Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot - (Pokemon - Naruto - Dragon Ball - inne)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z elfbotem na losie wszystko diala itp ale jak go
wylacze tzn dam do hide na tym x w prawwym gornym rogu to potem nie moge
go spowrotem zmaksymalizowac

shift+f12 nie dziala w sumie tylko ten sposob znam

ktos wie jak to ogarnąć? ; >

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy isteje elfbot pod 7.92? Jeśli tak czy mógłby udostępnić download? Jeśli nie czy da się zrobić z ng botem to samo co z elfem? Chodzi dokładnie o serwer NOTRoT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MAM MAŁY PROBLEM WYSKAKUJE MI ELFBOT WSZYSTKO DZIAŁA TYLKO PRZED ELFEM WYSKAKUJE OKNO W KTÓRYM JEST NAPISANE BUY KEY I ZE MAM ELFBOTA TYLKO NA 3 DNI ZA FREE POTEM MUSZE KUPIC KEAY... I JESZCZE ELFBOT WYŁĄCZA SIĘ PO 1/2 GODZINACH. POMOCY!

Opublikowano

Witam serdecznie, szukam bota do Dragon Ball Legend (DBL) pod tibie 7.6. Problem jest taki, że nie ma elfa pod tą tibię. Szukam czy jest jakaś możliwość zrobić NG, Blackd Proxy czy coś. Bardzo proszę o bota, jestem w stanie zapłacić przelewem na konto.

76561198020818536.png

DAJ PLUS , NIE BĄDZ ŻYŁA !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z odpaleniem bota przez proces hackera. Mój problem polega na tym, że jak odpala m proces hackera i clienta w moim przypadku LOS 2.0 i robię Miscellaneous >>> Inject DLL >>> Zaznaczam "elfload.dll" to pojawia mi się komunikat, że program LOS 2.0 przestał działać i się wyłącza. Proszę o szybką pomoc z góry dziękuje. Naprawdę bardzo proszę o szybką pomoc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, gram w dragon balla a dokladnie w dbzf moj problem pologa na tym iz mam juz sciagnietego bota elf ng 8.54 jest on dobrze scrakowany lecz jak wlaczam dragona a pozniej bota ( badz odwrotnie) pisze run to tibia w sensie zebym wlaczyl. Bo ten dbz odpala sie jakby inaczej...

Bardzo prosze o szybka odpowiedz;)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Męczyłem, się jak odpalic bota na dbrebirth nie szlo ani jak rozpakowalem clienta, przerobilem elfbota potem sprobowalem z czystym elfem i przypadkowo natknelem sie na ten program process hacker, i zadnych przerabianek nie trzeba sie przy tym bawic, jak juz ogarnelem to spojrzalem tu a tu jest poradnik az mi sie cos zagotowalo w srodku a meczylem sie z dobre 3 dni

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up

8.42

mam problem co do DBV

wszystko robię jak w poradniku jest dobrze itp... po 15 sekundach od odpalenia elfbota dostaje crasha tibi

jak to naprawić??

Mam problem otóż:

Injectuje pod DBV 2.20 elfbota wersję 4.4.1 pod 8.42 wersję i po 15 sekundach crashuje mi się klient.

jak to naprawić?

injectuje za pomocą tego poradnika podpiętego dll

Opublikowano

Jak zinjectować teraz Elfa na LoS 2.01, bo jak injectuję to mi wyskakuje, że key expired czy coś (ale elf jest dobry, tylko jakieś zabezpieczenie jest) i jak się je omija, ew co innego można zrobić, zeby bot działał?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka mam pewien problem robię wszystko tak jak jest opisane w poradniku ale na końcu wyskakuje mi taki błąd : Unable to inject the DLL into Tibia.exe (PID 5764): Odmowa dostępu.

Prosił bym o szybką odp.

Opublikowano

Siemka mam pewien problem robię wszystko tak jak jest opisane w poradniku ale na końcu wyskakuje mi taki błąd : Unable to inject the DLL into Tibia.exe (PID 5764): Odmowa dostępu.

Prosił bym o szybką odp.

uruchom wszystko jako admin

Opublikowano

Dobra działał ale znowu się coś zrypało :(

Uruchomiłem go pierwszy raz normalnie i działo wszystko ale akurat serwer był nie czynny no i włączam gdzieś po godzinie tibie włączam bota i wyskoczyło mi okienko że coś tam 3 dni no i kliknołem ok i przedtem bot się załączył a teraz niestety tylko dzwięk a bota ani widnąc :(

Opublikowano

Dobra działał ale znowu się coś zrypało :(

Uruchomiłem go pierwszy raz normalnie i działo wszystko ale akurat serwer był nie czynny no i włączam gdzieś po godzinie tibie włączam bota i wyskoczyło mi okienko że coś tam 3 dni no i kliknołem ok i przedtem bot się załączył a teraz niestety tylko dzwięk a bota ani widnąc :(

A zcrashowało Ci clienta ? Mozesz odpalic wszystko w trybie zgodnosci z windows xp i zobaczyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...