ale mapa sie nieladuje.

Moze ktos zrobic poradnik do biobota gdzie bedzie pisalo jak skonfigurowac go do zbierania tych skrzynek gdzie jest uri/kredyty itp...

P.S. Oczywiscie leca +.I z gory dzieki.Albo jakis skrypt ktory bedzie latal po 2-1 i zbieral te skrzynki.Czy w bio bocie sie loguje to wypelniam tylko 1 zakladke czy te 3?

P.S. Co to jest captchaTrader

//brak prefiksu /Q

Opublikowano

Ten md5 musisz skopiować i przepisać, w folderze z Botem jest plik tekstowy z nazwą md5 - musisz podmienić na to co Ci wyskoczyło. Klikasz opcje i lata. Captcha Trader to serwis który przepisuje za Ciebie capcie. Płacisz za to lub sam przepiszujesz najpierw na stronie a później sam Ci przepisuje w bocie gdy wyskoczy capcia. Brak prefiksu :)

Opublikowano

@up jak wyzej kolega napisal zastosuj sie a bedzie gitara. krok po kroku ale dziwi mnie ze chcesz odpalac bio bo on juz troche przestarzaly i wykrywalny moze byc ale jak sie dostosujesz do zasad bocenia to bio nie powinni tajk szybko wykryc ja boce nim caly czas i na razie nic sie nie dzieje~! pzdr

musisz zalogowac sie na stronie captchatrader.com tam wpisujesz kody i zarabiasz w ten sposob kredyty otoz jeden kod to 7 kredytow natiomiast gdy bio wykorzystuje kapcia pobiera z konta 10 kredek wiec darmowy temat i w sumie ja zadowolno jestem bo juz boce kiolka miesiecy chuba pol roku na bio i jest elegancko wydajny jak Kbot czy Ibot. ale zeby kapcze przepisywalo musisz miec plik do-utils15 ktory byl do pobrania ze stronki biologa ( moge go wyslac) jak go rozpakujesz w folderze z botem bedzie wszystko gitarka dopoki bedziesz mial kredyty na CT. pzdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

A moze ktos zrobic.Tutorial dla zielonych...Wiem że są ale zdjecia są na iv i ja ich wogóle nie widze.Chodzi mi o to zeby biobot latal po 2-1 zbieral boxy i moze do tego rozwalal strentuery...

Opublikowano

A moze ktos zrobic.Tutorial dla zielonych...Wiem że są ale zdjecia są na iv i ja ich wogóle nie widze.Chodzi mi o to zeby biobot latal po 2-1 zbieral boxy i moze do tego rozwalal strentuery...

@edit teraz na razie niepobocisz bo zmieniaja wersje i trzeba poczekac az zaktualizuja zreszta zaden bo nie dziala nawet Kbot , Ibot i Pbdobot Biobot tez nie bo wrocilem z pracy o 15 i meczylem sie na kazdym bocie i nic dopiero na forum bedac chlopaki pisali ze problemy sa i wniosek nasunal sie jeden .... a mianowicie post napisany na poczatku mowil sam za siebie .... POZDR ;)

Opublikowano

Tutek do Biobota, jeśli chodzi o PBDO to tak ale Bio? Od razu w bocie masz opcje po angielsku, nic prostszego, zaznaczasz co chcesz i tryby. No chyba że nie znasz angielskiego... :)

Opublikowano

Znam.Ale problem w tym ze mi nie dziala'd

@topic kaxxpereek zaden bot nie dziala w tej chwili nie martw sie jak zacznie wszystko grac i buczec pisz na priw zeby nie ciagnac watki i nie spamic ja pomoge cibbez problemu tylko mam wattpliwosci czy bio da rade z nowym klientem na razie wszytko stoi. ;)

Opublikowano

Ja bym poprosil aby ktos w tym temacie albo innym nowym dal info kiedy biobotek bedzie dzialac. Dziekuje z gory

Like dla kazdego ktory da info ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@up niestety YOKYO bio bot jest skonczony !!! nie dziala i dopoki bilog nie wroci nie bedzie podpiety pod nowego klajenta to niestety bot nie dziala!! do nie dawna korzystalem z niego non stop ale niestety pozostaly tylko platne boty ktore dzialaja !! pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...