Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot - (Pokemon - Naruto - Dragon Ball - inne)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

wszystko ładnie i pięknie tylko dlaczego bot odpala mi się jako trial ? :< a niby jest crackowany ale to jak odpalam dllload2 a jak zwykle dllload to wyskakuje mi ze nie obsługuje 64 bitów. -.- mam Windowsa 7

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem bo pisze ze nie uruchomi się to w 64 bitach ;/ jak uruchomić los'a w 32 bitach np ? w general options mam 16 bit ustawione a nie wiem o co kaman

@Edit: Ktoś jeszcze tu zagląda ?? proszę mi pomóc z tym problemem.

76561198034439306.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ladnie pieknie dziala, ale jak wlacze clienta, potem Process Hacker 2 poszukam folderu z elfbotem, zaznacze elfload2.dll to wszystko jest ok głos włączenia elfa jest, ale ramka z botem się nie pokazuje, tak samo jak zaznaczam i ładuję elfload.dll. Naciskam Shift+F12 i też nic.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wie ktos pod jaka wersje jest WoNo?... Moze ktos podeslac ElfBota pod 8.54?? Te ktore znalazlem nie dzialaja albo sa bez skana

1044853342.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie: Jak używam elfa pod 8.54 na los 1.8 i moja postac wyloguje sie lub kicknie ja to dlaczego wszystkie skrypty sie wylaczaja, a bota nie mozna juz pokazac poprzez shift+f12?

Opublikowano

ej panowie odpala mi sie wszystko, jest git i po kilku sekundach jakis bug wyskakuje. JAK TO NAPRAWIC KTOS WIE POMOZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...